15 népszerű Louis Vuitton övterv férfiaknak és nőknek Indiában

A Louis Vuitton a divatház, amelyet 1854 -ben alapított a Louis Vuitton. A márka meglehetősen híres arról, hogy fényűző bőrtermékeket kínál, amelyek férfiak és nők megjelenését is díszítették. A cég azonban híres a márkás Louis Vuitton övfajtákról, amelyeket a világnak biztosít.

A legjobb Louis Vuitton övek férfiaknak és nőknek képekkel:

Nézzünk néhány népszerű Louis Vuitton övtervet, amelyet a fiataloknak adott,

1. Box Shade Belt:

Box Shade Belt

A ménes Louis Vuitton öv férfiaknak, két árnyalatban, bőrből és pamutból készült. Az öv árnyékolt kialakítású mindkét dobozon, amelyek klasszikusabbá teszik az övet. Ez a fajta öv kipróbálható a nadrágon és a karcsú szabású ingben, így megfelelő megjelenést kölcsönöz az öltözékének.

2. Kígyóbőr öv:

Kígyóbőr öv

A karcsú Louis Vuitton férfi öv kígyóbőr bőrrel lendületes megjelenést kölcsönöz a formálisoknak. Az öv különböző színekben kapható, hogy illeszkedjen az öltözékéhez. Az övet többnyire hivatalos célokra viselik. Azok az emberek, akik el vannak foglalva irodai dolgaikkal, és rendszeres irodai viseletet igényelnek, akkor az ilyen típusú övek mindig megfelelnek az öltözéküknek.

3. Többszínű monogramos bőröv:

Többszínű monogramos bőröv

A fekete Louis Vuitton öv arany övvel és többszínű mintával rendelkezik. Az öv fekete övvel készült, amelyen virágmintás nyomatok és a cég logója található különböző színekben. A legjobb farmerben hordani. Ezt a fajta többszínű övet manapság leginkább a fiatalok kedvelik. Ez vigaszt nyújt a fiataloknak farmer és póló.

4. Sima bőröv:

Sima bőr öv

Egyszerű és kifinomult dizájn, amely hivatalos megjelenéshez és parti megjelenéshez is hordozható, a sima Louis Vuitton férfi öv, amelyhez varrott öv és ezüst csat tartozik, amely a cég logóját hordozza. Ha rendben van az egyszerű vagy sima márkájú övvel, akkor próbálja ki ezt a sima bőr övet a formai megjelenéshez.

5. Vágyott bőröv:

Vágyott bőröv

A fehér Louis Vuitton öv új megjelenést kap, vágyott kivitelben az övön. A fehér bőrből készült öv lenyűgöző pin out stílust kapott, amely lehetővé teszi lyukak kialakítását az övben. Ez a legjobb a férfiak és a nők számára is, kevés, ha magas költségvetésű, akkor válasszon néhány online lehetőséget ehhez a kialakításhoz.

6. Domborított szövetszalag:

Domborított szövetszalag

Elég divatos dizájn a valódi Louis Vuitton övben, szövetben, a sötétkék domború design öv. Az öv bársonyszövetből készült, kis négyzet alakú dombornyomott mintákat lágy tapintással. Ezt az övet sötétkék farmerhez használhatja, leginkább a férfiak. A sötét sötétkék kiemelkedő megjelenést kölcsönöz a férfi farmernek.

7. Pink Panther Belt Design:

Rózsaszín párduc öv kialakítás

Bár a rózsaszín színe kevésbé tetszik a férfiaknak, a Louis Vuitton új rózsaszín árnyalatot mutatott be, amely sima rózsaszín és árnyalt rózsaszín színű dobozokat ad a bőrön. Ezt a formatervezést kifejezetten lányoknak vagy nőknek tervezték, hogy ilyen övet kapjanak karcsú farmer ruhájához. A rózsaszín szép megjelenést kölcsönöz ennek az övnek.

8. Fából készült bőr öv:

Fából készült bőr öv

A barna színű Louis Vuitton férfi öv durva és kemény megjelenést kölcsönöz a bőrből készült öv fa ihletett megjelenésének. Az öv egyszerű, ezüst színű, jó hosszúságú övet kap, varrott szegéllyel. Az ilyen típusú övekhez tiszta bőrt használtak, olcsóbbak, de a tervek szerint megfelelőek. A fa érintés lágyságot kölcsönöz ennek az övnek.

9. Erszényes öv kialakítása:

Táska öv kialakítása

A Louise Vuitton által lenyűgöző dizájn az öv, amelyhez zsebtáska tartozik. Mind az öv, mind a tasak hasonló kialakítással készül, széles körben használják a sokat utazó férfiak. Ha utazás közben nem szeretne semmit cipelni, akkor ez az öv hasznos olyan apróságok hordozásához, mint a mobil vagy bármilyen személyazonosító igazolás.

10. Farmer Louis öv:

Farmer Louis öv

A farmer népszerű a robusztus formatervezés terén, a farmer borítású Loui Vuitton öv pedig az egyik legjobb alkalmi viselet. A karcsú öv lógós kampókat is kap a láncok viselésére. A farmer mindig a legjobb márka, ezért próbálja ki ezt az övet az egyedi benyomás érdekében.

11. Ragyogó Louis öv csattal:

Ragyogó Louis öv csattal

A kanyargós és ragyogó Louis Vuitton övcsatos kivitel, amely aranycsattal és aranyszínű nyomtatással érkezik, nagyon pompásan néz ki alkalmi emberek számára. Az öv csatot is kapott, amely a fontos eszközeit, például a mobiltelefonokat tartja.

12. Arany Vintage öv:

Arany Vintage öv

A pompás férfi Louis Vuitton öv, amely láncok, aranyszíj és sima arany bőröv segítségével aranyszínű tapintást kölcsönöz, tökéletesen alkalmazkodik hétköznapokra és partikra. Az öv lánc illeszkedést biztosít mindkét derékrészen.

13. Taupe Fabric Louise öv:

Taupe Fabric Louise öv

A központi szövet öv design volt a legjobb Louis Vuitton öv férfiaknak, amely mind a szövet, mind a bőr együtt jár, hogy egyedi dizájnt adjon. Az öv közepe vízszintes árnyékolást kapott, teljes aranyszínű csattal.

14. Barna varrott öv kialakítás:

Barna varrott öv kialakítás

A barna szín egészen elfogadható maradt az övek számára. A Louis Vuitton férfi öv sima és cérnával szegélyezett nyílást kapott, a középső rész pedig szövetmunkát kapott, sötét és világos árnyalatú virágmintákkal.

15. Karcos Louise öv:

Karcos Louise öv

A szürke színű Louis Vuitton öves férfi kollekció karcos megjelenést kölcsönöz, a bőrövön több sötét árnyalatú vonal található. Az öv hasonló mintázatú csatot is kap, hogy tökéletesen illeszkedjen.

A Louis Vuitton övcsattal a márka logója jár, függetlenül attól, hogy mennyire látványos az öv kialakítása. A márka elsajátította a szabványos kialakítású tartós övek kiadását, amelyek a vászon anyagokkal együtt.