7 híres park Indore -ban képekkel

A Madhya Pradesh állam kereskedelmi fővárosaként gyakran ismert Indore mindenféle kereskedelmi tevékenység központja. Bár nem túl híres turisztikai célpont, mégis számos érdekes hely van a látogatásra. A Malwa -fennsík közelében helyezkedik el, így egyes régiókban sziklás terep jellemzi. A lakosság itt magas, és ez teszi ki az itt tapasztalt nyüzsgés nagy részét. Ebben a városban számos állatkerti park, kert stb.

Gyönyörű parkok Indore -ban képekkel:

Íme néhány lista ezek közül.

1. Pipliyapala Regionális Park:

parkok Indore -ban

Az Indore Fejlesztési Hatóság (IDA) által kifejlesztett parkot Atal Bihari Vajpayee Regionális Park néven is ismerik. Körülbelül 120 hektárnyi területet foglal magában, beleértve egy mesterséges tavat. Egy csatorna terül el a parkban, a tó egyik pontjából kiindulva, és a másik végén találkozik vele. A parkban számos különböző szökőkút is található. A művészfalu itt is csodálatos látogatás! a francia kertek, a biológiai sokféleségű kert és a csónakázási terület a további előnyök.

2. Safari Kalandpark:

parkok-in-indore-szafari-kalandpark

Ez egy rendes park, számos kalandos túrával a közelében. Az iskolák gyakran használják kirándulások tervezésére, valamint egyéb bizottságok és klubok. Ez a tökéletes hely piknikezni a gyerekeivel. A túrák elfoglalják őket, és a festői szépség lehetővé teszi, hogy pihenjen és élvezze az időt.

3. Kamla Nehru Park:

parks-in-indore-kamla-nehru-park

Ez egy állatkerti park, és gyakran nevezik Indore állatkertnek. A belépés itt fizetős, bár a díj nem túl magas. A park oktatási célt szolgál a város gyermekeinek, és kikapcsolódást nyújt a szüleiknek és a turistáknak. Szintén jó piknikhelynek bizonyul, ha állatbarát vagy. Az itt található vadállatok közül néhány a fehér tigris. A park nemcsak lenyűgöző kilátást nyújt ezekre a vadon élő állatokra őshonos élőhelyükön, hanem egyéb szabadidős tevékenységeket is kínál, mint a buggy lovaglás, a póni lovaglás, az elefánttúrák és még a teveutazás is! Összességében ez egy érdekes hely a látogatáshoz.

4. Meghdoot Upvan:

parks-in-indore-meghdoot-garden

Meghdoot Upvan a város egyik legszebb kertje. A Mangal Merry Land vidámpark közelében található. Táncoló szökőkutak, gyönyörűen parkosított kertek, virágok, pázsit és lenyűgöző világítás várja az estét. Ez egy jó hely egy reggeli sétára, vagy a gyerekek pihenésére.

5. Chhatri Bagh:

parks-in-indore-chhatri-bagh

A Chhatri az indiai szó a lombkoronákra, amelyeket árnyékként használtak a nemesek és a királyi tagok számára, amikor úgy döntöttek, hogy palotai házaikon kívül utaznak. A Chhatri bagh, ahogy a neve is sugallja, tele van ilyen előtetőkkel. A Holkar -dinasztia emlékére építették. A parkban található minden cshatri egy holkar király vagy királyné temetkezési helyét jelöli. Este az összes előtetőt megvilágítják, és egy gyönyörű szökőkutat indítanak el. Ez egy gyakori turisztikai célpont.

6. Somanipuram Kalandpark:

parkok-in-indore-somanipuram-kalandpark

Ez a park számos szabadidős tevékenységet kínál. Van benne krikettpálya, röplabdapálya, mini ugrópárna, sátorvárosként ismert kemping, egy tó vízeséssel és még sok más ilyen látnivaló! Még beltéri sportokat is kínál, mint például az asztalitenisz és a medence. Kiváló hely a hétvége eltöltésére. végezhet falmászást, rappellést, vízzorbálást, bungee jumpingot, csónakázást vagy akár festéklabdát is! A park oktatókat és szakembereket kínál, így nincs veszély az Ön biztonságára.

7. Tafreeh Agro Park:

parks-in-indore-tafreeh-agro-park

Ez a park egy 40 hektáros gazdaságban található. Nyugtató természeti környezetet nyújt, amely segít pihenni és megnyugodni, miközben csak egy napra hagyja el a város nyüzsgését.