A 15 legjobb Gucci övek gyűjteménye férfiaknak és nőknek 2021 -ben

A Gucci egy olasz márka, amely különböző fényűző kiegészítőket szolgál fel évek óta minden korosztály számára. A divatos övek leginkább a nők és a férfiak díszítik. Ha a megfelelő övet választja, akkor ez az öv csillogó stílusú mintát kölcsönöz még unalmas és nem megfelelő ruhákon is. Ha egy jó terméket keresünk egy piacon, akkor az időmárka megérti, hogy pontosan mire van szüksége a nőknek vagy a férfiaknak – a minták a nyomtatott és az egyszínű színek között is megtalálhatók. Amikor tervezünk normális ruhát használni, akkor szélesebb övet használhatunk, amely karcsú.

Tiszta anyaga és exkluzív formatervezése a világ legnagyobb eladott olasz márkájává tette őket. A Gucci övdizájn a sokféle termék között, melyeket szolgál fel, melegen üdvözli az általa hordozott jellemzők miatt. Ezek az övek megdöbbentő megjelenést kölcsönöznek minden ruhának.

A Gucci öv legújabb formái férfiaknak és nőknek Indiában:

Íme néhány Gucci öv India tervez, amelyeket érdemes felvenni a szekrényébe,

1. Durva Gucci öv:

Durva Gucci öv

A Gucci férfi öv, amely bőr és szövet anyag keverékével érkezik, csodálatos dizájnt eredményez. Az öv középső része szövetből készült, amelyet bőr varrott szegély borít.

2. Gucci sima öv:

Gucci sima öv

A sima férfi Gucci öv dizájn tökéletesen illeszkedik hivatalos személyiségéhez. Az öv vastag bőrből készült, egyszerű ezüstcsattal, rajta Gucci címkével, sima textúrával.

3. Csík öv a Gucci -tól:

Csík öv a Gucci -tól

A bőr szövetközponttal a legjobb kombináció a Gucci férfi öv készítéséhez. Az öv kettős végű bőrből, középső része szövetből, kettős színű, így alkalmi viseleten is hordható.

4. Bársony Gucci öv:

Bársonyos Gucci öv

A kék Gucci öv, ha bársonyos textúrát kap a bőrön, sima megjelenést kölcsönöz. Az övre a cég logója és egy hasonló logó kialakítású rozsdamentes acél csat van bevésve.

5. Reteszelő öv fehér színben:

Reteszelő öv fehér színben

A fehér Gucci öv összekapcsolt kivitelben csodákat tesz viselője kilátásaival. Az egyszerű fehér öv krémszerű logótervekkel van ellátva, és hasonló csatokkal együtt.

6. Széles deréköv:

Széles deréköv

Másfajta övet keres táncos ruhája kísérésére! A piros Gucci öv széles V vágással az, amit keres. A vastag öv vékony övrétegekkel is rendelkezik a kettős öv kialakítása érdekében.

7. Plague Belt Design a Gucci cégtől:

Plague Belt Design a Guccitól

A parti megjelenést biztosan a Gucci öv férfi tervezői kiegészítői biztosítják. A pestis kialakítás apró négyzeteket ad a barna övnek, amelyek ragyogó hatást kölcsönöznek viselőjének.

8. Súroló Gucci öv:

Súroló Gucci öv

A szürke és fekete Gucci övtervek meglehetősen divatosak a fiatalok körében, hogy hivatalos eseményeket és konferenciákat folytassanak. Az öv súroló textúrát kap, a márka logójával, fekete fémcsattal.

9. Gucci kígyóöv:

Gucci kígyóöv

A Gucci belt India funky megjelenést kap, kígyóval. Az egyszerű szövet öv Gucci -nyomatokat kapott, közepén és elülső részén kígyóval, hogy veszélyes hatást kölcsönözhessen a gyilkos megjelenésednek. Ez a fajta öv a tervezői övek alá tartozik, találja meg ezt a formatervezést bármilyen ruhájához.

10. Gucci lánc öv:

Gucci lánc öv

Íme egy másik megjelenés az elegáns férfiak számára, egyedi övgyűjteménnyel. A bőrből készült Gucci öv vastag aranylánccal van rögzítve egyik szélétől a másikig, apró varázsa lóg rajta és hasonló mintás csat is.

11. Tigrisbőr Gucci öv:

Tigrisbőr Gucci öv

Ha egy egyszerű sima övhöz elegáns csatot adnak, drasztikus megjelenést kölcsönöz viselőjének. Az egyszerű fekete Gucci öv egy patkó mágnest kapott, mint a csat, mindkét végén tigrisarccal, amely a Gucci aláírását teszi ki. A fiatalok rendszeresen használhatják ezt az övet.

12. Gucci kör alakú öv:

Gucci kör alakú öv

A Gucci más kollekciót adott, gyantás anyaggal borított bőrövekkel, amelyekre kör alakú minták kerülnek. Az öv széles, ezüst színű csatot kapott a márka teljes nevével. Ez egy kicsit más, és ha más úton akarsz menni, akkor szerezd be ezt az övet, hogy lenyűgözz valakit.

13. Krokodil Gucci öv:

Krokodil Gucci öv

A ragyogó bőrből készült, kék színű Gucci öv formázó megjelenést kölcsönöz viselőjének. Az öv a krokodilbőr textúráját adja kék színben, közepes hosszúságú egyszerű acélcsattal. Ez egy fülbemászó öv, és a gyerekek is kipróbálhatják ezt a ruhát.

14. Pontozott öv a Gucci -tól:

Pontozott öv a Gucci -tól

A barna Gucci öv férfiaknak világos pontozott kivitelben finom megjelenést kölcsönöz viselőjének. Az övön lévő pontok ezüst borítással vannak rögzítve, hogy sima legyen és fekete -fehér hatást kelt. Ezt az övet kipróbálhatja tervező farmernadrágján vagy nadrágján, rendszeres hasznos övön, más kollekciókkal együtt.

15. Utcai tervezési öv:

Utcai tervezési öv

A szövet Gucci öv férfiak egyenes vonalú mintázatot kapnak, amelyek különböző utcai utakat képeznek vízszintes és függőleges vastag húrokkal. A sötét színű öv világos karakterláncokat kap a szögletes megjelenés érdekében, durva textúrában. Ez a minta alkalmi és hivatalos viseletre alkalmas. A férfiak ezt előnyben részesíthetik rendszeres irodai viselete miatt.

A Gucci férfi övkollekció áhított formatervezéseket adott, amelyek egyszerre elegánsak és hitelesek, hogy teljessé tegyék a megjelenést. A Gucci új övcsaládot is bemutatott, amelyek vászonból és pamutból készültek, és a farmerhoz hasonló tartósságot biztosítanak. Ezek az övek a piacon egyszerű és luxus minták széles választékával kerülnek forgalomba, az Ön igényei szerint próbálja meg kiválasztani a jó övet az e-kereskedelmi webhelyről is. Lenyűgöző megjelenést kölcsönöz ruhájának ezekkel a Gucci övekkel.