Hogyan lehet természetes módon megszabadulni a vérhólyagoktól?

A különböző bőrproblémák közül a vérhólyagok előfordulása az egyik. Ez általában a bőr felszíne alatti erek károsodásának következménye. Piros színű, és inkább olyan, mint egy dudor, amely folyadékkal van tele, és nagyon fájdalmas, különösen, ha megérinti. Sok oka lehet a vérhólyagoknak, de ha tisztában van a problémával, a következő jó ötlet az, hogy elkezdi keresni a gyors és hatékony kezelést.

Hogyan lehet megszabadulni a vérhólyagoktól

Abban az esetben, ha a vérhólyagokat nem megfelelően kezelik, szélsőséges helyzetekhez, például fertőzésekhez vezethet. Az alábbi útmutató tökéletes megoldás a probléma megoldására. A legjobb otthoni gyógymódok és természetes gyógymódok közül választhat, amelyek segíthetnek a vérhólyagok fokozatos, de 100 százalékban biztonságos kezelésében. Mindössze annyit kell tennie, hogy megvizsgálja őket, kiválasztja és rendszeresen követi a látható eredményeket.

1. Aloe Vera használata:

aloevera 5

Az Aloe Vera gél gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek könnyen segíthetnek a bőrön megjelenő hólyagok kezelésében. Naponta közvetlenül a hólyagokra kell felhordani, amíg a probléma teljesen megszűnik. A nyugtató hatások mellett segít a fájdalom enyhítésében is. Ugyanebből a célból használható az aloe vera juice.

2. Szantálfa csodák:

A szantálfa paszta segít elnyelni a vérhólyagokból származó hőt, és ezáltal elősegíti a probléma gyorsabb és hatékonyabb kezelését. Rózsavíz felhasználásával vastag szantálfa -pasztát kell készíteni. Ezt a hólyagokon kell alkalmazni a fájdalom és a gyulladás kezelésére. Hideg vízzel le kell öblíteni. Kövesse ezt minden nap.

3. Jég alkalmazás:

Körülbelül 10 percig egy alkalmazás alkalmával használjon jégtakarót az érintett területen, ahol láthatja a hólyagokat. Hagyja pihenni, majd néhány óra múlva tegye fel ismét a jégtakarót. Megállítja a belső vérzést, valamint csökkenti a duzzanat minden formáját. Ne alkalmazza közvetlenül. Alkalmazás közben használjon vékony törülközőt.

4. Fokhagyma olaj:

Fokhagyma olaj

A vérhólyagok gyógyulási folyamatának felgyorsítása érdekében a többi könnyen használható gyógymód fokhagymaolaj formájában kerül forgalomba. Antibakteriális és antiszeptikus tulajdonságaival segít a terület fertőtlenítésében. Melegítsen fel egy kevés fokhagyma olajat, és melegítse fel szobahőmérsékletre, mielőtt masszírozná a hólyagokat. Ezt körülbelül 30 percig kell hagyni, hogy a bőr jól felszívja az olajat. Ezt hideg vízzel le kell öblíteni.

5. Az uborka segít:

Az uborkában lévő szilícium -dioxid az egyik nyomelem, amely segít a bőrön lévő hólyagok gyógyításában. Segít megerősíteni és helyreállítani a bőr kötőszöveteit, amelyek megsérülnek és hólyagokhoz vezetnek. Az uborkaszeletek alkalmazása a hólyagokon segít csökkenteni a gyulladást, a fájdalmat és a duzzanatot. Ebből a célból minden nap ihat uborkalevet.

6. Teafaolaj:

Fa tea olaj

A vérhólyagok kezelésével együtt a teafaolaj antibakteriális és antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek távol tartani a fertőzést. Hígítsa fel a teafaolajat vízzel, és vigye fel a vérhólyagokra. A gyulladáscsökkentő előnyök felgyorsítják a kezelést, és megnyugtatják a vérhólyagokat.

7. Kurkuma segít:

Kurkuma (2)

A kurkuma gyógyászati ​​és terápiás tulajdonságai segítenek megszabadulni a bőrön lévő hólyagoktól. Az antiszeptikus tulajdonság is segít. Keverje össze a kurkuma port rózsavízzel, és vigye fel a hólyagokra minden nap egy ideig, mielőtt hideg vízzel öblíti.