9 modern Jean kezeslábas nőknek és férfiaknak

Jean összességében elegáns öltözék. Divatos overallokkal frissítheti stílusát. A kisgyermekektől a felnőttekig mindenki viselheti ezt a ruhát. A Jean overall minden alkalmi alkalomra alkalmas. Sok fajta és márka áll rendelkezésre. A legjobb kiválasztása időigényes folyamat.

A legjobb Jean overall nőknek és férfiaknak:

Tehát itt van a piacon elérhető top 9 farmer overall,

1. Női Jean overall:

Női Jean overall

Ezek a női kék farmer overallok nyújtható pamut anyagból készültek. Ezenkívül állítható felfüggesztett pántokkal, elülső gombokkal és egy kis zsebbel a tetején, füllel és gombbal. Mosógépben is mosható.

2. Twin Sisters női összesítés:

Twin Sisters női overall

Ezek a legjobb női farmer overallok, amelyek nyírt lábtípussal rendelkeznek és minden testalkathoz alkalmasak. 97 % pamutból és 3 % spandexből készül. Tehát nyújtható. Bármilyen színt választhat. Az oldalsó pántok állíthatók, és mosógépben moshatók.

3. Gépi női Jean rövid overall:

Machine Women’s jean Short Összességében

Ezek a farmer rövid overallok mellkaszsebbel rendelkeznek, elnyúló szegélyekkel. A hevederek hagyományosak, csattal zárhatók. Viselheti egyenesen keresztezve, ahogy választja hátul. Vágó felsővel viselheted, ami jó kombináció. Ez a rövidnadrág 97% pamutból és 3% spandex anyagból készült, így nyújtható.

4. Szomorú, sovány Jean overall:

Szomorú, sovány Jean Összességében

Ezek a vékony farmer overallok stílusos megjelenést kölcsönöznek. Csukható pántokkal és egy nagy elülső zsebbel és két oldalsó zsebbel rendelkezik. Az anyaga olyan kényelmes viselet. Kombinálhatja teljes ujjú pólókkal, hogy klassz megjelenést kapjon.

5. Gomb elülső szíj Jean általános ruha:

Gombos elülső szíj Jean általános ruha

Ez a jean általános ruha nagyon klassznak tűnik. Két oldalsó zsebbel és elülső gombbal rendelkezik. A heveder nem állítható. Kombinálhatja teljes ujjú vagy fél ujjú pólóval. Alkalmas minden alkalmi alkalomra. Próbálja meg kiválasztani a megfelelő méretet, mert az anyaga nem nyújtható.

6. Dollhouse női gomb elülső, alacsony, alacsony héjú, vékony összességében:

Dollhouse női gombos eleje hi low Hem Skinny overall

Ez a kék farmernadrág alkalmi viselet. Ez egy klasszikus kialakítás, állítható pántokkal és közepes mosással. Pamutból és spandex anyagokból készült. Tehát viselése kényelmet biztosít. Párosíthatja egy sima pólóval és cipőkkel, hogy elegáns megjelenést kapjon.

7. Férfi térdhossz összességében:

Férfi térdhosszúság Jean Összességében

Ezek a férfi overallok térdig érnek. Ez az új dizájn, és alkalmilag is viselheti. Az anyag nem nyújtható, a hevederek állíthatók. Bármilyen pólót választhat, amelyet viselhet.

8. Narancssárga fül Női overall:

Narancs fül Női overall

Ezek a Levi női farmernadrágok furcsa részletekkel és kivágott szegéllyel érkeznek, ami okos és klasszissá tesz. Retro öltésmintával rendelkezik a hátsó zsebében. 100% pamut anyagból készült, és nem nyújtható. Alkalmi alkalmakkor is viselheti. Kombinálja fél ujjú pólóval, hogy teljessé tegye megjelenését.

9. Virágos hímzett összességében:

Virágos hímzett Jean

Ez a gyönyörű női farmernadrág virághímzéssel érkezik a térdére. Különleges kialakítású, melltartó zsebbel, állítható vállpántokkal, négy zsebbel, oldalsó gombokkal és bokavágással. Kombinálhatja pólóval és kabáttal, hogy javítsa megjelenését.

Ezek a piacon elérhető legszebb farmerek. Légy divatos és stílusos, ha a legjobb összességében választod. Ez a cikk segít ebben. Az öltözködési stílusod bizonyítja az önbizalmadat. Tehát légy stílusos és mutasd meg másoknak, hogy ki vagy.