15 bedste børneparaplyer med billeder

Generelt er børneparaplyer små paraplyer, der er designet kun til dine børn. De fleste børneparaplyer er lavet med børnevenlige designs på baldakinen, såsom tegneseriebilleder eller andet dyredesign som ænder, tigre, kaniner, frøer osv. Det er velkendt, at børn løbende ændrer deres interesse og ønsker alt legetøjet og tilbehør, der matcher den nye mode, så det er et meget godt valg at give dit barn en paraply.

Seneste & Bedste børneparaplyer:

Lad os tjekke nogle smukke designs af børneparaplyer i forskellige modeller, som bestemt er meget imponerende.

1. Kids Pirate Paraply:

Seneste børneparaplyer

For alle de håbefulde pirater med deres øjenlap og papegøjer er denne slags børnepirater paraply det ideelle valg for et barn at udføre al den sjove aktivitet som skattejagt, skibsejlads osv. Med 3D -funktioner i piratflag, sværd disse børns paraplyer giver også et godt look.

2. Kids Dinosaur Paraply:

Kids Dinosaur Paraply

Når vi læser vores børn dinosaurhistorier gennem hele deres barndom, og de fleste gange kan de huske og udtale de forskellige arter og deres navne bedre end os, er denne slags dinosaurbørn paraplyer et must for dem.

3. Amazing Kids Bubble Paraply:

Fantastisk børnebobleparaply

Børnebobleparaplyerne er de mest elskede af de små børn. Bobleparaplyerne har en fuld rund kuppel. Paraplyens telt er normalt klart plastik og tegnefilm ser ud, derfor er de så elskede af børnene, bobleparaply kan tilbyde mere dækning, og man kan se gennem baldakinens panel.

4. Animal Print Børn Paraplyer:

Animal Print Børneparaply

Børn har generelt et meget uskyldigt sind, så så snart de ser alle disse dyremalerier og stilarter, bliver de tiltrukket af dem, og disse typer børns paraplyer er dem, der bruges mest på grund af deres enkle og lette udseende.

5. Trykte børn sort paraply:

Sort paraply til børn

Som vi alle ved, at børn normalt ikke kan lide enkle og almindelige ting, så sorte paraplyer normalt ikke kan lide af ungen, men at lægge nogle fantastiske grafik i den enkle, sorte paraply gør det fascinerende for de små børn.

6. Awesome Kids Beach Paraply:

Fantastisk børneparaply til børn

Børn elsker normalt farver, så disse typer farverige parasoller tiltrækker de små børn. Det giver ikke kun beskyttelse mod regn, men sammen med det giver det også tilstrækkelig skygge fra solen, og man kan nemt nyde strandatmosfæren uden risiko for at blive solbrændt.

7. Foldende paraplybørn:

Børn folde paraply

Denne slags børns foldbare paraplyer er ret gode og lette at bruge; fordi de er foldbare, så de let kan gå ind i børnenes små rygsække. Disse foldbare paraplyer findes i forskellige farver og stilarter og er et af mustene i de regnfulde dage.

8. Smuk prinsesse paraply til børn:

Smuk prinsesse paraply til børn

Dette er de mest yndige paraplyer til børn, der let vil gøre dit barns regnfulde dage lysere. Prinsessens paraplyer kan generelt lide piger. Denne slags paraplyer har generelt meget lyse farver og er meget smukke, og de tiltrækker næsten alle.

9. Børn regn paraplyer:

Regnbeskyttende børneparaply

Disse paraplyer er meget godt designet til at holde godt i regnvejret. Denne form for regnbestandig paraply kan også være designet med den robuste ramme og ribber lavet af et materiale som glasfiber. Sammen med regnbeskyttelsesevnen har de også et meget fascinerende udseende.

10. Rex børneparaplyer:

Rex børneparaply

Hvis du leder efter en sjov, dyr designet paraply til dine børn, så vil denne være et godt valg for dine børn, dette er en fjederbelastet type paraply. Håndtaget er ganske godt, og det giver ordentligt greb til dine børn. Få et smil på dit barns ansigt i den kommende regntid.

11. White Baby Girls Paraply:

Hvide baby piger paraply

Varianter i forskellige mønstre kan fange seernes opmærksomhed og det samme med denne type paraply. Dette er enkelt, men pænt udvalg af paraply til din baby pige, du får plasthåndtagstype så blødt greb til piger. Dette attraktive trykte design kan også fange folks opmærksomhed i regntiden.

12. 3D Frog Umbrella Kids:

3D Frog Paraply

Dette er nylon lavet paraply til børn; du får manuel åbning og lukning af stil. Stickbue er god til greb; dette er paraplystørrelse, der fås i 3D -trykt frø på den. I børn vil elske denne type paraply til skoletid.

13. Pink paraply til piger:

Pink paraply til piger

Hvis du vil holde din baby pige tør i regntiden, så er dette det bedste valg af paraply til hende, denne lavet i den korrekte størrelse med perfekt touch og med en smuk lyserød farve. Materialet er i en solid kvalitetstype og flot håndtag med let greb til en 3 -årig pige.

14. Kinesiske børneparaplyer:

Kinesisk børneparaply

I henhold til vores krav forsøger vi at finde forskellige varianter, mens vi handler, og derefter kan vi prøve kinesisk paraplymodel til vores børn mindst én gang. Dette er en automatisk åben paraply til din baby, den er let at bære, og du får en buet håndtagstype, som er nyttig for din baby i regntiden. Du får solidt tryk på paraply, hvilket helt sikkert fanger opmærksomheden.

15. Sunshine Paraply for Kids:

Sunshine Paraply til børn

Gul farve angiver solskinnet, og hvis du har en gul paraply til dine børn, vil de helt sikkert elske at have dette. Dette er moderigtigt og enkelt eller let at bruge, mens dine børn går i skole. I regntiden hjælper gul farve med lys farve i den mørke tid i regntiden, så prøv at give dette gule buede let at bruge håndtag med gul paraplyoverdel til dine børn.

Børns paraplyer er ikke kun funktionelle paraplyer til at forhindre børn i at regne eller solen, men står også for børns selvudfoldelse. Børn nyder at bruge paraplyen, der viser deres personlighed enten i regnvejrs- eller solskinsdage.