Fantastiske parker og fristeder i Nagaland

Nagaland er en stat, der kun har 1/6 af sit område i parkområder. Det resterende er helt dækket af bjerge. Dette område dækker hovedsageligt de lande, der grænser op til Assam og de tilgrænsende internationale grænser. Lad os uden meget gøre ned til parkerne i Nagaland, staten er berømt for.

Vidunderlige og populære parker i Nagaland med billeder:

1. Fakim ​​Wildlife Sanctuary:

Nagaland har ligesom de andre stater i det nordøstlige Indien de mest uberørte miljøer og grøntområder. Denne naturreservat i Nagaland kan med rette prale af rig flora & fauna.

Fakim ​​Wildlife Sanctuary Parks i Nagaland

Beliggende tæt på Myanmar -grænsen har denne helligdom en helt anden charme i sig selv. Breder sig over godt 642 hektar, er det modtageren af ​​store nedbørsmængder, der er hovedkilden til dens frodige grønne strækninger og forskellige floraarter. Nogle af disse er så sjældne, at de ikke findes andre steder.

Den fysiske geografi i dette område har alt lige fra bakker til høje kamme til dybe kløfter og endda smalle dale. Dette er den primære årsag til dens diversificerede vegetation, der er både tropisk og subtropisk i naturen. De træer, der findes lokalt, og som dominerer denne strækning, er:

 • Bonsum,
 • Khasi
 • Bogipoma,
 • Fyrretræ,
 • Amari
 • Ege,
 • Gamari,
 • Nahor,
 • Alder osv.

På grund af kraftig nedbør er området perfekt til dyrkning af urter og bregner af forskellig art. Blomstrende rododendroner og den smagfulde duft af kanel og laurbærblade fylder stemningen med en sød og unik lugt.

Bortset fra den sædvanlige fauna, der typisk findes i nordøst, såsom sne leoparder og gibbons, er dette fristed også hjemsted for en meget bred vifte af avifauna, som omfatter:

 • Indian Horn Bill,
 • Tragopan fasan,
 • Grå fasan,
 • Jungle Fowl,
 • Grøn due,
 • Duer osv

Staten har ikke adgang til jernbaner, og derfor skal den køres ad vej fra hovedstaden i Kohima. Junglesafarierne er et højdepunkt i turismen.

2. Intanki National Park og Sanctuary:

intanki-national-park-nagaland-parker-i-nagaland

Beliggende 111 kilometer fra hovedstaden i Kohima er denne smukke helligdom, der er berømt for de mange forskellige fuglearter, der flokkes til dette område i løbet af foråret. Rig på flora og fauna er dette et naturelskers paradis. Forbundet ad vej via National Highway rute 39, er dette et smukt reservat med tilstødende jungle skovområder at leje til indkvartering.

Mens dette område for det meste er bjergrigt, er det fyldt med frodigt grønt som et blændende smaragdtæppe over de hårde høje landskaber. Denne eksotiske lokalitet er hjemsted for den sjældne Hoolock Gibbon sammen med elefanter og det ærede statsdyr Mithun.

Skønheden opleves bedst i månederne februar til april, som er forårets og forsommerens fase.

3. Dzukou Flower Valley:

dzukou-blomster-dal-parker-i-nagaland

På en svimlende 2438 meter over havets overflade i Japfu -området i Nagaland ligger den smukke blomsterdal, som er en stolthed over staten Nagaland. Kun 30 kilometer fra statens hovedstad ved Kohima er det bedst at rejse om somre.

Fred og ro forstærkes af det farverige tæppe af de smukkeste skovblomster, der tager pusten fra dig. Dette er Nagalands beskrivelse af ægte naturparadis. Stedet er smukt om somrene, og det fryser næsten om vinteren. Godt fodret med naturlige vandløb er dette det perfekte sted at frigive alle dine problemer og nyde naturens seværdigheder og lyde.

Navnet på dalen på lokal dialekt betyder blomsterdalen med himmelsk charme. De farverige liljer og euphorbias pryder dalen og gør trekking af disse terræn til en godbid trods mangel på ressourcer.

Skønheden i denne stat har ingen paralleller, så tag dig tid til at besøge denne del af Indien, det er virkelig det værd.