A legjobb 7 öregedésgátló klinika Indiában

A szépség olyan dolog, amelyet nem szabad az életkorra korlátozni. Azonban minél többet öregszik az ember, a bőr is. Ha nem gondoskodunk megfelelően, az öregedés jelei 35 éves kortól kezdenek megjelenni a bőrön. Ez megereszkedett bőrhöz vezet, és finom ráncok az arcon, foltok, sötét foltok és így tovább. Ez az egyik legsúlyosabb probléma, amellyel az emberek ma szembesülnek. Valójában olyan sokan vannak a lakosságban, akik még jókora összeget is hajlandóak költeni azért, hogy visszanyerjék fiatalos és hibátlanul vonzó megjelenésüket..

Öregedésgátló klinikák Indiában

A jó hír az, hogy az egyre fejlettebb technológiával most teljesen lehetséges visszaszerezni a bőr elveszett ragyogását és fiatalságát. Világszerte számos csúcskategóriás és hatékony öregedésgátló klinika található, amelyek segíthetnek a kívánt eredmény elérésében a bőr számára.

 Öregedésgátló klinikák Indiában:

Ugyanez elérhető Indiában is. Ha szeretne többet megtudni az indiai legjobb öregedésgátló klinikákról, ez az alábbi útmutató segít. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelőt magának, és újra csodákat művel!

1. Eternesse Öregedésgátló Klinika:

Ez az egyik öregedésgátló klinika, amely szinte minden bőrproblémájára megoldást kínál. Emellett bőrápoló kezelések és kozmetikai műtétek is rendelkezésre állnak. Hyderabad és Mumbai két olyan hely, ahol élvezheti ennek a klinikának az előnyeit. A fiatalabb, az életkorral dacoló bőr számára használhatja lézer, botox és ránctalanító módszereiket.

2. Kaya Skin Clinic:

Az egyik vezető és elismert klinikaként a Kaya sok anti aging kezelést tartogat. 2002 -től a bőrápoló iparágban tevékenykednek. Indiával együtt Dubai és Szingapúr is két olyan központ, ahol fióktelepeik vannak. Kezeléseikkel garantált a fiatalos, gyönyörű bőr.

3. Goel’s Cutis Skin Studio:

A híres bőrgyógyász Dr.Apratim Goel alapítója ennek az öregedésgátló klinikának Indiában, amely ma az egyik legjobb megoldás sok ember számára a hatékony kezelések tekintetében. Mumbaiban található, a legjobb bőrápolási technológiával, és visszaadja a fiatalos megjelenést. A töltőanyag -injekciók, a botox, a lézeres arc- és bőrfelújítás néhány olyan kezelés, amire számíthat.

4. VLCC Wellness Clinic:

Vandana Luthra asszony a híres VLCC bőrklinikák alapítója és tulajdonosa. 1989 -ben alapították, és ma kiterjesztette karjait Ázsiában és más nemzetekben. Indiában a VLCC szinte minden városban jelen van. A mezoterápia, az arcfeszesítés és a kriogén néhány olyan kezelés közül választhat.

Szépségápolás az öregedés ellen

5. Blush Clinic:

Dr. Jamuna Pai, az egyik ismert bőrgyógyász 1994 -ben kezdte meg Blush nevű klinikáját Mumbaiban. A bőrápolás és az öregedésgátló kezelések terén szerzett szakértelme segített Blushnak a siker csúcsán. Bőr töltőanyagokat, botoxot, professzionális arckezeléseket, bőrfeszesítést és sok ilyen öregedésgátló megoldást kínálunk.

6. Kosmoderma Bőrklinika & Lézeres kezelés:

Ahogy a neve is sugallja, ez az egyik öregedésgátló bőrklinika, amely szakértelemmel rendelkezik mind a bőrápolásban, mind a lézeres megoldásokban. Bangalore -ban található, és nem csak hatékony, de megfizethető a zsebében is. Ezenkívül 100 százalékosan biztonságos, valamint az FDA által jóváhagyott. A mesobotox, a bőrfeszesítés, valamint a lézerrel való revitalizáló kezelések kiválóak.

7. Blu bőr és kozmetológia:

Mint öregedésgátló klinika Hyderabadban, ez az egyik hely, amelyet Dr. Nilayini bőrgyógyász alapított, és számos esztétikai megoldást kínál. Lézeres kezelések, sebészeti kezelések és még sok más ilyen lehetőség áll rendelkezésre az arc öregedésgátló hatásaihoz.