Parker og helligdomme i Andaman og Nicobar

Disse øer er et aktiv for subkontinentet på flere måder end én. I nyere tid er det blevet stemt for at have nogle af de bedste strande i Asien. Det har mange parker spredt rundt om sine jomfruelige områder bortset fra turisthovedstaden Havelock Islands.

Populære og smukke parker i Andaman og Nicobar med billeder:

Her er de bedste parker i Andaman og Nicobar.

Campbell Bay National Park:

parker i andaman og nicobar

Det ligger på Great Nicobar Island i Andaman og Nicobar Islands, som er den største ø i det østlige Indiske Ocean. Denne park, der udgjorde en integreret del af Great Nicobar Biosphere Reserve, fik national status i år 1992. Det er lige ved siden af ​​den mindre Galathea National Park, adskilt af et buffer skovområde

De vigtigste beboere i denne region er hjemsted for en mangfoldig variation af flora og fauna og er arter af:

  • Nicobar kratfugle
  • Spiselig rede Swiftlet
  • Nicobar langhalet makak
  • Saltvandskrokodille
  • Giant Leatherback Sea Turtle
  • Malayansk boksskildpadde
  • Nicobar træskrue
  • Netformet python og
  • Kæmpe røverkrabbe.

Galathea National Park:

parker-i-andaman-og-nicobar_galathea-nationalpark

Det ligger også på øen Great Nicobar på Nicobar -øerne og støder op til Campbell Bay National Park, der ligger i det østlige Indiske Ocean og danner Great Nicobar Biosphere Reserve. Takket være isolationen og vegetationen i området huser det nogle sjældne flora og fauna, som ikke findes andre steder. Beliggende i de tropiske løvblade er arter som en kæmpe røverkrabbe og den unikke Nicobar -due.

Mahatma Gandhi Marine National Park:

parker-i-andaman-og-nicobar_mahatma-gandhi-marine-national-park

Beliggende ved Wandoor på Andaman -øerne, 29 km fra Port Blair, er parken en klynge af 15 små øer. Det tiltrækker turister i løbet af sæsonen fra oktober til april på øerne Jolly Buoy og Red Skin. Eventyristerne går sammen for at kajaksejlads i glasbundbåde, snorkle eller dykke for at nyde koralrevene og det farverige havliv.

Det marine liv her er dyrebart, og derfor fik det status som beskyttet område for at pleje og redde havskildpadderne og koralrevene. Sammen med dette sikrer det et bedre liv for dem, der bor på øerne, der for det meste er af stammende oprindelse.

Tarmugli er den største ø i klyngen og er dækket af tyk mangrovevegetation, der er afgørende for den økologiske balance i dette område.

Button Island Nationalparker:

parker-i-andaman-og-nicobar_knap-ø-nationalparker

Der er tre divisioner på Button Islands baseret på den placering, de er individuelt navngivet. Hver enkelt har forekomsten af ​​en unik fauna med næsten lignende flora.

Middle Button Island:

Denne park ligger nær hovedstaden Port Blair og er berømt for avl og beskyttelse af plettet hjorte.

North Button Island:

Beliggende i Andaman -distriktet, nær Long Island, er det hjemsted for Dugong og Dolphins, der er fremherskende i dette område. Det bedste tidspunkt at se dem er mellem december og marts hvert år.

South Button Island:

Denne park ligger sydvest for Havelock Island, og hovedattraktionerne er koralrev med lavt vand, som er tydeligt synlige og derfor populære blandt dykkere verden over.

Mount Harriet Island National Park:

parker-i-andaman-og-nicobar_mount-harriet-island-national-park

Beliggende ved Ferrargunj -området har den den tredje højeste top i landet kaldet Mount Harriet. Opkaldt efter hustruen til en britisk soldat og en naturforsker, Harriet Tytler, er parken hjemsted for de sjældne andamanske vilde grise, elefanter, skildpadder, røverkrabber og de vildvækkende havkrokodiller.

Saddle Peak National Park:

Denne nationalpark har den højeste top og sovende vulkan i regionen kaldet Saddle Peak. Varmen og den hårde lavajord gør det til et tilflugtssted for krybdyr som vandmonitorøgler og havvandskrokodiller sammen med Andaman Hill Myna, Andaman Imperial Pigeon, Wild Pigs og akvatiske fauna som delfiner og hvaler. Nogle unikke flora findes også her, såsom stedsegrønne Cleistanthus robustus og Scolopia pusilla.

Hvis disse ikke fanger din smag, så tag til Havelock -øerne for betagende mesterværker i naturen. Det vil helt sikkert berige din rejseoplevelse.