6 legjobb szoptató párna képekkel Indiában

A szoptató párnákat vagy a szoptató párnákat – más néven más néven – eredetileg az ülésre kész csecsemők támasztására használták. Idővel azonban elkezdtek hasznosnak bizonyulni szoptató párnákként. Egyszerűen egy kis párna, amelyet a baba köré kell helyezni, hogy lehetővé tegye, hogy a fogása a helyzetben maradjon, és tejet igyon. Az ikrek szoptató párnái a leggyakoribbak, és biztosan hasznosak, mivel nem kell mindkettőt egyszerre tartania etetéskor. De ami mindennél fontosabb, az, hogy tudja, hol és hogyan helyezze gyermekét a párnára a biztonságos szoptatási helyzet érdekében. Vessen egy pillantást a gyors lépésekre és azokra a dolgokra, amelyekkel óvakodnia kell.

  • Először is üljön kényelmes helyzetben, ügyelve arra, hogy a háta jól támaszkodjon.
  • Helyezze a párnát az ölébe, a derekára.
  • Tartsa gyermekét a párnán az Ön oldalával szemben, ügyelve arra, hogy a szája egyenlő legyen a mell azon oldalával, amelyen etetni kívánja.
  • Kezdje el szoptatni őket, és ügyeljen arra, hogy ne engedje le mellét, és ne hajoljon le értük. Emeld fel a karodat, és hozd közelebb a babádat.

A szoptató párna arra is használható, hogy a csecsemőt üvegen keresztül táplálja. Ezúttal használja az üveget a szoptatáshoz, miközben a megfelelő helyzetbe helyezi őket. A párnákat leggyakrabban úgy tervezték, hogy illeszkedjenek az anyához a hasa körül, és így támogatást nyújtanak a csecsemő szoptatása során.

Legjobb & Kényelmes szoptató párnák:

A piacon most számos szoptató párna található. De ha nincs ideje megkeresni a sok fajtát, itt van a teljes útmutató, amellyel megértheti, hogy mire van szüksége és milyen fajtára van szüksége.

1. Ergo ápoló párna:

6 legjobb szoptató párna képekkel Indiában

Ez egy szoptatós újszülött párna, amely természetes görbületű szoptató párnával büszkélkedhet, és így elősegíti a könnyű etetést. Segít visszatartani a lecsüggedéstől. Számos kellemes színben kapható, és darabonként körülbelül 25 dollárba kerül. Könnyen hordozható fogantyúval rendelkezik, és szilárd és támogató. A párna rugalmas és így puha a baba testén. A vállalat 12 órás ápolást javasol, hogy lássa a különbséget.

2. Nursie Slip-on szoptató párna:

Szoptató párnák képekkel Indiában

Itt van egy tökéletes hordozható szoptató párna, amely csak körülbelül 10 hüvelyk hosszú, és így elfér a pelenkatáskáiban is. Csúsztassa ezt a karjába, és a párna puha párnája hatékonyan megtámasztja a babát az etetéshez, és az anyának nem kell görcsölnie. A legjobb része ennek a szoptató párnának az, hogy könnyen bedobhatja a mosógépébe a gyors mosáshoz. Bármilyen szoptatási pozíciót támogathat, és így a legjobb utazási szoptató párnának minősül, ára 39 dollár.

3. Twin Z szoptató párna:

Szoptató párnák

Ez egy szoptatós párna ikreknek. A szoptatás önmagában is kihívást jelenthet, de annál nehezebb az ikrek etetése. Ezt kifejezetten arra tervezték, hogy mindkettőt egyszerre táplálja, és a párna háttámlája kényelmesen fogja tartani az anyát. A párna hasznos lesz azoknak az anyáknak is, akiknek C-metszete volt, és így megszünteti a gyomrára nehezedő nyomást szoptatás közben. Az ára 100 dollár, és hasznos lehet a babák támasztására is, amikor ülni kezdenek.

4. Widgey ápoló párna:

A legjobb szoptató párnák képekkel

ez a szoptató párna több funkciót is elláthat. Ez magában foglalja még a szülés előtti támogatást is, amelyre az anyáknak szükségük van. A párna határozottan megfogja az anya testét, a derekát, így biztonságérzetet és kényelmet biztosít az etetés közben. A lapos felület bőséges pihenést biztosít a baba gerincének is. Használja ezt, hogy megtámassza a babát, hogy üljön, amikor ülni készül, és hogy a csecsemőket hasra fordítsa a párna fölött, ezáltal biztonságban tartva őket, és lehetővé téve számukra, hogy a hátukon izomzatot fejlesszenek. 100 % pamut levehető és mosható huzattal rendelkezik, ára 10,25 USD.

5. Mombo szoptató párna:

Szoptató párnák képekkel Indiában

a Mombo szoptató párna egy puha párna, amely támogatja a babát, és támogató oldalt kínál az anyának. A párnák sok színben kaphatók, és kényelmi tényező egy másik szintre. Ideális szilárdságot biztosít a baba támogatásához. A párna nem tartalmaz huzatot, így vásárolhat huzatot, amelyet moshat és újra használhat. Puha oldalt is kínál a pihenéshez. Az egyszerű ára 25 dollár, a kétoldalas fedett szoptatópárna ára 40 dollár.

6. Dr. Brown Gia szoptató párnája:

A legjobb szoptató párnák Indiában

Előfordulhat, hogy a szokásos szoptató párnák nem működnek nagymellű anyáknál. Ez a szoptató párna magas és széles, így több helyet biztosít, amire szükség lesz. Garnélarák alakú, amelynek egyik vége alacsonyabb, mint a másik, így a baba normál lejtőn helyezhető el. A párna mosható, és minden plusz méretű nő számára nagyon hasznos. Az ára 30 dollár, és párnahuzatot is rendelhet hozzá.

Most, hogy ezzel foglalkozunk, itt van néhány dolog, amit szem előtt kell tartania, amikor a megfelelő párnát kell választania a baba és az Ön számára.

  • Válaszoljon magának a kérdésre: „mennyi ideig szoptat egy nap a babát?”, Ha körülbelül 3 hónapos szoptatást tervez, válassza ki ezt a hosszú élettartamot. Ha azt tervezi, hogy csak otthon szoptat, nem igazán kell ebbe sokat befektetnie, és inkább válasszon egyet, amely egyszerű és megfelel a mindennapi használatnak, elhasználódásnak..
  • Keresse meg az illeszkedést. Ideális esetben a párna úgy illeszkedjen a törzséhez, hogy a baba feje és teste a mellbimbó magasságában legyen.
  • Nézze át a sokféle alakzatot, például a „C”, „O” és a „félhold” alakot. Az alak azért fontos, mert mindegyik másként illeszkedik a testhez. Válassza ki a legmegfelelőbbet.

Bár tudjuk, hogy a babáról való gondoskodás önmagában ijesztő feladat, könnyítse meg néhány folyamatot a megfelelő szoptató párnák kiválasztásával. A babáról való gondoskodás abból indul ki, hogy olyan dolgokat választ, amelyek a legjobban megfelelnek a szoptatási igényeinek, és hogy kényelmes helyzetekben aludjon. Menjen ki, és győződjön meg arról, hogy olyan szoptató párnát választ, amely maximális kényelmet nyújt Önnek és a babának.