9 Stílusos és kényelmes deréköv a ruhákhoz

A derékövek elengedhetetlenek manapság a divat világában. Ha visszatekintünk a múlt 80 -as és 90 -es évek derékövei is jelentős helyet foglaltak el a divatvilágban. A nők és a férfiak az övek legjobb alkotását választották. Miért ne? Bármely férfi vagy nő szeretne fittnek és a legjobb testplakátnak látszani.

Legújabb és különböző típusú derékövek hölgyek és férfiak számára:

A derékövek megkönnyítik a szépség szerelmeseinek a karcsú megjelenést, és szépséget kölcsönöznek a ruhának. Gyorsan rögzíthető övcsattal a derekán, és mindez kiemelkedő megjelenést kölcsönöz. Még a laza öltözék is viselhető bőrre illeszkedve az övfeszítő csomók egyszerű húzásával.

1. Széles fekete deréköv nőknek:

Széles fekete deréköv nőknek

A széles derékbőr öv és a tervezőcsat közepén tökéletes megjelenést kölcsönöz ruhájának. A laza, egy darabból álló felsőrész test alakú lehet széles fekete deréköv segítségével, mint akár a ruha dizájnját is javíthatja

2. Barna deréköv férfiaknak:

Barna deréköv férfiaknak

A férfiak és férfi megjelenésük vonzóbbnak tűnik, ha a férfiak merész férfi öltözékben, derékövvel lógnak. A barna Louis Vuitton derékövvel kötött alsó derék farmer kegyesnek tűnik, így a férfiak csinosabbak. A barna deréköv remekül illik a tiszta farmerkék nadrághoz.

3. Vékony fehér elegáns deréköv:

Vékony fehér elegáns deréköv

A vékony öv a derekán kiemeli a nő öltözködését. A vékony övek egyedisége minden alkalommal magára vonta a néző tekintetét. A nők vékony, fehér deréköveket viselhetnek, hogy kellemes professzionális megjelenést biztosítsanak.

4. Magas derék övek lányoknak:

Magas derék övek lányoknak

A lányok különösen akkor választják a magas deréköv viselését, ha az öltözékükre nincs szükségük. De a ruha megjelenése még csodásabbnak tűnik, ha magas derékövvel viselik. Az arany vagy ezüst deréköveket nagyrészt a hírességek választják, fehér, akár széles, fekete fűzött derékövek, lehajtott övek szépek.

5. Női vörös deréköv:

Női vörös deréköv

A derékon lévő piros öv szemet gyönyörködtető divat. A szürke egyrészes felső vagy a sötét királykék felső, vagy akár egy sima fehér vagy sima fekete felső is a legjobban nézhet ki magas derékú piros övvel. És ha a piros derékövet egy íjjal kombinálják, akkor fantasztikus a megjelenése.

6. Lányok ezüst deréköv:

Lányok ezüst deréköv

Az ezüst derékövek aranyosak és királyi megjelenésűek. Bármely rövid felső fantasztikusabbnak tűnhet, ha gyönyörű, egész fém ezüstös deréköv kíséri. A lányok még szívesen viselnek sima tükör ezüst deréköveket.

7. Formális bőr derékövek férfiaknak:

Formális bőr derékövek férfiaknak

A bőr derékövek az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban használt deréköv a férfiak, nők és fiatalok körében, sokféle színben, mintában és rajzon. A merészen tervezett bőrövvel rendelkező férfiak jól néznek ki. A hivatalos bőrövek pedig professzionális tapintást kölcsönöznek a munkahelyi öltözködésnek.

8. Divatos szövet derékövek:

Divatos szövet derékövek

A különböző anyagokból készült derékövek szintén nagy igényt mutatnak a bulikon élő nők és a fiatal lányok körében. A dizájner szövetből készült derékövek kézzel készített virágokkal és szegecselt gyémántokkal, sőt gyöngyös derékövvel is divatos deréköveket szeretnek a nők.

 9. Kézzel készített derékövek férfiaknak:

Kézzel készített derékövek férfiaknak

A kézzel készített derékövek nemcsak női öltözékhez készülnek, hanem férfi megjelenéshez is. Férfi derékövek bőrből, gyöngyökkel rögzítve az övre, félelmetesen néznek ki. Más minták is készülnek az állatok bőrszerű önnyomatain, vagy a vintage minták is pompásan néznek ki.

A derékövek a férfiak és a nők egyik divatnyilatkozatának bizonyultak, hogy viseljék, hogy félelmetesnek tűnjenek a maguk módján. A tervezői övek típusa segít abban is, hogy az emberek felfedjék identitásukat az öltözék bemutatásával. A dolgozó embereknek különböző megjelenésű derékövük van, míg a bulik tervezői magas derékövvel rendelkeznek. A bőröveken végzett szegecselt és szüreti munkák egyedi megjelenéssel rendelkeznek.