Hogyan kell elvégezni a Tragus piercinget?

A Tragus a fülének az a része, amely segít a fülhallgató tartásában, és elsősorban abban a régióban található, hogy megakadályozza a por közvetlen beáramlását a fülébe, és gátolja a por és a szennyeződés bejutását a fülébe. A Tragus piercing meglehetősen ritka, ezért nagyon divatos, ha elkészült. Nem kemény, de elég fájdalmas, és nem különbözik nagymértékben az orrlyukasztástól vagy a hasfúrástól. A folyamat majdnem ugyanaz, de nagy odafigyelést igényel, mivel nagy a fertőzésveszély, ezért legyen óvatos, mert a tragus piercing meglehetősen fájdalmas hirdetés, ezért precíz és gondos kezeket igényel az eljárás hatékony végrehajtásához.

A tragus piercing módszerei nem különböznek a has- és nyelvszúrások módszereitől, ezért ugyanazokat a módszereket kell végrehajtani, csak néhány nagyon apró változtatással, mivel a fül érintett.-

Eszközök:

Piercing eszközök

Mielőtt elkezdené, készen kell állnia minden eszközzel a folyamat hatékony végrehajtásához, hogy ne maradjon le semmiről a folyamat során. Az eszközök létfontosságúak a tragus piercing folyamatában. Tartson készen egy bilincset, ékszert, tűt, fertőtlenített kesztyűt és némi zsibbadó krémet, hogy csökkentse a fájdalmat. Az egyszer átszúrt tragus néhány hétig elég fájdalmas lesz, de a fertőzés elkerülése érdekében néhány hétnél hosszabb ideig fertőtleníteni kell. Mindig tartsa távol klóros víztől.

Tiszta kezek:

Tiszta kezek

Fertőtlenítse a kezét úgy, hogy antibakteriális szappannal mossa le, nehogy fertőzést kapjon attól, hogy kézzel megérinti a frissen áttört traguszt. A kezek tisztításával biztonságban érezheti magát, amikor átnyeli a nyelvét. Néhány hónapig minden nap így kell tisztítani a kezét, mivel nem tudja, mikor véletlenül megérinti a fülét.

Tiszta fül:

Tiszta fül

Fertőtlenítse a fülét, hogy ne kerüljön semmilyen fertőzésveszélybe, miután a tragust frissen átszúrta.

Tiszta eszközök:

A használt eszközök fertőtlenítése elengedhetetlen alkohollal. Ezeket az eszközöket meg kell szabadítani minden kórokozótól, hogy ne legyen ok a fertőzésre, amikor a szerszámokat a tragus átszúrására használják. Használjon bármilyen más fertőtlenítőszert, amely akkor elérhető, mert mindig óvatosnak kell lennie a használt eszközökkel.

Szorító:

Egy bilincs segítségével tartsa a tragus területét a helyén, hogy ne essen kudarcba a piercing folyamatában. A legjobb eredmények elérése érdekében rögzítse pontosan azt a területet, amelyet megjelölt. Nincs szükség jelölésre, mivel a tragus kicsi, és ezért a bilincs mindig a megfelelő helyen lesz.

Pierce:

Most szúrja át pontosan azt a helyet, amelyet befogott, miután elzsibbasztotta a területet, a fájdalom természetes, és biztosan eléggé fájni fog, de menjen át a fájdalomon, és szúrja át hatékonyan a tragust.

Kígyózik:

Kígyózik

Forgassa el a tűt a tragusban, hogy kinyissa a lyukat, hogy behelyezhesse az ékszert.

Ékszerek:

Helyezze be a választott fertőtlenített ékszert úgy, hogy a lyuk nyitva maradjon a következő hónapokban, amíg gyógyul. A fájdalom normális a következő hetekben a piercing kellemetlen elhelyezkedése miatt.

Tisztítsa meg a területet:

Mossa le a területet fertőtlenítőszerrel, és kész, és most kap egy divatos tragus piercinget, amely ritka és divatos.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80