7 berømte parker i Ludhiana med billeder

Ludhiana er typisk og landbrugsby. Meget af sit område er dækket af store landbrugsjord. Det har dog flere parker hist og her til afslapning af sine beboere. De fleste af disse parker er lige så smukke som de andre dele af byen. Frodigt grønt er en fælles del af byen, der altid har været kendt for sin rige, frugtbare jord og parker giver denne skønhed et mere komplet udseende.

Populære parker i Ludhiana med billeder:

Her er en liste over de bedste parker i Ludhiana.

1. Nehru Rose Garden:

parker i ludhiana

Dette er en af ​​de største rosenhaver ikke kun i Indien, men i hele Asien. Det har mere end 1600 roser arter plantet i sine haver. Mens roserne i alle farver lige fra blå eller violet til dyb pink er spektakulære, har haven mange andre blomster og planter, der også er smukke! Havens skønhed gør det til et glimrende sted at komme og slappe af. Skønheden appellerer til dine øjne og giver en lettelse fra byernes jern og beton. Det er også en af ​​de mest populære turiststeder i hele Ludhiana. Turister, der besøger Punjab, lægger altid vægt på at besøge denne have.

2. Hardys verden, Forlystelsespark:

parker-i-ludhiana-hardys-verden

Hardys verden siges kun at komme på andenpladsen i Essel -verdenen, når det kommer til forlystelsesparker i Indien. det kom som en behagelig overraskelse for alle byens indbyggere, især børnene. De spændende forlystelser og eventyr, der tilbydes her, er enestående og tiltrækker turister såvel som lokaliteter. Det er et glimrende sted at fejre dit barns fødselsdag eller tilbringe en ferie med ham/ham. Temafester, caféer, glæde forlystelser, shoppingkompleks – dette sted byder på alt! Det har endda mange vandsport og skøjteløb!

3. Rakh Bagh:

parker-i-ludhiana-rakh-bagh

Dette er en af ​​de mest berømte picnicsteder i byen. Godt velplejede græsplæner, enorme truende træer og smukke blomster. Parken har alt, hvad en picnicker måtte have brug for. Der er også store grunde til, at børnene kan dyrke sport som fodbold, badminton og så videre. Parken tilbyder også en minitogstur, der begejstrer de fleste børn, der besøger. Selvom denne park er en fantastisk måde at tilbringe en weekend, har denne park et separat område til morgenvandrere og joggere kaldet Oval Garden.

4. Atam Park:

parker-i-ludhiana-atam-park

Atam Park omtales ofte som ‘Magarmach’ -parken. ‘Magarmach’ på hindi betyder krokodille. Parken får dette navn fra de massive statuer af to krokodiller placeret ved parkens indgang. Parken ligger ved indgangen til Atam nagar -lokaliteten på dughri -vejen. Selve parken er også smuk med de almindelige frodige grønne haver og blomster og gynger og så videre.

5. Leisure Valley Park:

parker-i-ludhiana-fritids-dal-park

Beliggende i Sarabha Nagar i byen Ludhiana, er Leisure Valley Park en lille offentlig park, der besøges af de lokale beboere. Det bruges som joggerpark af et stort antal mennesker, der bor omkring det. Det er velholdt og har velplejede græsplæner, betonstier, smukke springvand, farverige blomster og flere andre buske og buske. Dette er de vidunderlige parker i ludhiana

6. Botanisk Have ved PAU:

parker-i-ludhiana-botanisk-have-ved-pau

Pau eller Punjab Agricultural University har et botanisk havemuseum, der er smukt. Det er en simpel have beliggende i selve universitetets lokaler. Nogle af de træer og buske, der er blevet plantet her, er meget sjældne. Det frodige grønt er en balsam til ømme øjne.

7. Vishwakarma Park:

Vishwakarma Park er placeret på Janata Nagar, Ludhiana. Det har velplejede græsplæner med et stort antal træer og buske, der giver meget grønt. Parkens skønhed appellerer til tilskuernes æstetiske sans. Det er et dejligt sted at gå hen og bare slappe af.