7 berømte parker i Indore med billeder

Indore, der ofte beskrives som den kommercielle hovedstad i staten Madhya Pradesh, er et knudepunkt for alle former for kommercielle aktiviteter. Selvom det ikke er særlig berømt som turistmål, har det stadig flere interessante steder at besøge. Det ligger tæt på Malwa -plateauet og har derfor stenet terræn i nogle regioner. Befolkningen her er høj, og det tegner sig for meget af den travlhed, der ses her. Der er en række zoologiske parker, haver og så videre i denne by.

Smukke parker i Indore med billeder:

Her er en liste over et par af dem.

1. Pipliyapala Regional Park:

parker i indore

Denne park er udviklet af Indore Development Authority (IDA) og er også kendt som Atal Bihari Vajpayee Regional Park. Det dækker et område på omkring 120 hektar jord, der indeholder en kunstig dam. En kanal spreder sig gennem parken fra et punkt i dammen og møder den i den modsatte ende. Parken har også en række forskellige slags springvand. Kunstnerbyen her er også et fantastisk besøg! den franske have, biodiversitetshaven og sejlområdet er de ekstra fordele.

2. Safari Adventure Park:

parker-i-indore-safari-eventyr-park

Dette er en almindelig park med en række eventyrlige forlystelser i nærheden. Det bruges ofte af skoler til planlægning af udflugter og andre udvalg og klubber. Det er det perfekte sted at tage på en picnic med dine børn. Turen holder dem besat, og den naturskønne skønhed giver dig mulighed for at slappe af og også nyde tiden.

3. Kamla Nehru Park:

parker-i-indore-kamla-nehru-park

Dette er en zoologisk park og kaldes ofte Indore Zoo. Indrejse her betales, selvom gebyret ikke er for højt. Parken tjener et uddannelsesmæssigt formål for byens børn og rekreation for deres forældre og turister. Det viser sig også at være et godt picnicsted, hvis du er en dyreelsker. Nogle af de vilde dyr, der kan findes her, omfatter den hvide tigress. Parken byder ikke kun på en spektakulær udsigt over disse vilde dyr i deres oprindelige levesteder, men andre rekreative aktiviteter som buggy -forlystelser, ponyridning, elefantture og endda kamelture! Alt i alt er det et interessant sted at besøge.

4. Meghdoot Upvan:

parker-i-indore-meghdoot-have

Meghdoot Upvan er en af ​​de smukkeste haver i denne by. Det ligger tæt på forlystelsesparken Mangal Merry Land. Det har dansende springvand, smukt anlagte haver, blomster, græsplæner og fascinerende belysning for aftenen. Det er et godt sted at gå en morgentur eller tage dine børn til bare at slappe af.

5. Chhatri Bagh:

parker-i-indore-chhatri-bagh

Chhatri er det indiske ord for de baldakiner, der blev brugt som skyggefulde for adelige og medlemmer af kongelige, da de valgte at rejse uden for deres paladsagtige huse. Chhatri bagh er som navnet antyder fyldt med sådanne baldakiner. Det blev bygget til minde om Holkar -dynastiet. Hver chhatri i parken markerer gravstedet for en Holkar -konge eller dronning. Om aftenen tændes alle baldakiner og et smukt springvand sættes i gang. Dette er et fælles turistmål.

6. Somanipuram Adventure Park:

parker-i-indore-somanipuram-eventyrpark

Denne park har et stort udvalg af rekreative aktiviteter. Det har en cricketbane, en volleyballbane, en mini -springplade, et campingområde kendt som teltbyen, en sø med et vandfald og mange flere sådanne attraktioner! Det tilbyder endda indendørs sportsgrene som bordtennis og pool. Det er et glimrende sted at tilbringe din weekend på. du kan lave vægklatring, rappelling, vandzorbing, bungee jump, sejlsport eller endda spille paintball! Parken tilbyder instruktører og har fagfolk lige ved hånden, så der er ingen fare for din sikkerhed til enhver tid.

7. Tafreeh Agro Park:

parker-i-indore-tafreeh-agro-park

Denne park ligger midt i en gård, der spænder over et område på 40 hektar. Det giver en beroligende naturlig ramme, der hjælper dig med at slappe af og falde til ro, mens du efterlader byens trængsel bare en dag.