15 egyszerű indiai övcsat formatervezés férfiaknak és nőknek

Az öveket évtizedek óta széles körben használják a férfiak. Segítenek a nadrág vagy farmer megfelelő tartásában a derékon. De a mozgó trend mellett az egyszerű öveket is imádnivaló csatokkal díszítik, hogy divatosnak és stílusosnak tűnjenek. A cowboy- vagy kalózgenerációtól a Michael Jackson -korszakig elfogadott, a 80 -as évek végén, és mostanáig saját kifejezést hordoz. Az internet valóban rengeteg egyedi övcsatot kínál, amelyek rendkívül változatosak, és meglehetősen lehengerlő lehet egyetlen számot választani.

övcsatok

A legújabb és különböző típusú csatok övekhez képekkel:

Ebben a cikkben az övcsatok gyűjteményeit soroljuk fel tudása érdekében.

1. Vintage bőrövcsat:

szüret-bőr-öv-csat

Az övcsat -kollekció a modern korok egyik művészete. A világ különböző korú népei megpróbálják gazdagítani a csatok gyűjteményét. Ez a vintage bőrövcsat kézzel készült, bőrpántokkal. Ez a barna öv tökéletesen illeszkedik az ezüstözött csatokhoz. Ez a kézzel készített övcsat elegáns megjelenést kölcsönöz ruhájának.

2. Férfi Stars Wars Rebel Alliance övcsat:

csillagok háborúja-lázadó-szövetség-övcsat

A stars wars lázadó szövetség övcsatja ezüstből készült, és ez a csat fekete vagy barna bőrövekhez alkalmas, ami stílusos megjelenést kölcsönöz viselőinek. Ez az ezüst csatos öv egy fémdarabbal készült, és nagyon büszkévé teszi viselőjét.

3. Koponyaöv csatok tizenévesek számára:

koponya-öv-csat

A koponyacsat a tinédzserek egyik kedvenc csatja; széles körben használható minden korú férfi számára. Ez a koponya övcsat a legnépszerűbb kézzel készített övcsat a piacon. Ez az övcsat kiválóan használható az év bármely szakában.

4. Férfi türkiz övcsat:

türkizkék övcsat

Az öv csatjainak célja kissé megváltozott az előzőhöz képest. Az övcsatok növelik az egyén személyiségét, és manapság számtalan övcsat áll a férfiak rendelkezésére. Ez a türkizkék kialakítású csat olyan, mint egy cowboycsat; türkizkék dizájnnal adja a szemet gyönyörködtető ezüst tónust. Ezt a csatot ajándékozhatod szeretteidnek

5. Személyre szabott vésett övcsat:

személyre szabott vésett övcsat

A személyre szabott, gravírozott övcsat kézzel készült, aranyozott anyagból, és férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas, ez a gravírozott csat egyedi megjelenést kölcsönöz viselőinek. Ezek a csatok tökéletes ajándékok bármilyen alkalomra.

6. Üres ezüst övcsatok férfiaknak:

üres övcsat

A fiatal generáció őrültnek teszi ki magát, ha díszes és üres övcsatokat visel. Ez is megtalálható olcsó áron. Az ezüst, kézzel készített övcsat tökéletes alkalmi jelmezekhez.

7. Pillangó övcsatok nőknek:

pillangó-öv-csat

Az egyedi gyártású csatok most a nők és férfiak által használt legmodernebb kiegészítők közé tartoznak. Nők számára egyedi gyártású övcsatok állnak rendelkezésre. A csodálatos pillangó övcsat ezüst anyagú, pillangószárnyas kivitelben díszített, ami stílusos és vonzó megjelenést kölcsönöz viselőjének.

8. Boho övcsat:

boho-öv-csat

A Boho övcsat természetes anyagokból készült, és kontrasztos színekkel díszítették, amelyek szemet gyönyörködtető hatást keltenek. A csat agyagból készülhet, különféle formájú és méretű kövekkel díszítve. A féldrágakövek közé tartozik a nemesfémből készült és feketével fugázott korall.

9. Cool Bullet Belt csat fiúknak:

golyó-öv-csat

Ezeket a golyóöv -csatokat különféle égetett golyófejekkel és Swarovski kristályokkal tervezték. Minden golyó mérete és mérete vagy színe kis mértékben eltérhet a kézzel készített termékek jellemzői miatt. Ez a golyós övcsata hűvös megjelenést kölcsönöz, ezért ezeket az övcsatokat hűvös övcsatnak nevezik.

10. Körövcsat nőknek:

kör-öv-csat-nőknek

Többféle övcsat is kapható, mint pl. Összecsukható, csatos, csat, stb. Ez a kör alakú övcsat mindenféle ruhához alkalmas. Ezt az övcsatot bármilyen alkalomra viselheti. Ez az övcsat többféle színben is kapható. Amellett, hogy a női övek sokféle anyagban, stílusban és színben kaphatók, gyakran fényes tárgyak díszítik, mint például arany, ezüst, türkiz, gyémánt stb..

11. Egyedi műanyag csat nőknek:

egyedi-műanyag-csat-nőknek

Az egyedi műanyag kék csatok tökéletesek azoknak a lányoknak, akik divatosak a kiegészítőikkel. Ez a kicsi, aranyos megjelenésű műanyag csat hűvös megjelenést kölcsönöz, miközben fehér vagy más puha színű övekkel van összekötve. Ez sárgaréz horggal tervezhető, és tökéletes a retro ihletésű ruhákhoz és kabátokhoz, valamint könnyű kabátokhoz.

12. Ezüst csat öv:

ezüst övcsat

Az ezüst övcsatot általában férfiak és nők egyaránt használják. Ez a fajta ezüst övcsat stílusos és hűvös érzést kölcsönöz. Sterling ezüst anyagból tervezhető, és rengeteg apró virágmintával díszített. Ezek az övcsatok hagyományos és hivatalos öltönyökhöz alkalmasak.

13. Holly Bow Buckle öv:

magyal-íj-csat

A holly íjszíj csatja felcserélhető és állítható övpántra illeszkedik, a csathoz fekete övcsík tartozik, és korallkövekkel díszítették, az nemesfém ónötvözet arany vagy ezüst galvanizált, és horoggal rögzítve van. szemet kettős rúddal mindkét oldalon a csík befűzésére.

14. Divatos övcsat:

divatos övcsat

A nép is saját kijelentést tesz a csatok viselésével. Ha egyéni övcsattal sportol, akkor a ruhája többi részét is köré tervezheti, ha szeretné. Ez a divatos övcsat alkalmas farmerhez és semleges színű pólóhoz. Ez a csat varrásmintákkal készült, és többféle színben is kapható.

15. Egyedi fekete csat:

egyedi-fekete-csat

Ez az aranyozott, egyedi tervezésű övcsat a fekete színű bőrrel van beépítve, amely egyedi megjelenést kölcsönöz viselőinek. Ezt a csatot alkalmi és hivatalos ruhákhoz is viselheti. A kezdőbetűt vagy a szerettei kezdőbetétjét is csatolhatja.

Manapság szinte nemcsak férfiak, hanem nők és gyermekek is használnak különböző méretű és stílusú öveket. A csatok fémből, rézből, szálból stb. Készülnek. Vannak divatos csatok is azoknak a gyerekeknek, akik rajzfilmfigurákat terveznek. Hasonlóképpen, a női övcsatok is díszes és formatervezett megjelenést kapnak. Fogja meg tehát a megfelelő övcsatot, hogy gyönyörűen öltöztesse a kiegészítőit.