Hvordan laver man neglepiercing derhjemme?

Nail art har taget en enorm form i de seneste år. Du må have stødt på en masse variationer inden for nail art. En meget kendt form for udsmykning af negle ved siden af ​​neglekunst er sporten af ​​neglesmykker via neglepiercing. Neglepiercing er blevet ret almindeligt i disse dage. Du kan prøve neglepiercing hjemme hos dig ved at følge et par enkle trin.

negle piercing

Husk dog, at hvis dine negle er sprøde eller ikke lange nok, bør du undgå neglepiercing. Sprøde negle er ikke gode kandidater til neglepiercing. Det vil kun gøre dine negle svagere. Du skal også altid undgå at bære for tunge smykker på neglene, fordi det vil lægge et stort pres på neglernes rødder og gøre dem tilbøjelige til at flise eller pludselig knække. Efter en fest eller aften, glem ikke at fjerne sømsmykkerne. Du kan ved et uheld rive en bestemt del af dine negle af, hvis dine neglesmykker sætter sig fast i dit tøj. Så vær altid forsigtig, når du har sømsmykker på.

Neglepiercing derhjemme Trin for trin proces:

Lad os nu se, hvor let du kan lave en professionel neglepiercing med 9 enkle trin:

Ting der er nødvendige:

1. Sømbor – dette er en håndholdt boremaskine, som vi taler om her. Der er også elektriske eller batteridrevne boremaskiner, men for en normal sømpiercing vil du ikke kræve dem.

2. Baselak / sømforstærker

3. Neglelak

4. Topcoat

5. Neglebuffer

Trin 1: Start på en ren, malingsfri og poleret negleoverflade. Sørg for, at dine negle ikke har nogen basislak eller nogen form for farvebelægning på dem. Dette skal helst foretages efter en ordentlig manicure.

Neglepiercing 2

Trin 2: Et specielt udstyr kaldet sømboremaskine er tilgængeligt i neglekunstbutikker, som bruges af fagfolk til at gennembore negle. Du kan også købe dette udstyr online. Selvfølgelig, selvom du ikke er professionel, kan du stadig følge vores opslag og lave en neglepiercing lige hjemme hos dig med en sømborer.

Neglepiercing 3

Trin 3: Mens du laver en neglepiercing, skal du sørge for ikke at lægge for meget pres. Du kan punktere din fingers hud. Vær forsigtig med en boremaskine. Det er et forkert begreb, at du skal lægge for meget pres.

Neglepiercing 4

Trin 4: Start med at rotere boremaskinen langsomt i venstre og højre retning ved at lægge lidt pres på sømmen fra den modsatte side. Gør altid neglepiercing fra den indre eller modsatte side af neglene.

Neglepiercing 5

Trin 5: Bliv ved med at rotere boret på begge sider, indtil du skaber et hul i dine negle. Sørg for, at boret går helt ind og ud af det.

Neglepiercing 6

Trin 6:

Tag en buffer og poler neglens sider. Buff rundt om hullet, så skabt.

Neglepiercing 7

Trin 7:

Læg et basislag eller en sømforstærker. Dette forhindrer søm og piercing, der er skabt i at slides væk eller blive fliset.

Neglepiercing 8

Trin 8: Sæt din yndlings neglelak, eller lav den neglekunst, du har planlagt. Brug en topcoat til at forsegle neglelakken eller neglelakken for glans og beskyttelse.

Neglepiercing 9

Trin 9: Tag endelig et stykke nail art -smykker og sæt det gennem det skabte hul. Tryk på ringen på neglesmykkerne for at stramme den.

Neglepiercing 10

Du kan anvende mere end en sømring i hullet, som jeg har gjort. Dette vil naturligvis afhænge af, hvor stort dit gennemborede hul er. Prøv ikke at gøre neglen for tung med sømsmykker.

Nu kan du let dyrke dine neglesmykker med ovenstående trin. Håber du kunne lide vores artikel og vil prøve neglepiercing. Efterlad nogle kommentarer herunder.