20 forskellige typer paraplyer i Indien med billeder

Folk elsker regn, men er ikke så tilfredse med at være våde i regnvejret. Selvfølgelig leder de efter det bedste paraplydesign, der passer til deres behov. Her kan du finde forskellige typer paraplyer, der har deres egne signaturfunktioner og egenskaber. Det afhænger helt af den enkelte for at vælge de nødvendige behov. Fremover er der store sorter paraplyer, hvorfra du kan vælge din favorit. Eller du kan også give en til dine venner eller til din familie ved enhver særlig lejlighed. Fra valg af baldakinens materiale til håndtagets form, skal du passe på.

Du bør undersøge paraplyernes gode kvaliteter, før du går efter en. For at hjælpe dig med at vælge det gode paraplyudvalg, er nedenstående beskrivelse lavet til diskussionsforum for typer af paraplyer.

Bedste typer paraplyer i Indien:

Her er de 20 forskellige typer paraplyer, blandt disse vælg din elskede i henhold til dine krav.

1. Ekstra store golfparaplyer:

Ekstra store golfparaplyer

Denne slags paraplyer har den ekstra store baldakin med en diameter på 70 tommer. Denne kan bæres i en golfpose, selvom den har et langt skaft. Baldakinen i dette paraplydesign har de to med farverne sort og hvid i hvert panel. Denne store paraply kan også bruges til tørring af køller og golfspillere, når den er blevet våd i regnen.

2. Black Lace Paraply:

Typer af paraplyer i Indien

Det er den kuppelformede nye paraply i den gamle roserøde fabrikerede baldakin. Tre fjerdedele af paraplyen er designet til at dække med sort net. Det er også trimmet i kanterne, og applikationerne afsluttes ved at tilføje nogle sorte rosetter i kanten.

3. Pink Ladies Paraplyer:

Lyserøde paraplyer til damer

Hvem ville sige nej til disse damer charmerende typer paraplyer? Her finder du den helt nye designede paraply med lotus hvirvlet mønster ud afgrænset med hvide bånd. Denne lyserøde paraply giver dig baldakinen med unikke former. Baldakinen måler omkring 32 tommer i diameter.

4. Fede bogstaver trykte paraplyer:

Fede breve trykte paraplyer

Denne særlige model af paraplyen måler cirka 9 ½ tommer i længden og 35 tommer i diameter. Baldakinen, der har udskrifter af de fede logo -alfabeter, består af materialet polyester. Og stellet med ribberne er af metal. Bogstaverne falder som regndråber, hvilket giver det et unikt og slankt look.

5. Lige Auto-Open Paraply:

Lige auto åben paraply

Denne klaver design paraply er lavet af materialer af høj kvalitet for at give den sikrede holdbarhed mod stærk vind og kraftige regn. Rammen til dette bedste paraplymærke er lige, og baldakinstoffet er fremstillet af polyester. Dette er en stor designparaply med sin baldakin, der måler 43 til 45 tommer, når den åbnes.

6. Lang og ikke-foldbar paraply:

Lang og ikke-foldbar paraply

Vift med dine sanser ved at få en af ​​den slags gode paraplyer. Dette er en lang og ikke-foldbar paraply med et imponerende iskoldt håndtag lavet af jomfrueligt ABS. Stoffet, der bruges til baldakinen, er i høj kvalitet nylon trykt med nogle indiske Desi-designs. Det følger med det beskyttende gennemsigtige dæksel.

7. Mermaid Kids Paraplyer:

Mermaid Kids Paraplyer

Det er en af ​​samlingerne blandt de seje paraplyer, der har 30 tommer baldakinstørrelse. Havfrue paraply er ideel til børn i alderen. Den har havfrue print på basisfarven på den lyseblå baldakin. Den har en slags fremspring, der er fastgjort over selve baldakinen. Håndtaget er fremstillet af glasfiber i et design af en søhest.

8. Almindelige paraplyer:

Almindelige paraplyer

Her har du et kig på denne vidunderlige almindelige paraply i havgrøn skygge. Baldakinen i dette nye paraplydesign er lavet af 100% nylon, som er mere velegnet til regntider. Håndtaget i creme nuance er elegant designet med kurver for at gøre grebet lettere og også for at se trendy ud.

9. Foldbare golfparaplyer:

Foldbare golfparaplyer

Dette er en af ​​de forskellige typer paraplyer blandt golfparaplymodellerne. Denne golfparaply har 56 tommer brede sorte og grønne panelers baldakin og vindtæt steldesign. Det bærer også et sprøjtehåndtag i gummi med farve matchende indsats. Det er forsynet med masken, der dækker sagen.

10. Paraply med tre foldetryk:

Tre foldet paraply

Det er ideelt til kvinder og piger, der skal bruges til lejlighedsvis at gå. Denne paraply i høj kvalitet har funktionen automatisk åbning, og størrelsen på baldakinen er omkring 21 tommer. Den samlede vægt af denne paraply er 350 gram. Den kan foldes i tre sektioner og passer derfor til enhver form for små damer håndtasker.

11. Ternede blå paraplyer:

Ternede blå paraplyer

Dette er en paraply af god kvalitet med en problemfri åbningsmekanisme. Det består af nylon taft. Det har et smukt ternet design på den blå-baserede slette. Akslerne er lavet af stål og håndtaget er lige.

12. Trykte polyesterblå paraplyer:

Trykte polyesterblå paraplyer

Dette bedste paraplymærke giver dig den flerfarvede trykte designede blå paraply. Du får en tredobbelt paraply med skaftmaterialet lavet af rustfrit stål. Stoffet, der bruges til baldakinen, er polyester, og håndtaget er fremstillet af glasfibermateriale med en lige model.

13. Rabari broderede paraplyer:

Rabari broderede paraplyer

Det er en af ​​slags indisk broderidesign, der kaldes som Rabari, og dette design er brugt til fremstilling af dette nye paraplydesign. Det er en farverig paraply, der ligner kulturen og arven hos stammefolk, der bor i Indien. Disse bruges som indretning frem for at gøre brug af en så sjælden samling på gaden og gøre den slidt. De foretrækkes af indianerne sammen med mange udlændinge, der besøger Indien.

14. Røde og hvide paraplyer:

Røde og hvide paraplyer

Her har du en chance for at prøve det bedste paraplydesign, der findes i kombinationen af ​​to nuancer, nemlig rød og hvid. De er alternativt skraverede til hvert panel. Akslen er stærk nok til at opretholde kvaliteten af ​​paraplyen, som kan vare evigt. Baldakinematerialet er blandet af både nylon og polyester.

15. Bubble Paraplyer:

Bobleparaplyer

Disse typer paraplyer genkendes let af selve formen, som er kugleformet. Baldakinen på sådanne paraplyer er meget højere end almindelige. De gør brug af gennemsigtige plastmaterialer til deres baldakin. Her har den blå fisk trykt på baldakinen og har et matchende blåt plasthåndtag til at gøre det til det nyeste paraplydesign.

16. Baby pink paraplyer:

Baby pink paraplyer

Få her din yndlingssamling af nyt paraplydesign, der er designet med en fantastisk nuance af babyrosa. Baldakinen, der består af nylon taft, er af så høj kvalitet, og den har prikker med hvide prikker over det hele. Det er også pyntet med et blondermateriale og sløjfeudskrifter i paraplyens kant. Skaftet består af jern, og det er en 4 -foldet paraply.

17. Chhota Bheem Kids Paraplyer:

Chhota Bheem børneparaplyer

Her er den vidunderlige samling af paraplyer til børnene, der ikke er tilfredse med de voksne designet. Den har deres yndlings tegneseriefigur Chhota Bheem trykt over baldakinen. Det lette design er let at bære og har håndtagene, der er sikre at bruge af børnene. Det har håndtag, der er lette at gribe, og som også har funktionen til let åbne paraplyer.

18. Paraplyer med C-formet håndtag:

C –formet håndtag Type paraplyer

Det skal ikke være underligt, at hvis man vil sige, at netop denne kollektion er det unikke paraplydesign. Denne paraply har et C-formet håndtag, som du kan krydse over din arm og bruge din hånd til at holde din baby eller mobil. Den har dobbeltlagsbeskyttelse, at indersiden af ​​baldakinen er blomstretrykt. Det har også solbeskyttelseskvaliteten og giver dig et enkelt tryk med en elegant designet trykknap.

19. Skallede Polka Dots Paraplyer:

Skallede Polka Dots Paraplyer

Dette er virkelig den smukke samling i serien af ​​paraplyer med prikker. Disse søde og fantastiske designede bedste paraplyer er til damerne. Det har funktionerne UV -snit, vandtæt og omfatter også letvægts. Håndtaget er lavet af hård plast og er i form af U. Det er let at bære og passer også meget godt til alle dine lejlighedsvise påklædninger.

20. Manuelle åbne paraplyer:

Manuelle åbne paraplyer

Det er tredobbelte paraplyer med flerfarvede blomsterprintede baldakiner lavet af nylon. Denne seje paraply har kvaliteten af ​​vandtæt, solbeskyttelse og også med let at bære vægt. Det har funktionen manuel åben og manuel lukning med lethed. Håndtaget er af skudtype, der passer meget godt til baldakinen.

De bedst designet forskellige typer paraplyer gøres også tilgængelige her for at se det og derefter gå til at købe det. Der er baldakiner med 100 % polyester, nylon og også med den blandede kombination af stoffer. Det anvendte akselmateriale afhænger også af producenternes mulighed. Rammens længde og akslen varierer også. Baldakinerne fås også i variantstørrelser.

Der er også store muligheder for farver. Det er op til os, at vi skal gøre brug af den bedste selektionsteori over paraplyerne og gå efter den bedste. Så hav det sjovt hele dagen, uanset om der er ændringer i vejret i mange tilfælde. Du har beskyttelsesvåbnet kaldet paraply, der kan bruges til både solbeskyttelse og også mod regn.