9 legújabb párnaterv képekkel 2021 -ben

A kényelmes párna elengedhetetlen az alváshoz. Ha az alvás nem megfelelő, nyaki fájdalmat és egyéb problémákat okozhat. Ezért fontos, hogy megfelelő párnát válasszon az alváshoz. Sokféle párna kapható. Válasszon jó párnákat, amelyek jól megtámasztják a nyakát, és így nyugodtan aludhat.

A legjobb párna minták Indiában:

Íme a 9 egyszerű és modern pehelymintánk képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. A szálloda érintése a párnákkal:

Hotel Touch of Down Pillows

Ez az egyik legjobb pehely, amelyet választhat. Ezt a típust részesítik előnyben a szállodák, amelyek szilárd támogatást nyújtanak alvás közben. Ez a párna hiper-tiszta pehely funkciókból készült, amelyek kényelmes alvást biztosítanak. A párna is tartós.

2. Luxus kacsa párnák:

Luxus kacsa párnák

Ez a legjobb kacsa párna az oldalsó alvók számára. A 60% -os kacsahéj külső kamrája plüssnek tűnik, a belső toll pedig szilárd tartást biztosít. Ez jó minőségű pamut anyagból készült, és teljesen hipoallergén anyag. Tehát a párna használata során nem kell aggódnia az allergiás problémák miatt.

3. Fehér libatoll párnák:

Fehér libatoll párnák

Ez egy kiváló pehelypárna, amellyel jól alszhat. Jó minőségű pamut anyagból készült, a töltelék 95% libatoll és 5% fehér libatoll. Ezt antibakteriális kezeléssel kezelik, és nincs probléma az allergiával. Ez a pehely toll mély és kényelmes alvást biztosít, és támogathatja a test nyomáspontjait.

4. Le alternatív párnák:

Le alternatív párnák

Ez egy nagyon jó típusú alternatív pehelypárna, amelyet otthonába vásárolhat. Ez a párna egyenletesen támogatja a nyakát és a vállát. Próbálja ki ezt a párnát, hogy jól aludjon éjszaka. Az anyag mentes minden allergiától. Ők is sokáig fognak tartani.

5. Down Dream párnák:

Down Dream párnák

Ezek az álompárnák az egyik legkelendőbb típusok. Nagyon puha és nagyon jól tartja a nyakát. A támogató szint összetevőitől függően változik. Ez jó választás oldalsó alvók számára. Kényeztesse magát a jó párnás párnák kiválasztásával.

6. Letöltött párnák:

Letöltött párnák

Próbálja ki ezeket a párnákkal töltött párnákat, hogy jó nyak- és válltartást kapjon. Ez a párna jó pamut anyagból készült, sűrűség -támogatással. A töltelék nagyon lágy libás időben. A legjobb hír az, hogy mosógépben moshatja és száríthatja. Ez minden helyzetben alkalmas alvóknak.

7. Lúd le euró párnák:

Ez a legjobb libatoll párna, amelyen aludhat. Ez 50% libatollból és 50% libatollból készül. A párna speciálisan kezelt, hogy megelőzze az összes allergiát, port és pollent. Próbálja ki ezt a párnát, hogy jól aludjon, hogy jól támogassa minden testrészét.

8. Végső párna kialakítás:

A kényelmes alvás érdekében luxus párnát vehet. Ez 400 szál pamut anyagból készült. Annak érdekében, hogy határozottan támogassa a nyakát, a töltelék nagyon puha. A párna dupla öltésű, és 6 lépéses minőségi folyamaton megy keresztül. A lágyságot igényei szerint választhatja ki.

9. Pure Down párnák:

Az eltolódás elkerülése érdekében van egy gyönyörű rácsos foltvarrás. 95% libatollból és 5% libatollból készül, és szilárdságot biztosít a fejednek. Ez egy tisztítható párna, jó minőségű pamut anyagból. Aludjon jól ezekkel a tiszta pehelypárnákkal.

Ez néhány standard pehelypárna, amelyek közül választhat, hogy alvás közben jó támaszt kapjon. A gyomor alvóknak puha párnákat, közepes párnákat hátsó alvóknak, kemény párnákat és extra kemény párnákat kell választaniuk az oldalsó alvóknak.