10 berømte parker i Kolkata med billeder

Parker er steder afsat af regeringen til fritidsbrug af mennesker og også for at bevare flora og fauna på et bestemt sted. Det er for børnene at lege, det er for de ældre at bruge tid på at gå og dyrke motion, og det er lavet til at planterne og dyrene skal beskyttes.

Smukke parker i Kolkata med billeder:

1. Maidan:

Maidan parkerer i Kolkata

Maidan er den største park i Kolkata, den letteste tilgængelighed ville være metrostationen, der er i området. Navnet Maidan betyder selv ‘felt’, og det er et hjem for legeplads til cricket, fodbold osv. Og omfatter også Eden Gardens og Race Course i Kolkata. Det grønne omkring får folk til at nyde deres tid der.

2. Central Park:

Central Park, Kolkata

Central park er den næststørste åbne plads efter Maidan. Denne park er beliggende i Bidhannagar, hvor området omkring parken er fyldt med offentlige afdelinger. Parken er blevet vedligeholdt godt af regeringen med ordentligt hakkede buske, farverige blomster og træer.

3. Millennium Park:

Millennium Park kolkata berømte park

På den østlige bred af floden Hooghly er der denne offentlige park, der ligger 2,5 km fra Strandvejen til Babughat. Parken ser ud til at ligne en kæmpe have og fungerer som en forlystelsespark for børn på grund af dens mange forlystelser.

4. Deshapriya Park:

Deshapriya Park Kolkata

Deshapriya Park beliggende i det sydlige Kolkata er en legeplads, hvor eleverne trænes i sportsgrene som cricket, tennis og fodbold. Under Durga Puja forvandles hele parken til en ‘mela’, der inkluderer forlystelser og deres berømte ‘pandal’. Parken er omgivet af en travl gade, der omfatter Priya Cinema hall, restauranter og butikker.

5. Safari Park:

Safari Park kolkata park liste

Safari park er en lille, velholdt park i det sydlige Kolkata nær Gariahat Golpark. Uden for parken er der en sø, som også har en sti at gå på, hvilket i sidste ende fører til et lille sted på halvøen. Det sted krydses af en bro og sidst i enden har en moské der. Med forbindelse til hele området er der to tilstødende parker, hvor eleverne regelmæssigt undervises i cricket.

6. Botanisk Have:

Botaniske haver bedste parker i Kolkata

Den botaniske have i Kolkata var tidligere, var tidligere kendt som Acharya Jagadish Chandra Bose Indian Botanic Gardens, som er underlagt ministeriet for miljø og skove i regeringen. Det vides at have mange sjældne planter og træer med alle kan tilføjes op til omkring 12.000.

7. Mohor Kunja:

Mohor Kunja kolkata berømte park

Mohor Kunj, også kendt som Citizen’s Park, er en park ved siden af ​​Victoria Memorial i Maidan -området. Parken er berømt for sine farverige springvand, hvor selv musik kan høres, den har også en åben scene for teatre og arrangementer. Dette blev lavet til ære for Kanika Bandyopadhyay, der er ekspert i Rabindra Sangeet.

8. Nicco Park:

Nicco Park at besøge i Kolkata

Nicco park en forlystelsespark, der dækker et stort område i Salt Lake. Det har været kendt som The Disney Land of West Bengal, fordi de skabere af parken har forsøgt deres bedste for at give folket den bedst mulige underholdning; fra at lave et lille Eiffeltårn til legetøjstog og cykloner. De har også et lille vandland knyttet til det.

9. New Town Eco Park:

New Town Eco Park

Dette er en af ​​de yngste parker i Kolkata i Rajarhat. Parken har 3 sider af den, vådområderne skovene og græsarealerne. Parken blev designet til at opretholde miljøet med forskellige træer og rundt omkring. Det dækker et område på 480 acres inklusive en ø, der omgiver vandmiljøet på 104 acres.

10. Riverfront Park:

Riverfront Park

Denne park er en lille sti ved Hooghly -floden i Babughat, der udvikles til forskønnelse af området.