Hogyan kell elvégezni a hasi piercinget?

A haspiercing nemrégiben nagy lendületet vett annak érdekében, hogy rendkívül divatos és divatos legyen. Térjen vissza öt évre, és a haspiercing nem volt olyan nagy divat, de az idő múlásával nagyon szükséges divatmegállapítássá vált a lányok és a nők körében.

A has piercing meglehetősen fájdalmas, de egyéniséget ad a lánynak, ami megkülönbözteti őt a többitől. Nem csak fájdalmas a hasi piercing, de időbe telik a gyógyulása is, nem olyan, mint a fül piercing, amely csak egy -két hetet vesz igénybe a gyógyuláshoz, a haspiercingnek legalább egy hónapra van szüksége ahhoz, hogy megfelelően gyógyuljon.

Vannak bizonyos szabályok, amelyeket be kell tartani a tökéletes haspiercing elérése érdekében, fertőzés kiváltása nélkül. Ezeket a módszereket otthon is meg lehet tenni, hogy időt takarítson meg, de rendkívül óvatosnak kell lennie, kérjen segítséget a családtagoktól, mielőtt elvégezné ezeket a has piercing módszereket.

Hogyan kell csinálni a hasi piercinget

Az alábbiakban részletesen megemlítjük a has piercing legjobb módszereit:-

Eszközök:

Mielőtt elkezdené, készen kell állnia minden eszközzel a folyamat hatékony végrehajtásához, hogy ne maradjon le semmiről a folyamat során. Az eszközök létfontosságúak a hasi piercing folyamatában. Tartson készen egy bilincset, ékszert, tűt, fertőtlenített kesztyűt és némi zsibbadó kendőt, hogy a fájdalom enyhüljön.

Tiszta kezek:

Fertőtlenítse a kezét úgy, hogy antibakteriális szappannal mossa le, nehogy fertőzést kapjon attól, hogy kézzel megérinti a frissen áttört hasat. A kezek tisztítása lehetővé teszi, hogy biztonságosabban érezze magát a hasát szúrva.

Tiszta gyomor:

Fertőtlenítőszerrel tisztítsa meg a gyomrot, beleértve a hasát is, amelyet átszúr. Az egész gyomor tisztítása megakadályozza a baktériumok szaporodását a köldökre.

Tisztító eszközök:

A használt eszközöket fertőtleníteni kell alkohollal vagy fertőtlenítőszerrel. Ezeket az eszközöket meg kell szabadítani minden kórokozótól, hogy ne legyen ok a fertőzésre, amikor a hasüreget szúró eszközöket használja.

Jelölje meg a helyet:

A hasi piercing folyamatában létfontosságú, hogy markerrel jelölje meg azt a helyet, amelyet átszúr. Jelölje meg a helyet pontosan a közepén, és nézze meg a tükörben a megerősítést, vagy kérjen megerősítést egy másik személytől, ha szükséges, vagy ha zavarban van.

Rögzítés:

Rögzítse a bőrt most fertőtlenített szorítóval pontosan a köldök közepén, ahol már jelölt. A bőr befogása jobb fogást biztosít a tű behelyezése közben. Használjon zsibbadó krémet a fájdalom csökkentésére és a folyamat elindítására.

Piercing:

Most szúrja át a köldökgombot, de ügyeljen arra, hogy ne üsse meg a vénát, ha igen, változtassa meg a helyét, mert a véna ütése túlzott vérzést okoz. Szúrja alulról felfelé, és pontosan azon a területen, amelyet megjelölt a megfelelő haspiercing eléréséhez.

Kígyózik:

Miután a tű kijött a felsőből, lassan és óvatosan csóválja, hogy kissé kinyissa a lyukat. Teljesen normális, ha egy kis vért lát, miközben átszúrja a bőrét, a vonaglás lehetővé teszi a lyuk nyitva maradását.

Ékszerek:

Helyezze be a fertőtlenített ékszereket a lyukba, és kész, tisztítsa meg a területet, és hagyja megszáradni egy ideig, majd folytassa a napot. Ne felejtse el naponta tisztítani a területet egy hónapig, amíg teljesen meg nem gyógyul, ezáltal állandó haspiercinget kap.