Top 15 foldeparaplyer med billeder

Hvis du ledte efter de bedste samlinger af de foldbare paraplyer, kan du bare kigge nærmere på denne følgende diskussion. Her har du mulighed for at få en kort beskrivelse af hver type foldbare paraplyer. De findes i stort udvalg og også med robuste funktioner. Du bør være velkendt om dens egenskaber og dets kvaliteter for at købe den bedst egnede blandt de hundredvis, der er tilgængelige på markedet.

Bedste foldbare paraplyer:

Her er de 15 modeller af de bedste foldbare paraplyer, som helt sikkert tiltrækker alle opmærksomhed.

1. Pongee Fabricated Folding Paraplyer:

Foldbare paraplyer

Det er damernes foldbare paraply med 100 cm spændvidde, når den åbnes. Den har baldakin, som er almindelig i yderkroppen og med et trykt design i indersiden. Den leveres med 8 hårde ribber i glasfiber og med et gummibelagt håndtag for perfekt greb.

2. Omvendte foldeparaplyer:

Omvendte foldeparaplyer

Dette er den unikke og innovative skabelse af omvendte foldbare paraplyer med omvendt åben teknologi. Begge sider af paraplyerne kan bruges, når det er nødvendigt. Det har et C -formet håndtag, som giver os mulighed for at holde over håndleddet. Denne omvendt foldbare paraply er lavet med vandafvisende pongee stof og med åndbart dobbeltlags baldakin.

3. Paraplyer med tre tryk:

Tre foldede paraplyer

Denne trefoldige paraply til damer har et forkromet kar, og ribbenene er lavet af zinkbelægning. Denne paraply har polyesterhimlen, der har en spændvidde på 39 tommer, og åbningen udføres ved hjælp af manuel metode. Stoffet er UV -belagt i materiale af høj kvalitet og 8s vandafvisende også.

4. Super Mini Folding Paraplyer:

Super mini foldbare paraplyer

Se med et wow på denne 5 -foldede paraply, som er en super mini -type med tilstrækkeligt UV -beskyttende stof. Det er en ikke automatisk femfoldig paraply med sin gummiklud. Den samlede vægt af denne paraply er kun 195 gram. Og kan derfor foldes til en mindre, som let kan passe ind i de små sommerposer til damer.

5. Sol og regnfoldende paraplyer:

Sol og regnfoldende paraplyer

Grib den unikke samling af 3 -fold paraply, der er lavet ved hjælp af den plastiske gennemsigtige baldakin. Dette design kan bruges i både regnfulde og solrige dage. Det kan foldes i tre folder, hvilket gør det holdbart at have med overalt. Den har stærke stålribber lavet af høj kvalitet.

6. UV -beskyttede foldeparaplyer:

UV -beskyttede foldeparaplyer

Gør din shopping behagelig og begejstret med denne bedste foldbare paraply, der kunne være det bedste valg nogensinde i din samling af tilbehør. Den er lavet med baldakinen, der måler større end den normale størrelse. Den er lavet af polyestermateriale med robust glasfiberhåndtag til det ideelle greb. Baldakinen er også lavet UV -beskyttet.

7. 58 tommer golffoldende paraplyer:

58 tommer foldeparaplyer til golf

Denne fantastiske model tilbyder den generøse mængde dækning fra elementerne med kvaliteterne ved de foldbare paraplyer. Denne foldbare golfparaply er lavet med baldakin med 58 tommer bue. Det fungerer med den automatiske åbningsmekanisme med flettet håndledsrem. Det følger med bæretasken med skulderstropper, der gør transporten let.

8. Sorte foldbare paraplyer:

Sorte foldbare paraplyer

Her får du den automatiske åbning af herre folde paraply, der har en almindelig definition sort baldakin, der passer meget godt til mænd. Den har et robust sort Virgin plasthåndtag med trykknap. Der er i alt 8 ribben til, at de stærke og de holdbare karakterer kan eksistere længe.

9. Frisk blomster lille foldbar paraply:

Frisk blomster lille foldbar paraply

Det er det helt nye design med frisk blomstertryk på sin smukt cremefarvede baldakin. Baldakinets materiale er lavet UV -beskyttet og også lavet med 100% nylon. Rammerne på denne lille foldbare paraply er struktureret for en lang holdbarhed. Det kommer i forskellige andre nuancer for at opfylde kvinders ønsker.

10. Unisex foldeparaplyer:

Frisk blomster lille foldbar paraply

Prøv denne store foldbare paraply, der har baldakin i et pongee -materiale og er stor nok til at dække to personer med tilstrækkelig dækningsplads. Den leveres med 10 ribber i rustfrit stål og baldakinen med en diameter på 110 cm. Det er en automatisk automatisk åbning af tre foldende paraplyer. Det kan bruges af både mænd og kvinder. Det er vinrød nuance.

11. Foldende paraplyer i britisk stil:

Britisk stil kvinders paraplyer

Få det bedste fra bedste kollektion, der er designet i britisk stil. Denne automatisk paraply til kvinder er lavet med fibermolekylært materiale og giver god UV -beskyttelse. Den er foldet i tre folder og kan let passe ind i kvinders håndtasker. Denne designparaply kan bruges i både regnfulde og solrige dage.

12. 3 Fold Rain Folding Paraplyer:

3 Fold Rain Folding Paraplyer

Denne unikke mønster Trykte baldakin består af fortykket materiale med god kvalitet af UV -beskyttelse. Det giver perfekt solafskærmning med et særligt træk ved selvrensende evne. Når paraplyen er hængt, gør den den selvtør på få minutter. Denne vindtætte foldeparaply bruger mikrometerteknologien i håndtaget. Paraplykvaliteten er standard og giver god beskyttelse mod vinden.

13. Lilla trykte foldeparaplyer:

Lilla trykte foldbare paraplyer

Få denne autentiske nye kollektion med 4 -fold paraply, som giver dig et super bedøvelse udseende, når den er taget på gaden. Den har automatisk åbningsfunktion med stærke og kraftige plasthåndtag. Ribben og stel er fremstillet af rustfrit stål. Baldakinen måler cirka 33 tommer, som er i smukke lilla udskrifter med en blomst i midten.

14. Anti UV vindtæt folde paraplyer:

Anti UV vindtætte foldbare paraplyer

Her holder du øjnene på den fabelagtige samling af vindtæt foldeparaply, der har to særlige træk ved at have solbeskyttelsesfaktor og også tåler hård vind. Den består af dobbeltlags baldakin. Den leveres med den sorte belægning 8k Parasols, der kan laves tre gange.

15. Omvendte foldeparaplyer:

Omvendte foldeparaplyer

Match dine påklædninger med den passende samling af sådanne reversible foldbare paraplyer, der kan foldes tre gange. Det er den bedste foldeparaply, der giver dig den ekstra beskyttelse med sin dobbeltlags baldakin. Det giver også væddemål UV -beskyttelse mod solen med sin solcreme og lysoverførende egenskaber på baldakinen. Det er let at opbevare og også let at have med i enhver sekses dametasker.

Gør din familie og venner begavet med disse væsentlige behov i alle årstider. Disse varianter af foldeparaplyer er alle de behov, der bruges af alle vores familiemedlemmer. Derfor skal du vælge den bedste og den forunderlige samling af disse foldbare paraplyer, der passer godt til dine behov. Der er 3 foldning, 4 foldning og også 5 foldbare paraplyer. Baldakinerne er også af fremragende og brede intervaller. Paraplyernes størrelser kan vælges i henhold til dine specifikationer.