Hogyan kell elvégezni a fül piercinget?

Nem emlékszünk mindannyian azokra az időkre, amikor a szalonba vonszoltak bennünket, ahol a gonosz hölgy megkért minket, hogy várjuk meg a sorunkat, hogy átszúrjuk a fülünket? A rémület a fájdalomtól, amely a barátunknak fog járni a következő napokban, elhagyott minden boldogságot tőlünk, és akkor eljön az idő, amikor ünnepélyesen ülünk, minden ijedten, amikor megjelölték és bemérték a helyet. Pillanatok alatt hangos kattanás hallatszik, és íme! A fülcimpáinkból lyukak kukucskáltak. A nap jól zárulna egy fagyival az útra és egy csokival az otthon számára. Ma ebben a cikkben újra átéljük ezeket a pillanatokat azzal, hogyan kell fül piercinget készíteni.

Hogyan kell elvégezni a füllyukasztást

Első a biztonság:

Most, hogy jobban tudjuk, mindig könnyű biztonságban és épnek lenni, miközben bármilyen testrajzot kipróbálunk, és a piercing mindenképpen egy olyan testművészet, amely megköveteli az egészségügyi állapotok tisztázását. Most az elsődleges biztonsági intézkedés az, hogy ellenőrizze az előzményeket, és emlékezzen arra, hogy volt -e előtte duzzanat vagy gennyképződés bármely más piercing során. Általában ez lehet az a hely, amely nem alkalmas a piercingre, így ebben az esetben válasszon másik helyet.

A cukorbetegségben, májgyulladásban vagy más bőrbetegségben szenvedő embereknek kicsit óvatosabbnak kell lenniük, mint a többieknek, az orvosi következmények végzetes problémát jelenthetnek, miközben megpróbálják beállítani a trendeket..

Készítmény:

Általában manapság a pisztolyt választjuk, amely egyszerűbb módja a piercing készítésének, mint a tűk és kesztyűk régi módszere. Itt azonban mindkettőt megvitatjuk. Ezt megelőzően jól sterilizálja a berendezéseket, hogy elkerülje a fertőzéseket vagy a kórokozókat. Önnek fertőtlenítőszerrel kell mosnia a haját. Most gyűjtsön össze egy kis betétet, és öntsön bele dörzsölő alkoholt. Bármely más orvosi fertőtlenítőszer is megteszi, majd dörzsölje a fülcimpájára. Így minden kórokozó elpusztul.

Most továbblépünk az üzlethez, ahol egy tollal dönt a megfelelő helyről. Általában mindkét fülünket kilyukasztjuk, és egy jelölő segítségével felismerhetjük, hol lenne a lebenyben lévő piercing tökéletes illeszkedése. Ha elkészült a jelöléssel, és ha elégedett, akkor kezdjen hozzá a munkához.

Fegyver át:

Ezt megelőzően válasszon egy nyitott végű fülbevalót, és sterilizálja azt is. Általában a fegyvereknek van helyük a fülbevaló tartására, hogy a lyuk készítésekor a gyűrű automatikusan belecsússzon. Most helyezze a pisztolyt a jelzőpontra. Mindig vegyen segítséget egy második kézpárból, hogy tudja, helyesen cselekszik. Ezután kezdje el gyorsan, de szabályozott módon húzza meg a ravaszt. Ne idegeskedjen, ami a keze remegését okozhatja.

Hagyományos módszer:

Ezúttal nem a hagyományos módszert részesítik előnyben, mivel a fájdalom kétszer olyan, mint mondják, de a hagyományos az egyik legjobb módja a duzzadt piercing gyors gyógyításának. Kezdje kesztyű viselésével, majd a tű és a csap jól sterilizálásával. Állítsa a tű végét a jelzőpontra, és győződjön meg róla, hogy elég hegyes. Ehhez profi kézre van szüksége. Mérd meg a sebességedet, mert végig kell menned, majd egy gyors kézmozdulattal gyorsan és keményen piszkáld a jelzőpontot úgy, hogy a tű átmenjen a másik oldalra.

Fejezd be:

Fejezze be a kinézetét azzal, hogy ismét dörzsölő alkohollal tisztítja a piercinget, és győződjön meg róla, hogy nem avatkozik bele sokat, amíg teljesen meg nem gyógyul..