12 legjobb fül piercing ötlet férfiaknak és előnyei

A füllyukasztás hagyomány, valamint divat, amelyet évszázadok óta követnek és ma is a gyakorlatban tartanak. Szokásos hagyomány, hogy a nők világszerte szúrják a fülüket. De manapság a férfiak is ugyanúgy csinálják, mint régen. Számos férfi szalon és piercingközpont található, amelyek a férfiak és fiúk körüli őrületnek köszönhetően rohamosan nőnek. Ezek a központok nemcsak piercing szolgáltatásokat nyújtanak, hanem csodálatos kiegészítőket is árulnak férfiaknak.

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány legújabb és legjobb fülbevaló ötletet és előnyt a férfiak számára, valamint azokat az ékszereket, amelyekkel kísérletezni lehet.

Fül piercing férfiaknak

A férfiak 10 legjobb egészségügyi előnye a füllyukasztásnak:

A füllyukasztás több mint stílus. Ennek a hagyománynak bizonyított tudományos előnyei vannak, ezért a férfiak és a fiúk a legkedveltebbek.

  • A piercinget minden hagyomány széles körben elfogadja, és a kultúra kifejezési formája lehet.
  • A piercing az akupunktúrás technikán alapul, amely számos problémát gyógyíthat
  • A Daith piercingről ismert, hogy gyógyítja a betegeket a migrénes fájdalomtól.
  • Bizonyos hagyományok szerint a piercing állítólag javítja az ember látását a piercing területe alapján.
  • A fülkagyló piercing állítólag segíti az emésztést és még a menstruációs problémákat is
  • Az akupresszúrás terápia szerint az agyat összekötő idegek áthaladtak a fülcimpákon. A piercing segítségével az idegek aktiválódnak, ami felgyorsítja az agy fejlődését.
  • Bizonyos tanulmányok szerint a fülcimpa korai fúrásával a torok, a szem, a nyelv és a fül károsodása minimalizálható vagy semmissé tehető.
  • A standard lebeny fölött egy hüvelyknyi terület átlyukasztása segíthet a hátfájások gyógyításában.
  • Az egészségügyi előnyök mellett a piercing a kreativitás és a lázadás kifejezője is lehet a férfiak számára
  • A különböző ékszerek választásával kitűnhet a tömegből

Különböző típusú fülpiercing férfiaknak:

Lássuk itt az említett 12 legnépszerűbb férfi fülbevalót, amelyek modernebb megjelenést kölcsönöznek.

1. Torony piercing:

Torony piercing

Ez az egyik legnehezebb és legnépszerűbb terv a fülbe szúró művészek szerint. Nagyon fáj, de miután elkészült, csodálatosnak tűnik. Ha azonban nincs megfelelő porchajtogatása a fülében, akkor ezt a kialakítást meglehetősen nehéz elérni. Az ilyen típusú piercingben a porcokat átszúrják egy piercing pisztoly segítségével, és sokan azt mondják, hogy jobban fáj, mint a normál piercing. Lehet választani egy horgot golyókkal vagy akár kis hurkokkal a furcsa megjelenés érdekében.

2. Helix piercing:

Helix piercing

A spirál átszúrása az egyik legstílusosabb módja a fül elfogásának. A spirálnak két oldala van, és mindkét módon átszúrható. Egy spirál több gyűrűvel is átszúrható. Számos híresség és sportoló átszúrja a spirálját, hogy elegáns és mutatós megjelenést hozzon létre. A fájdalom viszonylag jobban érezhető, mint a fül felső porcja. De ha elkészült, kísérletezhet különféle szegecsekkel, hurkokkal és akár egy rúddal is a kijelentés megjelenéséhez.

3. Fülcimpák:

Fülkaréj Gauging

Ez egy népszerű füllyukasztási divat a tinédzserek számára világszerte. Az ilyen típusú piercingben a meglévő lyukat kifeszítik és kibővítik, hogy nagy fülbevalót kapjanak. Ez az egyik legérdekesebb füllyukasztási lehetőség fiúk és férfiak számára egyaránt. Ez a stílus népszerűbb a punk életmódválasztásban.

4. Lebeny piercing:

Lobe piercing

A lebeny piercing a legegyszerűbb és legegyszerűbb fül-piercing forma valaha. A fülcimpát alul lyukacsos, különböző méretű ékszerekkel. A többi füllyukasztó formához képest ez a legkisebb sérülést okozza, és nem fog sok fájdalmat érezni a folyamat során.

5. Tragus piercing:

Tragus piercing

A tragus a fül külső része. Ez az egész fül porcának vastag része. Ebben a részben nem helyezhet be nagy és nehéz fülbevalókat. Inkább apró és könnyű gyűrűket kell átszúrnia. Általában kör alakú gyűrűket viselnek a traguson.

6. Kényelmes piercing:

Kényelmes piercing

Gyakran a perem belső része perforált, hogy divatos legyen. Általában golyót vagy kör alakú fülbevalót viselnek ebben a fülrészben. A piercing folyamata kissé fájdalmas. A szoros piercinget anti-helix piercingnek is nevezik, mivel szomszédos a hélixszel. A kényelmes piercing minden bizonnyal vonzóvá teszi.

7. Ipari piercing:

Ipari piercing

A füllyukasztásnak ez a formája kívül esik a világon. Ez egy egyedülálló módja a fülbe való behatolásnak, amelyet állvány piercingnek is neveznek. Két lyuk van a fül porcán egymással szemben. Egy huzaldarabnak látszó hosszú fülbevalót vezetnek át a lyukakon, összekötő vonalat építve a két lyuk között.

8. Daith piercing:

Daith piercing

A Daith piercing a fül belső porcán történik. Vékony huzalt használnak a belső porc lyukasztására, és a legnehezebb és fájdalmas piercing eljárásoknak tekintik. Az ilyen típusú piercingek fertőzésveszélye meglehetősen magas. A daith piercinget sokan a migrén enyhítésére is tekintik. A legnépszerűbb ékszergyűrűk minden méretben és formában. Azonban a lyuk azonnal bezáródhat, miután eltávolította a gyűrűket, mivel a porc területét.

9. Orbitális piercing:

Orbitális piercing

Ez a legsokoldalúbb piercing stílus, és számos variációval lehet kísérletezni. Ennek a stílusnak a megszerzéséhez két lyukat kell készítenie a fül bármely részén. A legnépszerűbb fülterületek a hélix, a fülcimpák és a fül külső pereme. Az orbitális piercing általában sima gyűrűket használ, amelyekhez két golyó vagy akár golyóház tartozik. Ügyelni kell arra, hogy ne válasszon nehéz, nagy gyűrűket a fájdalom vagy a szúró vándorlás elkerülése érdekében.

10. Tragus elleni piercing:

Anti-Tragus piercing

A Tragus elleni piercinget a fül külső oldalán lévő porc kiemelkedő hajtásában végzik. Azok számára, akiknek kicsi anti-tragusuk van, a piercing túl nehéz lehet, vagy nem lehetséges. Az ilyen típusú piercing fájdalmai jelentősen magasak. Ennek a stílusnak a leggyakoribb ékszere az ívelt súlyzó, a labdazáró gyűrű vagy a kör alakú súlyzó.

11. Kagyló piercing:

Kagyló piercing

A kagyló a fül legnagyobb területe, és nevét az alakjáról kapta. A kagyló piercingben a kagylóterület átszúródik, és lehet belső kagyló vagy külső kagyló. A belső kagylólyukasztás a kagyló alsó részét érinti, míg a felső része a külső kagylóterület. A fájdalom mértéke a lyuk méretétől függ, és az ékszerek kiválasztása alapján növekedhet. A leggyakoribb tartozékok a gyűrűk, a golyós rudak és még a csapok is.

12. Előre spirál piercing:

Előre Helix Piercing

A Forward Helix piercing a férfiak legnépszerűbb stílusa. Ezt a tendenciát sokan választják, akik szeretnek egyedi megjelenést létrehozni, mégis finomak. Az elülső hélix piercingben a fül felső porcai előre néznek. Lehet választani kettős, hármas spirál piercinget is. Lehet választani csapok és egyszerű gyűrűk, hogy kiemelje a területet.

Függetlenül attól, hogy milyen a személyiségük, a férfiak és a fiatal fiúk rengeteg stílus közül választhatnak, hogy saját kijelentésüket hozzák létre. Ha különféle ékszerekkel és kiegészítőkkel kísérletezik, minden nap teljesen új megjelenést hozhat létre. Arra azonban ügyelni kell, hogy a piercinget csak szakemberek végezzék. Ezenkívül nem szabad nehéz ékszereket viselni, vagy olcsó fémeket választani, hogy csökkentse a szakadás és a fertőzések esélyét. Mindig válasszon hipoallergiás ékszereket, és tartsa világosnak, amíg a terület meg nem gyógyul. A higiéniát is meg kell őrizni, és gyakran pamutrúddal kell tisztítani a helyeket.