9 modern dizájner párna dizájn képekkel Indiában

Készen áll arra, hogy díszítse a nappaliját egy designer párnával? A designer párnák nagyon népszerűek, és mindenki megkapja őket, hogy díszítsék nappalijukat, hálószobájukat stb. Vannak párnák, amelyeken sok szép alkotás lesz. A legnépszerűbb designer párnák hímzett, kézzel készített, kézzel festett és sok más típus is elérhető. Kiválaszthatja kedvenc dizájnját az alábbi párnák közül.

A legújabb dizájner párna minták Indiában:

Íme a 9 egyszerű és legjobb tervezőpárna mintánk a kanapé és a hálószoba díszítésére. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Fehér tervező párna kialakítás:

Fehér tervező párna

Ez egy kézzel készített dekoratív párna fehér színben. A borító anyaga bársony, leopárd mintával. A párna puha és fényűző anyagból készült. Próbálja ki ezt az előszobában, és jól fog kinézni egy világos kanapé színnel.

2. Elefántcsont Shibori Blue Designer Párna kialakítás:

Elefántcsont Shibori kék párna

Ez egy egyszerű, de elegáns dizájner dekoratív párna, amelyet ki kell próbálni. Pamut anyagból készült, krémes elefántcsont kivitelben, sötétkék és lágy kék színnel. Ez alkalmasabb sötét színű kanapéhoz vagy székhez. Annak ellenére, hogy a kialakítás egyszerű, extra eleganciát kölcsönöz a nappalinak.

3. Modern Accent Designer párna kialakítás:

Modern hangsúlyos párnák

Gyönyörű dizájner akcentuspárnákat kaphat új stílusban. A párna nagyon szépnek tűnik, gyönyörű tervezési munkákkal. Flitteres munka és hímzés van rajta. Üdvözölheti vendégeit ezzel a gyönyörű párnával a kanapén. A fehér és ezüst kombináció nagyon vonzónak tűnik.

4. Nyomtatott tervező párna minták:

Nyomtatott tervező párnák

Ha nappalijának kanapéját modern dizájner párnával szeretné díszíteni, próbálja ki a nyomtatottat. Sok szép nyomatot kap ezen az üdítőn. Pamut anyagból készült, és tartós. Ha jól elrendezi őket, gyönyörűvé teheti a nappali kanapéját.

5. Törzsi nyomtatott tervező párna design:

Törzsi nyomtatott párna

Tervezői kanapé párna beszerzése nagyon egyszerű. De a jó design megtalálása nagyon fontos, amikor egyet választ. Ez egy dizájn párna, törzsi nyomtatással. Anyaga pamut, és ez az ágyéki párna a legjobb a nappali kanapéjához. Jól illik a világos színű kanapé árnyalatokhoz.

6. Kasmír tervező párna tervezése:

Kasmíri párnák

Ha jó tervező párnákat keres, akkor ez az. Próbálja ki ezt a narancssárga kasmíri designer párnát tükörrel és hímzéssel. A párna nagyon színes, oldalsó cipzárral. Mindezek a tervek kézi munkák, és nagyszerű megjelenést kölcsönözhet világos színű kanapéjának.

7. Élénk dekoratív tervező párna kialakítás:

Élénk dekoratív párna

Ahhoz, hogy luxus megjelenést kapjon kanapéihoz, ez jó választás. A nappalid királyi megjelenést kap, ha használhatod ezeket a luxus designer párnákat. A párna színét a kanapé színének megfelelően módosíthatja. Ez a párna műselyem anyagból készült, és bárhol kipróbálhatja ezt a szuper puha párnát. Ez élénk megjelenést kölcsönöz a kanapénak.

8. Kézzel készített designer kanapé párna kialakítás:

Kézzel készített designer kanapé párnák

Ez egy világos színű designer párna egy kanapéhoz, amelyet kipróbálhat nappalija kecsességének fokozására. Ez egy kézzel készített párna, gyönyörű munkákkal. Vannak hímzések és egyéb munkák. Ez számos színben kapható, és kiválaszthatja a színét a kanapé típusának megfelelően. A gyönyörű fa kivitel nagyon jó és kézzel készített.

9. Fajtatervező párna kanapéhoz:

Változatos párna kanapéhoz

Ami a designer párnákat illeti, a pamut és a selyem anyag nagyon népszerű. De itt van egy változás ehhez a trendhez képest. A párnahuzatok különféle anyagokból, például gyapjúból és mindenből készülhetnek. Ez néhány párna típus, amelyet kipróbálhat, ha el szeretne térni a régi unalmas dizájntól.

A dizájner párnák különböző típusúak. Mindössze annyit kell tennie, hogy válasszon egy jót, vonzó dizájnnal. Ezek ára az anyagtól és a munkától függően változhat. Eldöntheti tartományát, hogy válasszon egyet a tartományból.