Hogyan pattanjunk ki egy pattanást?

Minden lány rémálma az, amikor reggel pattanással az arcukon ébrednek. Ez a pattanás nemcsak zavarba ejti, hogy kimegy. Ennek ellenére lassan depresszióba is eshet a kinézete miatt, ha nem megy, és ezzel a problémával valójában ma sok lány szembesül világszerte.

Sok termék kapható, amelyek nagyon bonyolult ígéretet adnak a pattanások azonnali eltüntetésére. A csoda súlyos helyzete miatt sok lány áldozatul esik olyan termékek beszerzésének, amelyek néha nem működnek. Mégis, ne aggódjon, van néhány biztonságos és nagyon hatékony módszer, amelyek a legjobb és leggyorsabb eredményeket adják a pattanások azonnali megszabadulására vonatkozóan.

Hogyan pattanjunk ki egy pattanást

Pattanó pattanások – jó vagy rossz?

Tervezel egy eseményt vagy az életed éjszakáját, és ekkor pattanás jelenik meg a popban. Csábító, hogy pop, hogy zit és hibátlan bőr. Gondolhatod, hogy könnyű beugrani és végezni vele. De ez jó? Egyáltalán nem! Szörnyű ötlet. Sok esetben a pattogó pattanások tovább tartják a pattanásokat, és a fertőzés terjedése újabb következmény. Összenyomásával és kipróbálásával rosszabbodik a fertőzés, és a baktériumok elterjednek. A legjobb kivárni.

Fontolja meg a bőrgyógyász által nyújtott pattanás elleni kezelést, és használja a bőrápolási szakemberek által ajánlott termékeket. Ezenkívül a napi bőrápolási rutin követése, amely megfelel a bőrének, idővel megállítja a pattanások megjelenését.

Hogyan lehet biztonságosan pattanni? – Tippek, amelyeket szem előtt kell tartani, mielőtt

 • Győződjön meg róla, hogy kéznél van tiszta törölköző.
 • Az új és tiszta mosogatórongy nagyszerű ötlet, ha arcának gőzölését tervezi. Az is jó ötlet, ha pattanásokat pattannak ki forró zuhany után.
 • Válasszon éles tűt, mint a varráshoz.
 • Ez a tipp nem kötelező. Az olyan márkák, mint a Sephora, kész kivonatokat készítenek, amelyek az ujjaik használata helyett kivonhatják a pattanást. Mindazonáltal tudnia kell, hogyan kell használni ezeket az elszívókat, hogy elkerülje a maradandó károsodást.
 • Használat előtt feltétlenül sterilizálja a tűt vagy az elszívót.
 • Mindig dörzsölje az alkoholt. Az izopropil -alkoholt fertőtlenítőszerként használják, és az ujjától, tűjétől vagy elszívótól függetlenül kell használni.

  Dörzsölje az alkoholt előtte és utána.

 • A szárító krém használata nagyszerű volt, különösen a seb fertőtlenítésére a genny eltávolítása után.

Mik a pattanás megjelenésének módjai??

Íme néhány tipp, hogyan ismerheti meg a pattanás helyes módját:

1. A kezed:

Miután betartotta a gondozást megelőző tippeket, ujjaival pattanásokat vagy fehérfejeket pattanhat ki. Kérjük, feltétlenül kövesse az utókezelést, amely megakadályozza a baktériumok további károsodását és terjedését.

2. A bőrgyógyász:

A bőrgyógyász látogatása segít meghatározni, hogy milyen típusú pattanások pattanhatnak ki, és melyek nem. Helyi krémeket biztosítanak, amelyek eltávolítják a felesleges olajat, és megölik a pattanást. A nagy pattanások kezelhetők vízelvezetési és kivonási módszerekkel, majd bőrgyógyászok. Javasolhatnak más kezeléseket és terápiákat is, és kezelhetik a pattanások kiváltó okát. Ez a helyes módja a pattanások megjelenésének – szakértői tanácsot kér.

3. tűk szerint:

Használhat sterilizált tűket pattanások pattanásához is, és ismét ügyeljen arra, hogy kövesse az előzetes gondozási tippeket. Miután kipattant a pattanás, kövesse az utógondozást, mivel a fertőzés esélye sokkal nagyobb. Győződjön meg róla, hogy tudja, hogyan pattanhat ki egy pattanást tűvel.

4. Meleg ruha használatával:

Használhat forró vízben áztatott meleg ruhát, és pattanást pattanhat ki. Ügyeljen arra, hogy kövesse a gondozás előtti és utáni tippeket.

Hogyan pattanjunk ki egy pattanást:

Minden lány fejében felmerül a kérdés, hogyan pattanhat ki pattanás heg nélkül. A válasz arra, hogyan pattan ki a pattanás? az alábbiakban részletesen ismertetjük:-

Tisztaság:

A pattanás eltávolításának első lépése a tisztaság; mivel a pattanások virágoznak a baktériumokon, alaposan mosson kezet, mielőtt hozzáérne a pattanáshoz. Legyen nagyon óvatos, mivel a piszkos kezek csak arra ösztönzik a pattanást, hogy a bőrön gyarapodjon, ami további kényelmetlenséget okoz, és még fenyegetőbbnek tűnik..

A pattanás körüli bőr tisztítása is szükséges, mivel a pattanás gyógyításához és növekedéséhez baktériumokra van szükség. Ha a pattanást a bőr vattapálcikával és némi fertőtlenítőszerrel való fertőtlenítése után pattogtatja, akkor a pattanás visszanőésének esélye drasztikusan csökken. A bőr gyorsabban gyógyulhat, és az arcán nyoma sem lesz a pattanásoknak vagy hegeknek. A tampon eltávolítja a felesleges olajat és minden baktériumot, ezáltal gátolja a pattanás növekedését.

Hámlás és antioxidáns:

Hogyan kerüljük el a pattanásokat

Hámlasztásra van szükség az elhalt sejtek eltávolításához a bőrről, hogy a bőr könnyen megnyúlhasson, így könnyebben felpattanhat a pattanás. A neves hámlasztószerrel végzett hámlasztás erőt ad a bőrnek az új sejtek regenerálásához, hogy a bőr meggyógyuljon a pattanás megjelenése után. Legyen óvatos a pattanások megjelenésében, és fertőtlenítés elkerülése érdekében mindig viseljen fertőtlenített kesztyűt.

A pattanások megjelenése után tartsa szem előtt néhány dolgot:

 1. Soha ne használja csupasz ujjait, mivel ez további fertőzéshez vezethet a kezében lévő baktériumok miatt.
 2. Mindig antibakteriális vagy alkoholos oldattal tisztítsa.
 3. Ha vérzik, használjon meleg ruhát a vérzés leállításához.
 4. A szappanos szalicilsav gyógyítja a sebet és megakadályozza a további baktériumok kialakulását.
 5. Használja a Neosporin -t, ha a seb ropogni kezd.
 6. Forduljon bőrgyógyászhoz, hogy megelőzze a hegesedést és kezelje a hegeket.

A pattanás vezetője:

A pattanás feje általában a közepén helyezkedik el, és ez a pattanás növekedésének fő oka. Kérlek, gondolj a fejre, mint a pattanás agyára; ezért a pattanás teljes eltávolításához pattintsa ki a közepéről úgy, hogy a fej eltávolításra kerüljön, és szüntesse meg a további növekedés minden elképzelését, hogy ne kelljen többé aggódnia az adott pattanás miatt. Mint mindig, tartsa tisztán a kezét, és próbáljon mindig fertőtlenített kesztyűt használni a fertőzés elkerülése érdekében.

Természetes, hogy egy kis vér és punci kíséri a pattanás fejét, ami csak azt mutatja, hogy a pattanás végül megsemmisült. Másrészt a túl sok vérzés azt mutatja, hogy túl nagy nyomást gyakorolt, ami heget hagyhat; ezért ügyeljen arra, hogy csak kis nyomást gyakoroljon a fej eltávolítására és a hegesedés elkerülésére.

Hogyan pattanjunk otthon pattanással tűvel vagy tűvel:

Nézzük meg, hogyan pattanhatunk ki pattanásokat hegesedés nélkül:

 • Tisztítsa meg a kezét és az arcát. Mosson kezet szappannal és vízzel, valamint arcát, és óvatosan hámlasztja le. A pattanások megjelenése előtt a meleg vagy forró zuhany nagyszerű ötlet, mivel lágyítja a pattanásokat, megkönnyítve a pattanást.
 • Feltétlenül sterilizálja a tűt vagy tűt (a választott fegyvert). Használjon gyufaszálat vagy öngyújtót, vegye át a tűt a lángon és hűtse le. Ezt követően dörzsölje be az alkoholt.
 • Az alkohol dörzsölése a pattanáson és a környező területen sterilizálja a pattanást.
 • Sterilizálja a kezét is. Alternatív megoldásként viselhet latex kesztyűt.
 • Itt a fontos rész – a pattanás átszúrása. Óvatosan szúrja át a fehér részt, a pattanás tetejét. Szúrja át, párhuzamosan az arcával, és ne lefelé. Ha átszúrja, tovább nyomja le a baktériumokat.
 • Amíg a tű még a bőrben van, hozzon létre egy kis szakadást a genny leeresztéséhez. A fehér fej vagy a pattanás fehér része nem más, mint az elhalt bőr.
 • A gennyet leengedni. Óvatosan nyomja oldalról, és húzza ki a gennyet. Győződjön meg arról, hogy kesztyűt visel, vagy tiszta, meleg ruhát használ az ujjai körül, hogy megakadályozza a fertőzések terjedését.
 • Visszatérve nincs genny, és vér szivárog.
 • Vigyen fel szárító krémet – kenje be az alkoholt és a foltkezelést, amelyet használ.
 • A pattanások megjelenése után legalább egy óráig ne alkalmazzon sminket.

Kerülendő dolgok:

A pattanások általában a gyomort felmelegítő gyorsétel gyors fogyasztása miatt jelentkeznek. Igyon sok vizet, és kövesse az egészséges életmódot, hogy elkerülje a pattanásokkal való találkozást, így egészséges és hibátlan bőrt biztosítva.

Összefoglaló:

Nem jó pattanást pattanni, ha nem tudod, hogyan kell helyesen csinálni! Hogy reálisabbak legyünk, nem tehetünk mást, mint felpattintani ezt a zit. Ez néhány szépségforgatókönyvünk, amelyek ilyen drasztikus lépéseket igényelnek. Reméljük, hogy az általunk megosztott tippek segítenek Önnek. Ügyeljen arra, hogy ne okozzon további károkat. Mindig ne felejtse el sterilizálni és átszúrni keresztben és lent. Félelmetesen hangzik, de ezek bevált módszerek. Remélem, nálatok is működik. Ellenkező esetben forduljon bőrgyógyászhoz vagy bőrgyógyászhoz.