20 A formai övek legújabb formái férfiaknak és nőknek a trendben

Az övek zökkenőmentes és kicsi tartozékként jelenhetnek meg, de bízzon bennünk, ezek nagymértékben fokozhatják és meghatározhatják a megjelenését. A professzionális terek nagy jelentőséget tulajdonítanak a megjelenésnek, és ehhez a hivatalos övek okosan és elegánsan össze tudják húzni az öltözéket. Ha Ön olyan személy, aki szereti a kiváló részleteket, akkor ez a formális övekről szóló útmutató hasznos lehet. Legyen az, ha olyan személy vagy, aki szeret stílusosan kinézni, vagy még akkor is, ha kezdő és kezdő, a női és férfi formai övekkel kapcsolatos tippjeink és összeállításaink segíthetnek. Lássunk neki!

Stílusos formai övek férfiaknak és nőknek a divatban:

 • A hivatalos övek listája férfiaknak:
 • A hivatalos övek listája nőknek:

A formális övek jellemzői:

Bár a divatpiacon különböző övek különböző fajtái és formái forognak, téved, ha feltételezi, hogy ezek a kiegészítők minden fajtája jól illeszkedik a formai megjelenéshez, tekintettel arra, hogy ezek a formális vagy professzionális megjelenések pontosságot igényelnek. Az öltözködés sajátos stílusa segít először a formális övek sajátosságaiban vagy jellemzőiben.

 • Az első és legfontosabb, hogy ellenőrizze, miközben a hivatalos övekről dönt, a csat. A váz típusú elegáns fémcsat az, ami megkülönbözteti a formai öveket az alkalmi és más övektől. A csat itt is laposabb és kifinomultabb.
 • A hivatalos övek nagy része egy hüvelyk körüli vagy átfogóbb. A hivatalos övekkel ellentétben az alkalmi övek vékonyak és különböző textúrájúak és mintájúak lehetnek, de elegáns, letisztult dizájnt és lapos megjelenést keresünk.
 • A hivatalos öv színe is jelentős szerepet játszik. A fekete vagy a barna hagyományos színek az ilyen övválasztás során. Ellenkező esetben a modern megjelenés olyan színeket is tartalmaz, mint a szürke, a barna és a fehér.
 • Íme egy tipp: Mindig próbálja a csatját az öltözékének színéhez vagy a cipőbőr színéhez igazítani; ez nagyon professzionális és formális új megjelenést kölcsönözhet.

A legnépszerűbb és legnépszerűbb formai övek a Gentsin legújabb formatervezéséhez:

Mivel a férfiak nehezen néznek körül a pénzükért a legjobbak között, nézzék meg a legjobb férfi formai öveinket különböző formákban. Válassza ki a legjobbat az alábbi listából.

1. Formális bőrövek férfiaknak:

Formai bőrövek férfiaknak

VÁSÁROLJ MOST

Ez a Louis Philippe formai öv fekete és barna színben az egyik legkeresettebb fajta az elmúlt két évben. A bőröv megfordítható változatával érkezik, amely mindkét oldalon használható két színben. Ez a többszínű cél intelligens és divatos, és méltó és professzionális megjelenést kölcsönöz a férfiaknak a hivatalos viseletben.

 • Tervezés: Fekete és barna, visszafordítható bőröv, Louis Philippe
 • Anyag: Bőr
 • Testtípus: Vékony, sportos és izmos
 • Gondoskodás: Csak száraz ruhával törölje le a port.

2. Erdei formális övek:

Woodland formális övek

VÁSÁROLJ MOST

A barnásbarna szín szép és elegáns, ami a legtöbb formai viselethez illik. Ez a hagyományos barnásbarna színű formális öv a Woodlandból egyfajta. Zökkenőmentesen előkelő és elit megjelenést kölcsönöz, ideális azoknak a fiatalabb korosztályoknak, akik a tisztaságot és a tisztaságot kedvelik.

 • Tervezés: Woodland Tan Barna színű formális öv
 • Anyag: Bőr
 • Testtípus: Atlétikai
 • Gondoskodás: Az övet csak száraz ruhával törölje le, hogy eltávolítsa a port.

3. Gucci G hivatalos márkás övek:

Gucci G formális márkás övek

VÁSÁROLJ MOST

A Gucci is rendelkezik férfi fekete formai övekkel, és fogadunk, hogy páratlan. Az öv egy G -ben rögzített csatot tartalmaz, amely a márka tipográfiai betűjét jelzi. A Gucci férfi formai öve világszerte az egyik legkeresettebb megjelenés, valódi és prémium bőrből, elitből, kifinomult és nagyszerű megjelenésből. Ez kétségtelenül szép választás csúcskategóriás összejövetelekre vagy bulikra.

 • Tervezés: Gucci reteszelő csat G fekete öv
 • Anyag: Valódi bőr
 • Testtípus: Bárki
 • Gondoskodás: Törölje le az övet száraz ruhával, és csak tiszta helyen tárolja.

4. Levis férfi tervezői formai öv:

Levis férfi tervezői formai öv

VÁSÁROLJ MOST

Most még a zsebbarát, de prémium minőségű Levis övvel is könnyedén megkaphatja a formális és professzionális megjelenést. A barna masszív férfi öv egyszerű, mégis finom és klasszikus kialakítás, amellyel valaha találkoztunk. Próbálja ki ezt a mindennapi viselethez, és ez is kényelmesnek tűnhet.

 • Tervezés: Barna színű Levis tervezői formai öv
 • Anyag: Bőr
 • Testtípus: Izmos és sportos
 • Gondoskodás: Törölje le az övet tiszta és száraz ruhával.

5. Fekete Louis Philippe hivatalos öv:

Fekete Louis Philippe hivatalos öv

VÁSÁROLJ MOST

Míg a texturált öv napról napra népszerűbbé válik, ez a Louis Philippe fekete formális öv geometrikus hevederes textúrával rendelkezik. A fekete öntervezéssel és az elegáns stílusú kijelentéssel szeretjük, hogy ez a fekete bőröv nagyon jól illik a plüss és nagyszerű megjelenéshez, legyen szó rendszeres irodai találkozókról, bulikról és koktéleseményekről.

 • Tervezés: Fekete texturált öv, Louis Philippe
 • Anyag: Bőr
 • Testtípus: Atheltikus és háromszög alakú
 • Gondoskodás: Az övet csak száraz ruhával törölje le

6. Gördülő zár formai övek férfiaknak:

Rolling Lock formai övek férfiaknak

A férfi formai övek kialakítása meglehetősen népszerű a vegyes csattal. Ez a csat gördülő zármintát kapott sárgarézből, cinkből és ródiumból. A Kenneth Cole Reaction cég bőröve az egyik legjobb tartós öv, amelyre támaszkodhat.

7. Betűrendes Vintage formális öv:

Ábécé Vintage formális öv

A Hermes lenyűgöző kialakítása, az öv ideális öv a formálisok számára. Az öv sima fekete textúrát kapott, amely egyszerűbb megjelenést kölcsönöz a formálisoknak. Az öv csatja betűrendben kap H betűt, amely a vállalatot jelöli.

8. Fordított pestis férfi formai öv:

Fordított pestis férfi formai öv

Calvin Klein mindig divatos megjelenést kölcsönzött a férfiaknak a csattal, amelyet hordoz. A formális övcsatok kialakításának hátramenete van megadva, amely lehetővé teszi az öv négyféle módon történő viselését. Az egyszerű fekete övek gyönyörű ezüst csatdal tökéletes kombináció a hivatalos viselethez.

9. Korlátos formai öv:

Határolt formális öv

A formális bőrövek új megjelenést kölcsönöznek az öveknek és viselőjüknek, ha korlátozott kialakítást kapnak. A Nautical tervei egyenlő pillantást vetnek. Az öv poliészter tollból készült, élén tónusos öltéssel a kényelmes fogásért és fordított ezüstcsattal.

10. Durva formai formai öv:

Durva formai öv

A széles körben elfogadott férfi formális bőrövek kialakítása közepesen széles. Az öv durva textúrájú, antik sárgarézből készült csatot hordoz, amely a cég nevét, Hilfigert viseli. Az erős öv importált anyagból érkezik a durva és kemény használathoz.

11. Lapos csat formai öv:

Lapos csat hivatalos öv

A szerény bőrszíjak pazar megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek, ha hivatalos övcsattal rögzítik. A bőröv lapos csatot kap, acélfémmel, logóval ellátva. Az öv varrott szegélytervezéssel is rendelkezik a javított megjelenés érdekében.

12. Trio Strip formális öv:

Trio Strip hivatalos öv

A fekete formai öv, amely tökéletes bármilyen hivatalos nadrághoz vagy nadrághoz, sima, de masszív textúrát kap. Az öv széle apró öltéseket kap, ami pontozott megjelenést kölcsönöz. Az öv csatja három acélszalagot is kap, erős csattal a derekán.

13. Perc kockás formai öv:

Perc kockás formai öv

A piacon élő fiatalok széles körben elfogadják a formás bőröveket, berg formatervezéssel. A vastag bőrövek apró dobozos mintákat kapnak, lenyomatos kialakítással és egyszerű acélszíjjal. Az öv vastagsága miatt egész nap kényelmesen hordozható.

14. A hivatalos öv felborulása:

Gördüljön át a hivatalos övre

A férfi formai övek kategóriájának új formája a bőr és durva nyers textúra. Az öv kék, velúrbőrből készült ujjakat kapott a sima bőrövön, hogy kissé funkynak tűnjön. Az egyszerű öv és az öv két tartója fejlettebb megjelenést biztosít az irodák számára.

15. Dalidou ünnepélyes öv:

Dalidou ünnepélyes öv

A Dalidou mindig a legjobb minőségű öveket adta meg markáns kialakítással, kör alakú szerszámmal. A fekete formai öv kettős öltést kapott a széleken, apró látással, hogy az öv imádnivalóbb legyen. Az öv csodálatos csatot is kap, acél zsázskeresztes kivitelben.

Divatos és divatos formai övek formális hölgyeknek képekkel:

Nézzük meg a divatos nők felső és elegáns formális övterveit.

1. Széles formai övek:

Széles formai övek

VÁSÁROLJ MOST

Ez a széles pántos formai öv barna színben egyaránt kényelmes a zsebben és professzionális. Azok a nők, akik rendszeresen viselnek hivatalos viseletet az irodákban, ez egy jó mindennapi viselet lehet kipróbálásra. Kényelmes megjelenést, valamint letisztult és letisztult megjelenést kölcsönöz.

 • Tervezés: Barna színű széles szíj formai öv
 • Anyag: Bőr
 • Testtípus: Vékony, Homokóra
 • Gondoskodás: Az övet csak száraz ruhával törölje le, hogy eltávolítsa a port.

2. Barnás textúrájú formális öv:

Barnás textúrájú formális öv

VÁSÁROLJ MOST

Ez a sárgásbarna, világosbarna, rusztikus textúrájú formális öv csattal záródik, és nagyon pimasz és merész megjelenésű. Ha nem nagyon szereti a szokásos fekete és barna színeket, és inkább valami egyedi, kedves, mégis professzionális terméket választ, akkor ez kiváló és ideális választás lehet. Próbálja ki ezt a formális derékövet, hogy kortárs, mégis ízléses hangulatot kölcsönözhessen az ünnepi viseletnek.

 • Tervezés: Barna világos színű csat záróöv
 • Anyag: Poliuretán
 • Testtípus: Homokóra, körte és kanyargós
 • Gondoskodás: Az övet csak tiszta és száraz ruhával törölje le.

3. Tommy Hilfiger hivatalos övek:

Tommy Hilfiger ünnepélyes övek

VÁSÁROLJ MOST

Ez a Tommy Hilfiger megfordítható női formai öv jelenleg az egyik legkeresettebb változat. A fekete és szürke színű öv megfordítható, és tolócsappal rendelkezik. Zökkenőmentesen ad egy nagyon elit és plüss megjelenést, ideális csúcskategóriás partikhoz, ünnepi viseletű koktéleseményekhez vagy akár vacsora összejövetelekhez irodai találkozókhoz.

 • Tervezés: Fekete és szürke megfordítható formai öv a Tommy Hilfiger -től
 • Anyag: Bőr
 • Testtípus: Az övet csak száraz ruhával törölje le.
 • Gondoskodás: Az övet csak száraz ruhával törölje le.

4. Barna vékony formai övek:

Barna vékony formai övek

VÁSÁROLJ MOST

Ez a pénztárcabarát formális öv a karcsú textúrájú pántban gyönyörű, ideális azoknak a modern fiatal lányoknak, akik nem szeretnének nagyon kifelé néző és csúcskategóriás változatot. Ezek a formális övek hölgyeknek élénk és elegáns megjelenést kölcsönöznek a lányoknak és a nőknek, ugyanakkor letisztult és professzionális méltóságteljes megjelenést.

 • Tervezés: Barna vékony formai öv
 • Anyag: Szintetikus
 • Testtípus: Vékony, körte és alma
 • Gondoskodás: Az övet csak száraz ruhával törölje le.

5. Formális vászonszíjak:

Formális vászon övek

VÁSÁROLJ MOST

Ez a női vászonszíj elegendő lehet, és elegánsnak tűnhet a félig egyenletes, az alkalmi és a hivatalos rendszeres viselethez. A fekete vászon formális öv lányoknak és nőknek ideális zárójelekhez és rendszeres alkalmi viselethez a fiatalabb korosztály számára. Könnyű és kényelmes megjelenést kölcsönöz, és hivatalos ruhákon, ruhákon és farmeron is viselhető. Ez a többcélú, sokoldalú öv elengedhetetlen minden irodai látogató számára.

 • Tervezés: Fekete vászon öv
 • Anyag: Vászon
 • Testtípus: Kanyargós, Homokóra, Körte
 • Gondoskodás: Az övet csak tiszta és száraz ruhával törölje le.

A hivatalos övek férfiaknak és nőknek elengedhetetlenek az irodában járók vagy a szakemberek számára. Sokoldalúak és hasznosak lehetnek más rendezvények, például partik és összejövetelek számára, hogy méltó és letisztult megjelenést kölcsönözzenek. Vegye fel kedvencét, és próbálja ki őket; te is kedvelheted őket.