Koristele viime hetken pääsiäismunat langalla ja nauhalla

Kukkivat oksat, jotka on koristeltu pääsiäismunilla, on kaunein kevättervehdys joulua edeltävänä aikana. Olipa värikkäitä puhallettuja munia, styrox -munia tai maalattuja puumunia – muna on ylösnousemuksen symboli, eikä sitä pitäisi puuttua missään pääsiäiskoristeessa! Koska olen koukussa DiyDekoIdeen Mietin myös jotain, jonka tein itse pääsiäiseksi! Tässä selitän, kuinka voit koristella munia langalla ja käyttää niitä koristamaan pääsiäiskimppua.

Materiaalit:

Styrofoam -munat ovat parhaita tähän käsityöprojektiin, koska ne ovat kevyitä, mutta vahvoja eivätkä rikkoudu yhtä helposti kuin puhalletut kananmunat.

  • Styrofoam -munat
  • Luonnollinen johto eri väreissä
  • kuviolliset nauhat
  • Nastat
  • vahva nestemäinen liima

tee itse pääsiäismunat langalla

Teknologia

Levittelin ensin nestemäisen liiman muna -alkuun. On tärkeää käyttää nestemäistä liimaa, joka on todella vahvaa, mutta joka voidaan helposti pestä käsistä ja kuivua myöhemmin läpinäkyvästi.

styrox -munat ja lanka

Odotin hetken, että liima kuivuu hieman, otin sitten luonnollisen narun ja painoin sen pään jään kärkeen. Jotta johto ei todellakaan putoaisi pois ja pilaisi kaikkea työtäni, kiinnitin seuraavaksi päät vastaavanvärisellä tapilla.

4

Sitten aloin hitaasti kääriä luonnollista narua munan kärjen ympärille. Huomasin nopeasti, että kärsivällisyys on todella avain menestykseen tämän tekniikan kanssa.

diy pääsiäismunat langalla

Siihen pitäisi kiinnittää huomiota

Jos kelaat nauhan munan ympärille liian nopeasti, yksittäisten nauhojen väliin jää epämiellyttäviä rakoja, jos et odota liiman kuivumista, naru putoaa munasta ja kaikki työ oli turhaa.

6

Käytin munaan kerta toisensa jälkeen nestemäistä liimaa, käärin luonnollisen narun pääsiäismunan ympärille muutaman kerran ja puristin narua tiukasti. Työnsin narun ylös kynsilläni niin, ettei siinä ollut aukkoja.

7

Se auttaa, jos varmistat, että viiva on kireällä. Aloittelijoille suosittelen pienempiä styrox-munia, koska tämä tekniikka on hieman aikaa vievää. Harjoittelun myötä sinusta tulee kuitenkin jatkuvasti nopeampi ja näet nopeita tuloksia.

8

Kun olin edennyt munan paksuun päähän, levitin uudelleen nestemäistä liimaa, katkaisin narun ja painoin narun pään tiukasti paikalleen.

9

the Pääsiäismunat on koristeltu

Kun liima kuivui, sitoin silmukan luonnollisesta langasta, jonka kiinnitin nastalla munan kärkeen. Liimasin kuvioteipin pienten pääsiäismunien ympärille, isompiin muniin solmisin pienet silmukat ja kiinnitin ne styroximuniin.

10

Tällä tekniikalla tarvitset kärsivällisyyttä ja aikaa todella hyvän tuloksen saavuttamiseksi, mutta jos sinulla on enemmän harjoittelua, kauniit pääsiäismunat onnistuvat hetkessä. Langoilla koristellut munat ovat maalaismainen pääsiäiskoriste, joka herättää ripauksen nostalgiaa. Lisää hienoa DIY -sisustusideoita ja käsityöideoita pääsiäiseksi, käy blogissamme!

Susi alkaen diydekoideen.com

11