8 Berømte helligdomme og parker i Andhra Pradesh

Staten Andhra Pradesh kan prale af flere parker og haver, der er smukt anlagte. Parkerne og haverne understøtter en bred vifte af rig biodiversitet, som staten kan prale af på grund af dens geografiske fordeling. Haverne er hjemsted for forskellige plantearter, hvoraf nogle sjældent findes i Indien.

Smukke helligdomme og parker i Andhra Pradesh.

Her er en liste over parker og helligdomme i Andhra Pradesh.

1. Lumbini Park:

parker i andhra pradesh

Lumbini Park i Hyderabad er en smukt udsmykket park på bredden af ​​den smukke Hussein Sagar -sø. Buddhas majestætiske struktur på denne sø ses bedst fra Lumbini Park. Parken byder på et roligt syn med sekretariatet og B.M. Birla Temple danner den perfekte kulisse. Ved hovedindgangen byder et stort blomsterur velkommen til parken. Den er lavet af lyse blomster og en række græs, der er plantet på jorden i et urmønster, og viser realtid og mønstrene bliver ved med at ændre sig baseret på sæsonen.

2. NTR Haver:

parker-i-andhra-pradesh-ntr-haver

Haverne bygget omkring mindesmærket for den gådefulde ekschef Minister Nandamuri Taraka Rama Rao, populært kendt som N.T. Rama Rao. Den fredelige og perfekt velplejede frodige haver et hit hos mennesker i alle aldersgrupper. Tidligere var dette en dumpingplads for det lokale termiske kraftværk, men det er ikke stedet for den friskeste mængde ilt i byen Hyderabad.

De primære attraktioner er:

  • Japansk have,
  • Bilcafé,
  • Ant Hill,
  • Machan træ,
  • Legeområde for børn og
  • Mono jernbanetur.

Et godt sted for familien at slappe af

3. Indira Park:

parker-i-andhra-pradesh-indira-park

En hyldest til den afdøde premierminister i Indien, fru Indira Gandhi, denne park har frodige grønne græsplæner og forskellige træer. Sandaler, palmer og Kevudas pryder parken. Der er mange frugtplantager i parken og et kunstigt vandfald med musikalske springvand. Det kan også prale af en rosenhave og en kommerciel planteskole. Ud over dette forsegler et sejlads anlæg bare aftalen for en sjov familieudflugt.

4. Sanjeevaiah Park:

parker-i-andhra-pradesh-sanjeevaiah-park

Sanjeevaiah Park ligger ved Necklace Road, Hyderabad, er den mest besøgte park i staten. En kæmpestor 99 hektar stor ejendom opkaldt efter den tidligere indiske præsident, hr. Neelam Sanjeev Reddy. Højdepunktet er den smukke og aromatiske rosenhave lavet af roser af højeste orden. En anden attraktion er Rock Garden. Således tiltrækker det stadig en jævn strøm af besøgende til at regale i sin skønhed.

5. Yogibear Children’s Park:

parker-i-andhra-pradesh-yogi-bjørn-minigolf-park

Yogibear Children’s Park i Hyderabad, der ligger nær Sanjeevaiah Park, er en forlystelsespark for børn. Dette er en favorit blandt børn i alle aldre.

6. Kasu Brahmananda Reddy Nationalpark:

parker-i-andhra-pradesh-kasu-brahmananda-reddy-national-park

En nationalpark, der med rette kaldes en jungle midt i en betonjungle, huser også det berømte Chiran -palads og ligger i den smarte lokalitet Jubilee Hills. Det er et grønt anfald i de stigende forureningsniveauer og giver dermed fremragende lungeplads. Det er kendt for at være hjemsted for en svimlende

• 600 plantearter

• 140 fuglearter

• 30 arter af sommerfugle

7. Mahavir Harina Vanasthali (Deer) National Park:

parker-i-andhra-pradesh-mahavir-harina-vanasthali-nationalpark

Dette er en hjortepark beliggende i Hyderabad og er spredt over 3.758 hektar jord. Det er den største grønne plet i Hyderabad. Dette plejede at være et jagtområde for Nizamerne, men blev senere omdannet til en nationalpark opkaldt efter en Jain -helgen. Det huser flere dyr sammen med sate -dyret de sorte bukke. Det er et populært turiststed, der giver Eco turisme ture i sorte bukke.

8. Sri Venkateshwara Nationalpark:

parker-i-andhra-pradesh-sri-venkateswara-nationalpark

Det er et biosfæreområde kendt for sine mange vandfald som Talakona, Gundalakona og Gunjana. Beliggende på de østlige Ghats spredes dette over Seshachalam -bakkerne og Tirumala -bakkerne. Området har

• 1.500 vaskulære plantearter

• 178 fuglearter

Nogle af de truede og truede arter rundt om i verden findes her som f.eks

• Gulstrup Bulbul

• Pompadour Green Pigeon

• Orientalsk Hvidrygget Grib

• Den asiatiske elefant

Bliv betaget af parkerne i Andhra Pradesh, det er et sted, hvor mennesker værdsætter naturen.