10 parker og helligdomme i Assam

Assam er en stat, der er kendt for sine enorme bidrag til bevarelse af vilde livsprojekter i Indien. Kronen ved Assams bevarelse af vilde dyr er de to UNESCO -verdensarvssteder i Kaziranga National Park og Manas National Park.

Smukke parker i Assam:

Her er en liste over parkerne i Assam, der henvender sig til alle slags vilde liv.

Chakrashila Wildlife Sanctuary:

parker i assam

Spredt over et område på cirka 46 kvadratkilometer, beliggende i Kokrajhar og Dhubri -distrikterne i Assam, er dette naturreservat hjemsted for manges unikke flora og fauna. Betydeligt er denne helligdom den næstbedste beskyttede hjemsted for den truede Golden Langur.

Hoollongapar Gibbon Sanctuary:

parker-i-assam-hoollongapar-gibbon-helligdom

Dette vildtreservat i Assam er omgivet af tehaver og lange græsstrækninger og er meget kendt for sin rige biodiversitet. Denne helligdom er hjemsted for de eneste gibbons i Indien, der er

  • Hoolock gibbons
  • Bengal Slow Loris

Kaziranga Nationalpark:

parker-i-assam-kaziranga-nationalpark

På bredden af ​​den hellige Brahmaputra -flod og spredt over 800 kvadratkilometer land, ligger den største helligdom i Assam. Parken er omgivet af

• Tørre løvskove,

• Stenrige landskaber og

• Høje krat

Stjernetiltrækningen i denne helligdom er, at det er det eneste naturlige habitat for den nær udryddelse Great Indian one horned rhino. Der er safariture, hvor du kan besøge hele vidden på jeep og opleve disse vidunderlige væsner foran. De frodige grønne lande er ideelle til fuglekiggeri på de enorme flokke, der vandrer om vinteren.

Dibru-Saikhowa Wildlife Sanctuary:

parker-i-assam-dibru-saikhowa-dyreliv-sanctuary-vildhest

Denne helligdom er lige så kendt for sine vilde vildtlevende heste samt nogle af de sjældneste fuglearter, der er truet. En malerisk indstilling sikrer et betagende syn på trækfugle i vintermånederne. Dette er en stor turistattraktion.

Manas Nationalpark:

parker-i-assam-manas-nationalpark

Sandwiched mellem den jungelklædte Himalaya-foden og Manas-floden er et af de ni mest eftertragtede Tiger Reserve-projekter i landet, der har forpligtet sig til at beskytte den truede Royal Bengal Tiger.

Bornadi Wildlife Sanctuary:

parker-i-assam-bornadi-dyreliv-fristed-hvidvinget and

Denne helligdom er vært for de sjældneste truede dyrelivsarter som f.eks

• Pygmy Hog,

• Golden Langur,

• Clouded Leopard,

• Hvidvinget træand,

• Tiger,

• Hispid Hare,

• Sumphjort osv.

Det er en væsentlig del til beskyttelse af primatdiversitet. Med Himalaya -bjergkæden på den ene side og Bhutan National Border på den anden er dette en fest for både trætte sjæle og begejstrede shutterbugs.

East Karbi Anglong Wildlife Sanctuary:

parker-i-assam-øst-karbi-anglong-dyreliv-fristed

En betagende sylvansø omgiver reservatet, der er næsten 228 kvadratkilometer stort og er hjemsted for en overflod af fascinerende flora og eksotisk fauna. Denne reserve bruges til at beskytte en lang række beboere såvel som trækfugle.

Deepor Beel Bird Sanctuary:

parker-i-assam-dipor-bil

En rolig aura og melodiøse twitters af trækfugle er den perfekte opskrift på et roligt tilflugtssted til naturens skød. Beliggende i Guwahati, er det et naturligt levested for mange en slags farverige fjerede engle. Der er registreret 120 arter af arter på denne helligdom, hvoraf nogle er

• Kingfishers,

• Fiskeørne,

• Adjutant storke og

• Forskellige slags ænder

Bordoibam Bilmukh Fuglereservat:

parker-i-assam-bordoibam-bilmukh-fuglereservat

Det er en forestående helligdom spredt af sylvan søer og mousserende vandområder og deles mellem distrikterne Larkspur og Dhemaji i Assam. Med den frodige grønne rygfald og rigelige vegetation er dette en behagelig oplevelse for enhver naturelsker.

Nambor Wildlife Sanctuary:

parker-i-assam-nambor-dyreliv-fristed

Nambor Wildlife Sanctuary er en salig oase for elefanter og vores nationale dyr, den kongelige kongelige bengalske tigre.

Hvis helligdomme er for besværlige, kan du prøve Guwahati Zoo for at vælge de bedste dyr, der lever i denne region. Og hvis naturen ikke vækker din appetit, så vælg Accoland Water Park i Guwahati, der har spændingen ved vandsport, der kan nydes af hele familien.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.