Hogyan készítsünk köröm piercinget otthon?

A köröm művészet hatalmas formát öltött az elmúlt években. Biztos sokféle variációval találkozott a körömápolásban. A körömművészet mellett a körmök díszítésének egyik ismert formája a körömékszerek sportolása a köröm piercingen keresztül. A köröm piercing manapság meglehetősen általánossá vált. Néhány egyszerű lépés követésével kipróbálhatja a köröm piercinget otthonában.

köröm piercing

Ne feledje azonban, hogy ha a körmei törékenyek vagy nem elég hosszúak, akkor kerülje a körömszúrást. A törékeny körmök nem alkalmasak a körömszúrásra. Ettől csak gyengébb lesz a körmöd. Továbbá kerülni kell a túl nehéz ékszerek viselését a körmön, mert ez nagy nyomást fog gyakorolni a körmök gyökerére, és hajlamossá teszi őket a forgácsolásra vagy a hirtelen törésre. Buli vagy éjszakai kikapcsolódás után ne felejtse el eltávolítani a körmös ékszereket. Véletlenül letépheti a körmök egy részét, ha a körömékszer a ruházatához ragad. Ezért mindig legyen óvatos körömékszerek viselésekor.

Köröm piercing otthon lépésről lépésre:

Lássuk most, hogy milyen egyszerűen készíthet professzionális körömszúrást 9 egyszerű lépéssel:

Szükséges dolgok:

1. Körömfúró – ez egy kézi fúró, amelyről itt beszélünk. Vannak elektromos vagy akkumulátoros fúrók is, de a normál körömszúráshoz nem lesz szüksége ezekre.

2. Alaplakk / köröm erősítő

3. Körömlakk

4. Fedőlakk

5. Körömpuffer

1. lépés: Kezdje tiszta, festékmentes és csiszolt körömfelülettel. Ügyeljen arra, hogy a körmökön ne legyen alaplakk vagy bármilyen színű bevonat. Ezt lehetőleg megfelelő manikűr után kell elvégezni.

Köröm piercing 2

2. lépés: A körömápolási üzletekben kapható egy speciális, körömfúrónak nevezett berendezés, amelyet a profik használnak a körmök átszúrására. Ezt az eszközt online is megvásárolhatja. Természetesen akkor is, ha nem vagy profi, továbbra is követheted a bejegyzésünket, és körömlyukasztást végezhet otthonában egy körömfúróval.

Köröm piercing 3

3. lépés: A körömszúrás során ügyeljen arra, hogy ne gyakoroljon túl nagy nyomást. Kilyukaszthatja az ujja bőrét. Legyen óvatos a fúróval. Téves elképzelés, hogy túl nagy nyomást kell gyakorolnia.

Köröm piercing 4

4. lépés: Kezdje el lassan forgatni a fúrót bal és jobb irányba úgy, hogy kissé nyomást gyakorol a körömre az ellenkező oldalról. A körmöket mindig a köröm belső vagy ellentétes oldaláról végezze.

Köröm piercing 5

5. lépés: Forgassa el a fúrót mindkét oldalon addig, amíg lyukat nem képez a körmein. Győződjön meg arról, hogy a fúró teljesen belül és kívül megy.

Köröm piercing 6

6. lépés:

Vegyen egy puffert és csiszolja a köröm oldalát. Buff az így létrehozott lyuk körül.

Köröm piercing 7

7. lépés:

Tegyen fel alaplakkot vagy köröm erősítőt. Ez megakadályozza, hogy a köröm és az így kialakított piercing elkopjanak vagy megrepedjenek.

Köröm piercing 8

8. lépés: Tegye fel kedvenc körömlakkját, vagy hozza létre a körömápolást, amelyet tervezett. Használjon fedőréteget a köröm vagy a körömlakk lezárásához a fényesség és a védelem érdekében.

Köröm piercing 9

9. lépés: Végül vegyen egy körömápolási ékszert, és tegye át a létrehozott lyukon. Nyomja meg a köröm ékszerek gyűrűjét, hogy meghúzza.

Köröm piercing 10

Több lyukgyűrűt is felhelyezhet a lyukba, mint én tettem. Ez nyilván attól függ, hogy mekkora a lyukas lyuk. Próbálja meg, hogy a körmöt ne nehezítse túlságosan körömékszerekkel.

Most már könnyedén sportolhatja körömékszereit a fenti lépésekkel. Reméljük tetszett a cikkünk és kipróbálja a köröm piercinget. Hagyjon néhány megjegyzést alább.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80