A legjobb 19 öv márkanév nők és férfiak számára Indiában 2021

Sokan úgy vélik, hogy az övek csupán eszközök, amelyekkel a nadrágjuk a helyükön maradhat. Számunkra az övek sokkal többet jelentenek! Hősies divatkiegészítők, amelyek akár egy unalmas ruhát is kijelentő együttessé varázsolhatnak. Az alsó öv viselésétől a derékvonal kiemeléséig, sőt személyiségünk képviseletéig az övek sok varázslatot tesznek, mint azt valaha is gondolnánk. Figyelmeztetni kell azonban arra, hogy az olcsó, gyenge minőségű övek az ellenkezőjét teszik, és tönkretehetik az egész megjelenést. Mindig bölcs dolog legalább egy jó darabba fektetni, amely sokáig tart és jól néz ki! A jobb vásárlás érdekében 20 férfi és női övmárka információit állítottuk össze. Olvassa el, és döntse el, hogy ezen nevek közül melyiket viszi haza legközelebb!

övmárkák

Mely márkás övek népszerűek Indiában?

Márkás övekről beszélve, számos nemzetközi márka létezik, mint például a Versace, a Louis Vuitton, a Chanel, a Gucci, a Saint Laurent, a Hermes, a Moschino stb., Amelyek egyedi luxusdarabokat kínálnak. Elég drágák, és hazánkban sok ügyfél számára elérhetetlenek lehetnek. Ne aggódj; ezekre is kitértünk a cikkben, hogy kielégítsük a márkahűségeket!

Szerencsére sok indiai és globális márka különféle minőségi és stílusos öveket kínál, amelyek nem égetnek lyukat a zsebében. Az indiai övpiac néhány nagy szereplője:

  • Tommy Hilfiger
  • Levis farmernadrág
  • Van Heusen
  • Allen Solly
  • Lee Cooper
  • Veszekedős
  • H & M
  • És még sok más helyi márka.

Legújabb és híres márkás övek nőknek és férfiaknak:

Nézzük meg az urak és hölgyek piacának legnépszerűbb és legnépszerűbb övmárkáit.

1. Salvatore Ferragamo:

Salvatore Ferragamo

A Salvatore Ferragamo egy olasz tervezőmárka, amely 1928 -ban indult innovatív lábbelikről. A csúcsminőségű, egzotikus bőrcipők gyártásán kívül ez a márka luxus divattermékek gyártását is megkezdte, mint például övek, táskák stb. A Salvatore Ferragamo övek ára nagyon magas, és 700 száz dollártól kezdődnek. Jellemzően minimalista kialakításúak, ideálisak különféle ruhák stílusához.

A Salvatore Ferragamo övek legfontosabb jellemzői: Minimalista és élénk minták, logós csatok, valódi borjúbőr, semleges színválaszték fekete, fehér, piros, barna stb..

2. Versace öv:

Versace öv

A Versace a világ egyik legdrágább övmárkája, amelyet Gianni Versace alapított 1978 -ban. A Versace terméket a híres Medusa fejlogóból és természetesen feltűnően eltérő mintáiból lehet azonosítani. A Versace övek valódi bőrből készültek, a csatokon kiváló részletekkel. Sok feltűnő, barokk stílusú dizájnt várhat ettől a márkától.

A Versace övek fő jellemzői: Arany tónusú hardver, Medusa logó, pompás dizájn, biztonsági kód az öv belsejében a hitelesség érdekében.

3. Gucci:

Gucci

A Gucci egy olasz márka, amelyet a Guccio Gucci alapított 1920 -ban. Bár poggyász- és utazási cikkek luxusgyártójaként kezdte meg tevékenységét, lassan belevetette magát a divatszakmába. A Gucci a világ divatbefolyásolóinak egyik legkeresettebb márkája, akik a luxus és az exkluzivitás jegyében legalább egy övet birtokolnak a címkétől..

A Gucci övek fő jellemzői: Elegáns, minimális formatervezés, a Signature double G logó, olyan díszítésekkel, mint a gyöngyök, kövek és többféle színválaszték.

4. Dolce és Gabbana:

Dolce és Gabbana

A Dolce and Gabbana egy prémium olasz márka, amely 1982 -ben indult, majd később a világ különböző részeire is kiterjedt. Felismerhető az ikonikus „DG” logóval minden tartozékán, beleértve az öveket is. A DG övek meglehetősen divatosak, és stílusos és modern nők számára készültek. Örülni fog annak is, ha hatalmas pasztell rózsaszín, blinky díszítéseket, mutatós csatokat és állatnyomokat talál hatalmas női öveinek gyűjteményében.

A Dolce és Gabbana övek legfontosabb jellemzői: Ragyogó csatok, merész nyomatok és minták, fényes fémes részletek, ikonikus DG logó, szív alakú csatok antik kivitelben.

5. Prada övek:

Prada övek

A Prada egy olasz márka, amely excentrikus dizájnjáról és csúcskategóriás luxuscikkéről ismert. A Prada a kézitáskák, parfümök és ruházati cikkek készítése mellett a férfiak és nők bőröveinek gyönyörű kollekciójával is büszkélkedhet. Készüljön fel számos új formatervezés és minta felfedezésére, mint például a hiú öv a tokkal, nejlonszalag öv, rugalmas és túlméretezett pántok. A rakéta magas ára sokkot okozhat, de emberek, ez egy Prada, hogy hazaér!

A Prada övek legfontosabb jellemzői: Prémium minőségű bőr, fém fém háromszög, zománcozott csatok, szövet tasakok, nylon pántok.

6. Kenneth Cole reakcióövek:

Kenneth Cole reakcióövek

A jó övek márkái közé tartozik Kenneth Cole Reaction neve. A kialakítások fő vonzereje az, hogy a szíjak visszafordíthatók. A cég által tervezett övek nagyon elégedettek bármilyen színű nadrággal és farmerrel, és minőségük miatt szeretik a férfiak.

7. B-alacsony Az öv:

B-alacsony Az öv

A luxus övcég a márkás övek sorában az Amerikában található B-alacsony öv. Fényűző és leleplező megjelenést kölcsönöz személyiségének, ha különleges alkalmakkor viseli. A bőrből készült divatos övekkel foglalkozva vonzó mintákkal, gyémántokkal és egyéb varázsaival tervezik az öveket.

8. Paul Smith:

Paul Smith

A Paul Smith a merész formatervezésből és a merész színekből álló övből áll, és különféle kapcsokkal és olcsóbb övekkel rendelkezik. Ha a férfiak sötét színű nadrágot vagy farmert viselnek, ezek az övek lenyűgözőnek és jóképűnek tűnnek.

9. Melamed övek:

Melamed övek

A legújabb trend szerint a Melamed a divatiparban tevékenykedik, és az övekhez és más női kiegészítőkhöz nyújtja legjobb formaterveit. Ez egy kiváló övmárka, amely divatos és egyszerű övmintákat kínál nyarakra és partikra. Új designjukat, a selyemből készült íjat íjjal a közelmúltban vitték be a párizsi nyári divatbemutatón.

10. Armani Collezioni:

Armani Collezioni

Az Armani Collezioni divatos övmintákat adott különböző anyagokból a fiatal nőknek, hogy díszítsék magukat. A poliészterből és bársonyból készült legújabb öv dizájn bájos megjelenést kölcsönöz a rövid ruháknak vagy a Caprinak. A gyémántszerű kialakítás miatt az öv ellopja az egyetemi lányok szívét a partikra.

11. Emilio Pucci:

Emilio Pucci

A tíz legjobb övmárka -listán szereplő Emilio Pucci számos nő szívét ragadta meg kor nélkül, a faragott minták felé. A Fiorentina Maison cégtől származó minták mindig partikra készülnek, különböző munkaterületekhez kapcsolódó szimbólumokat adnak stb. Valódi bőrből készítenek különféle mintákat ezüst vagy ötvözetből a csatokhoz..

12. Miu Miu:

Miu Miu

A jó övek márkák közé tartozik az olaszországi Miu Miu neve. Az általa adott minták fő vonzereje az, hogy eredeti bőrt használnak, különböző formatervezéseket adva. A cég által tervezett övek nagyon elégedettek a vékony farmerrel és a Caprival. Széles körben rövid ruhákon is hordják, hogy érzéki pillantást adjon.

13. Akris Punto bőrövek:

Akris Punto bőrövek

Az Akris Punto, Svájcban található bőröves márka kifinomult és egyszerű, eredeti bőrből készült övmintákat kínál a nőknek. A különböző árnyalatok, amelyeket színekben nyújtanak, megőrjít, hogy ruhájából válasszon.

14. Hermes Entriviere:

Hermes Entriviere

A tíz legjobb övmárka -listán szereplő Hermes Entriviere számos férfi szívét ragadta meg kor nélkül, a faragott minták felé. Valódi bőrből készítenek különféle mintákat ezüst vagy ötvözetből a csatokhoz. Klasszikus stílusa és színei vonzzák a legtöbb kiváló osztályú férfit.

15. Behnaz Sarafpour:

Behnaz Sarafpour

Egy New York -i fiatal hölgy ma már a híres övmárkák a mesés övmintákkal. Csodálatos terveiért számos díjat nyert. Legutóbbi tervezése egy állítható öv volt, ezüst fénylő csat övvel. A csatnak több görbe modellje van, amelyek mesés megjelenést kölcsönöznek, nem formális és alkalmi.

16. Temperley London:

Temperley London

A Temperley London a divatnak új meghatározást nyújtó cég, 2000 óta kínál modern és divatos öveket. Az övmárkák listáján első helyen szereplő vállalat számos övmintát adott tiszta bőrből, bársonyból, pamutból, poliészterből stb. a bemutató rámpákat a cég által tervezett övek díszítették, és új szintre emelték a divatot.

17. Yves Saint Laurent:

Yves Saint Laurent

1961 -ben alakult Párizsban, a divatvárosban, és új trendeket adott a divatiparnak az övek és egyéb kiegészítők terén. A nők legfrissebb igényein dolgozva a cég számos elképesztő övmintát adott bőrből és más anyagokból.

18. Anne Klein:

Anne Klein

Az Anne Klein a legjobb övmárkák Amerikában. A divatirányzatok változása mindig új és divatos megjelenést kölcsönzött a nőknek, hogy imádják testüket. Az öv kialakítása 2016 -ban a vezető övszolgáltatókkal díjazta őket.

19. Ralph Lauren:

Ralph Lauren

A Ralph Lauren a funky és designer övek legjobb övmárkája. A bőrből, fémből, szövetből és egyéb anyagokból mindig finom csillogást kölcsönzött az öltözékeknek a partikhoz, vörös szőnyeget, hivatalos viseletet stb. ruházat, nyári viselet stb.

Ezért, ahogy a férfiak nagyon szeretik az öveket, fel is húzzák. Emellett a nők új arculatot adtak az öveknek a kiegészítőkben. A márkás öveket több nő és férfi ruhásszekrényében látták, akik szeretik, ha divatos tárgyak vannak a kollekciójukban. A legjobb övmárkák megtekinthetők a divatirányzatokban a vörös szőnyegen.