9 Moderne Jean -overaller til kvinder og mænd

Jean generelt er en stilfuld påklædning. Du kan opgradere din stil med moderigtige overalls. Alle fra små børn til voksne kan bære denne kjole. Jean overalls er velegnede til alle afslappede lejligheder. Der findes mange varianter og mærker. At vælge den bedste er en tidskrævende proces.

Bedste Jean Overalls til kvinder og mænd:

Så her er listen over top 9 jean overalls til rådighed på markedet,

1. Woman’s Jean Overalls:

Kvindens Jean Overalls

Disse blå jean overalls til kvinder er lavet af strækbart bomuldsmateriale. Den har også justerbare ophængte stropper, knapper foran og en lille lomme øverst med en flap og knap. Det er også maskinvaskbart.

2. Twin Sisters Women’s Overall:

Twin Sisters Women's Overall

Disse er de bedste jean -overalls til kvinder, og som leveres med trimmet benstil og velegnet til alle kropsformer. Den er lavet af 97 % bomuld og 3 % spandex. Så det er strækbart. Du kan vælge enhver farve, du ønsker. Sidestropper er justerbare og kan vaskes i maskin.

3. Machine Women’s Jean Short Overalls:

Machine Women's jean Short Overall

Disse jean korte overalls har brystlommer foran, flossede kantkanter. Stropper er traditionelle med lukning. Du kan bære den lige med kryds i henhold til dit valg bagpå. Du kan bære den med en crop top, hvilket er en god kombination. Denne shorts er lavet af 97% bomuld og 3% spandex materiale, så den er strækbar.

4. Distressed Skinny Jean Overalls:

Distressed Skinny Jean Overall

Disse skinny jean overalls vil give dig et stilfuldt look. Den leveres med stropper med lukning, og den har en stor frontlomme og to sidelommer. Materialet er så behageligt at have på. Du kan kombinere det med t -shirts med fuld ærme for at få et elegant look.

5. Knap Frontrem Jean Overordnet kjole:

Knap Frontrem Jean Overordnet kjole

Denne jean overall kjole ser meget elegant ud. Den har to sidelommer og knap foran. Remmen er ikke justerbar. Du kan kombinere den med helærmet eller halværmet t-shirt. Det er velegnet til alle afslappede lejligheder. Prøv at vælge den rigtige størrelse, fordi materialet ikke er strækbart.

6. Dollhouse Women’s Button Front hi-low Hem Skinny Overall:

Dollhouse Women's Button Front hi low Hem Skinny Overall

Denne blå jean overall er et fritidstøj. Det er et klassisk design med justerbare stropper og medium vask. Den er lavet af bomuld og spandex materialer. Så at bære det holder dig behagelig. Du kan kombinere den med en almindelig tanktop og sneakers for at få et elegant look.

7. Mænds knælængde samlet:

Mænds knælængde Jean Overall

Disse jean overalls herrer kommer op til knælængde. Disse er det nye design, og du kan bære det som en afslappet. Materialet er ikke strækbart og stropper er justerbare. Du kan vælge enhver t-shirt, du vil have med den.

8. Orange fane Kvindernes samlede:

Orange fane Women's Overall

Disse jeansoveralls til kvinder fra Levi kommer med sære detaljer og afskåret kant, hvilket gør dig smart og elegant. Den leveres med retro -søm i baglommen. Den er lavet af 100% bomuldsmateriale og er ikke strækbar. Du kan bære den til alle afslappede lejligheder. Kombiner den med en halværmet t-shirt for at fuldende dit look.

9. Blomstret broderet samlet:

Blomsterbroderet Jean Overall

Denne smukke jean overall kommer med et blomsterbroderi på knæene. Det er et specielt design, og det har en brystlomme, justerbare skulderstropper, fire lommer, sideknapper og et anklesnit. Du kan kombinere den med t-shirt og en jakke for at forbedre dit look.

Disse er nogle top jean samlet tilgængelige på markedet. Vær trendy og stilfuld ved at vælge den bedst tilgængelige samlet. Denne artikel hjælper dig med det. Din påklædningsstil viser din tillid. Så vær stilfuld og vis andre, hvem du er.