9 Fantasztikus megjelenésű, szegecses öv férfiaknak és nőknek

Egy bőrszínű vagy bőrszerű anyag, amelyet fontos unisex kiegészítőként használnak, valamint ing és nadrág, amelyet „övnek” neveznek, manapság a hölgyek egy övet használnak ékszerként, amelyet csípő ékszerként viselnek. nyugati ruha. Annak érdekében, hogy változatosabbá tegyük a sima rugalmas szíjat, néhány elképesztő kivitel készült lenyűgöző szöges övmintákkal.

Legújabb és stílusos szegecses övek férfiaknak és hölgyeknek:

Ha meg akarja tekinteni a legfrissebb terveket, ez a cikk hasznos lesz azok megismerésében. Íme a 9 legjobb szegecses design nőknek és férfiaknak.

1. Fém piramis szöges férfi fekete bőröv:

Fém piramis szöges férfi fekete bőröv

Kis piramis kivitel fényes fémből, vonzóbbá teszi őket fekete bőrövre ragasztva, Általában a fényes piramis kialakítás fehér ezüst fémből és fekete fémből is készül.

2. Fémkúpos férfi szegecses bőrövek:

Fémkúpos férfi szegecses bőrövek

Ez egy másik jó variáció az egyszerű fémszerkezethez, amelyet ezután háromsoros módon ragasztanak az övre. Általában a fekete egy univerzális szín, amely jól illik mindenféle színes ruhához. A kúp mérete általában 1-2 mm.

3. Színes négyzet alakú műanyag tűs női öv:

Színes, négyzet alakú műanyag, szöges női öv

Ezt a szemet gyönyörködtető, színes, négyzet alakú műanyag szerkezetet innovatív módon használják, egyszerű bőr- vagy szintetikus bőrövvel együtt. A négyzet mérete 1 mm -en belül van, mivel ezekből a színes fémekből egy sor van ragasztva az övre.

4. Multi-Design fém szegecses barna bőr Punk Unisex öv:

Multi-Design fém szegecses barna bőr punk unisex öv

Ebben a punk övben különféle fémszerkezeteket használnak ennek a szegecses övnek a tervezéséhez. A kör, a háromszög, a piramis és a formázott fém kombinációját használják az innovatív dizájn kialakítására az öv körül.

5. Forró vörös piramis szegecses övek nőknek:

Forró vörös piramis szegecses övek nőknek

A forró vörös szín a leggyakoribb és kedvenc szín a tizenéves lányoknál, valamint a hölgyeknél. Ez a fajta színes öv jól illik egy egyszerű sima felsőhöz és egy farmerhez. Az öv szélessége körülbelül 2 cm.

6. Arany szívű, fehér női öv:

Arany szívű, szöges fehér női öv

Ez egy újabb kedvenc design minden lánynak és hölgynek. Az aranyos arany szív alakú fémszerkezet fehér színű bőröv köré van ragasztva. A fehér és az arany kontrasztos színe csodálatos kombináció.

7. Tükörrel kitűzött arany női öv:

Tükör Tüskés Arany Női Öv

Ez a gyönyörű, kerek tükrökből készült etnikai alkotás mindenképpen jó kézimunka, amely a tervezők kreativitását öntheti. A tükrök az aranyszíj körül vannak szegezve, és a tükör szélén arany cérna fut. Ez a fajta öv egy vágott farmerral és szintetikus felsővel jár.

8. Jewel Ivory Vintage női szegecses övek:

Jewel Ivory Vintage női szegecses övek

Ez az elefántcsont láncú öv, amelyet általában indiai hölgyek használnak ünnepi alkalmakkor, valamint extra kecsességet kölcsönöz a ruhának, ha a csípő környékén futó ruha tetején viseli. Az elefántcsont láncöv kiemelt sor lánc kialakítással és kőfalazott lánccal az öv alsó végén.

9. Elhalványult bőr arany szegecses férfi öv:

Fakult bőr, arany szegecses férfi öv

Az elhalványult barna bőröv kötelező kiegészítő minden férfi ruhatárában. Vintage megjelenésének köszönhetően az öv nagyon gazdagnak és egyedinek tűnik a szokásos formatervezési övekhez képest. Az övet kisméretű, kör alakú fémgyűrűk emelik ki, amelyek tartást biztosítanak az öv között.

Az alkalom típusától függően szöges öv kialakítás viselhető. Ennek az ideje, hogy elkezdje gyűjteni a szegecses övmintákat a ruhásszekrényében, amely férfiak és nők partiját is magában foglalja. A punk öv a legmegfelelőbb parti viselethez fényes és hűvös megjelenése miatt. Az elhalványult vintage övek félig hivatalos vagy alkalmi viseletként használhatók az öltözködés típusától függően.