15 legjobb kényelmes kék cipő Indiában

A kék a kedvenc szín, amelyet a legtöbb férfi és nő szeret. Jól illik a legtöbb ruhához, különösen a farmerhez. A kék cipő csodálatos cipő, amely kényelmes és sokan használják. Mivel csúszós cipő, könnyen eltávolítható és felvehető. Az itt látható kék naplopók különböző stílusúak és kivitelűek. A kék szín lehet sötét vagy világos. Választásától függően megvásárolhatja ezeket a kék naplopókat, és különlegesnek tűnhet. Ezeket a cipőket hivatalos és alkalmi viseletre is használhatja. A naplopók típusai lehetőséget adnak arra, hogy bármilyen alkalomra viselje őket.

Kék cipők

Legújabb kék színű csalik különböző kivitelben:

Itt található a Top 15 kék csalik listája.

1. Fém kék cipők:

Fém kék cipők

A kék napló elegáns kiegészítő, amelyet alkalmi kirándulásokra is viselhet. A kék naplopó fém csattal rendelkezik, amely meglepően jól néz ki. Ez a cipő egy nagyszerű cipő, amelyet mindennapi viseletére használhat. Az elegáns napló tökéletes színű.

2. Penny Loafers:

Penny Loafers

Próbálja ki ezeket a kényelmes, sötétkék naplopók stílusos női viseletét. A naplopók egyszerű kialakítása nagyszerű a nők számára. A cipő kényelmes és mindennapi viseletre alkalmas. Az elülső egyszerű kapocs design elemként működik.

3. Királykék cipők:

Királykék cipők

Szerezd meg ezeket a rendkívül király királykék naplopókat, amelyek feltűnőek. A kényelmes cipő elfordíthatja a fejét is. Ennek a királykék naplopónak az elején egyszerű fémcsattal is rendelkezik. Az elegáns cipők tökéletesek alkalmi kirándulásokra és partikra.

4. Velúr cipők:

Velúr cipők

A kék velúr cipók klasszikus darabok, amelyek birtokában lehetnek. Ezek a naplopók különböző színekben kaphatók, de a kék szín megfelelő. Az elöl varrott egyszerű pántok teszik ezt a naplót kötelezővé a kollekcióban. Próbálja ki a velúr anyag lágyságát.

5. Tüskék kék cipők:

Tüskék kék cipők

Legyen stílusos és merész ezekben a sötétkék cipőkben, amelyek tökéletesek. A kék naplopók hátul csatdal érkeznek. Az eleje merész és merész fém tüskékkel van felszerelve. Ezeket a naplopókat választhatja különleges alkalmakra és éjszakai partikra.

6. Bojtúrók:

Címkék

A klasszikus dizájn a kék cipős férfi viselet, amelynek bojtja van a cipő elején. Ezek a naplopók különböző stílusokban készülnek, de a bojtok mindig az elejéhez tartoznak. A naplopók hosszú vagy rövid stílusúak lehetnek. Hozzáadhatja a rojtot az elülső füllel.

7. Alkalmi kék cipők:

Alkalmi kék cipők

Egy alkalmi kék cipő, amit kapsz, minden alkalomra viselhető. Ezek az alkalmi kék naplopók sötétkék színűek és stílusosak. Oldalukon a cég logója, mögöttük hímzett név látható.

8. Lócipők:

Lócipők

Egy sötétkék naplopó a ló bit stílus egy másik jó ötlet. Ezek a nagyszerű kinézetű naplopók különösen stílusosak és kifinomultak. Ezeket alkalmi vagy félig hivatalos alkalmakkor is viselheti. A naplopók világos és merész színekben kaphatók.

9. Slip on Loafers:

Csúszik a Cipőkön

A legtöbb alkalmi viseletű cipő, amelyet a legtöbb fiatal kedvel, az a csúszás. Ezek a világoskék cipók különböző stílusokban készülnek. Néhány rusztikus megjelenésű, néhány egyszerű. A szomorú megjelenés is olyan, amit a legtöbb fiatal jobban szeret.

10. Hímzőcipők:

Hímzőcipők

Az esküvői cipő, amely extravagáns, a bársony cipő, amely szintén hímzett. A naplopók lenyűgöző hímzési kialakítása kiemeli őket. Ezeket a csodálatos formatervezéseket személyre szabottan szerezheti be, vagy online is megrendelheti. A hímzés általában arany szállal készül, amely jól néz ki a kék ellen.

11. Csomó kék cipők:

Csomó kék cipők

A kék cipőben használt hűvös kialakítás a csomó. A naplopó eleje kék kötéllel van rögzítve, amelyet íjba csomóznak. Ez kifinomult és stílusos. Ezeket a naplopókat sötétkék vagy világoskék színben kaphatja meg.

12. Bőr kék cipők:

Kék bőr cipők

A bőr különböző színekben kapható. Ez a kék bőrnapló teszi hivatalos cipővé. A sötétkék bőrcipő a legjobb fényességig csiszolt. Ezeket Oxford stílusban is megkaphatja. Próbálja ki a bőr cipőket, hogy formális legyen.

13. Vászon kék cipők:

Vászon kék cipők

A vászon anyaga kiváló cipő. A legtöbb kényelmes és napi viseletű cipő a vászon stílus, amely lélegző. A kék vászon naplopók többnyire a fiatalok kedvencei. A kék -fehér talp kombinációja olyan stílus, amely nem fakul.

14. Dupla szerzetes pántos cipők:

Dupla szerzetes pántos cipők

A szerzetesszíj kialakítása a naplopók klasszikusa. A kettős szerzetesszíj formálisabb megjelenést kölcsönöz. Ez a kék szerzetespántos naplopó az, amit minden hivatalos találkozóra és alkalmi kirándulásra meg kell kapnia. A dupla pántos kialakítás meglehetősen stílusos és merész.

15. Feszíthető kék cipők:

Stretchable kék cipők

Ezek a nyújtható kék naplopók csodálatos módja a sport stílusú cipők viselésének. Ezek a legkényelmesebbek, mivel jól illeszkednek a lábtérhez. Könnyen nyújthatók és mozgathatók. Ez teszi a legjobban a tevékenységekhez. A kék szín és a fehér kontraszt szintén jó ötlet.

A kék naplopók nagyszerű elemek a gyűjteményben. Mehet bele bőr, velúr, bársony vagy akár vászon kék naplopó. A cipő csúszás tökéletes a vezetéshez, sporttevékenységekhez és akár hivatalos találkozókhoz is. A kék naplopók a legjobbak férfiaknak és nőknek egyaránt. A kék naplopók típusai hatalmasak lesznek. A kék naplopók egy parti viselet, valamint a szín tökéletesen illeszkedik bármilyen ruhához.