Suunnittele patio uudelleen – Virkistä puinen patio maalaamalla terassi

Suunnittele terassi uudelleen, maalaa terassit

Suunnittele terassi uudelleen – väriideoita puiselle verannalle

Terassin värjäämiseen on monia syitä. Haluaisin nyt käsitellä joitain näistä kanssasi ja antaa sinulle neuvoja niihin. Luuletko, että tällaisesta voisi olla hyötyä? Sitten toivon, että nautit sen lukemisesta.

Piristä vanhaa terassia

Suunnittele terassin ulkokalusteet uudelleen puinen veranta maalaa puulattiat

Onko sinulla vanha terassi, joka ei enää näytä niin houkuttelevalta tai näyttää jopa todella rosoiselta? Pienellä maalilla voi tehdä ihmeitä.

Kokeile

Haluatko olla varma, että olet valinnut oikean värin? Maalaa ensin pienempi alue ja vasta sitten päätät maalata koko alueen. Jos et pidä siitä, poista se vetolastalla. Tämä on paljon parempi kuin hionta, koska se välttää epätasaisen ulkonäön.

Perussääntö värejä käytettäessä

Suunnittele terassin puinen veranta -maalipinta uudelleen

Muistatko koulun oppitunnit? Löydä hallitseva, muuttumaton väri, joka sopii hyvin takapihallesi. Väritä hännän jäljet ​​ja luo savuinen sininen vastakohta.

Puu on tärkeä

Jokaisella puulajilla on oma erehtymätön luonteensa. Mäntyä käytetään usein terassilla ja jos sille ei anneta yläkerrosta, se näyttää vihreän sävyn. Jos luonnollinen väri häiritsee sinua, voit antaa tämän päällyslakan. Vaihtoehtoisesti voit antaa luonnollisen värin tulla omaksi. Värin uusiminen kahden tai kolmen vuoden välein auttaa säilyttämään terassin houkuttelevan luonteen.

Valitse oikea väri

Suunnittele terassi uudelleen Terassilaudat maalaavat väriideoita

Haluaisin luetella muutamia tyypillisiä värivaihtoehtoja ja auttaa sinua päättämään.

harmaa

Näiden vivahteiden avulla voit saavuttaa “järven vieressä” -vaikutelman. Tätä sävyä suositellaan erityisesti suurille alueille.

sininen

Haluatko nykyaikaisemman ilmeen ja upean penkin puutarhaan? Sitten suosittelen tätä väriä sinulle.

Punainen

Se on erityisen tehokas tiiliseinän edessä. Kokeile sitä pienemmissä annoksissa, jotta se ei näytä liian hallitsevalta.

Tumman ruskea

puinen veranta terassi maali väri ideoita luonnollinen ilme

Voit yhdistää tämän nöyrän sävyn kalusteisiin rohkeilla vivahteilla. Tarkoitan kylläistä punaista, tummansinistä ja turkoosia. Koska se voidaan yhdistää hyvin muihin sävyihin, sitä voidaan levittää suurille alueille.

vihreä

Uudista terassin ulkokalusteet puinen veranta

Salviavihreässä on tarpeeksi harmaata ja se täydentää lehtien ulkonäköä eikä kilpaile niiden kanssa. Se toimii myös erittäin hyvin suurina määrinä.

peite

Suunnittele terassi uudelleen

Etsi terassille sopivia värejä. Jotkut öljyyn tai veteen perustuvat sävyt suojaavat puuta kosteudelta ja muilta haitallisilta vaikutuksilta. Sinulla on yleensä neljä peittävyystasoa ja sinun tulee päättää makusi mukaan.

Lähellä luontoa

Suunnittele terassi uudelleen, maalaa terassit ja istuta puutarhakalusteet

Tämä tuskin muuttaa puun väriä. Tämä sopii erityisesti ihmisille, jotka haluavat nähdä viljan.

Sävytetty

Huomattava, mutta vähäinen värjäytyminen saavutetaan. Myös tässä tapauksessa luonnollinen luonne on läsnä ja havaittavissa. Tämä sopii erityisesti aloittelijoille.

Osittain läpinäkyvä

Näet edelleen puun syyt, mutta näet myös kauniimpaa pigmentaatiota. Koska terassi on vanhempi, se lisää sen yhtenäisyyttä. Kesto on myös hyvä – 3-5 vuotta.

Kiinteä

Suunnittele terassi uudelleen Terassilaudat maalaavat yksivärisiä ideoita

Piilotat puun viljan kokonaan. Jos terassillasi on tahroja tai muita ikääntymisongelmia, tämä on valinta sinulle! Se peittää monia haittoja ja tarjoaa paremman UV -suojan.

Milloin aloitat terassin värisuunnittelun??

Päivitä ulkoalue, suunnittele terassi uudelleen, maalaa terassit