Hvordan laver man ørepiercing?

Kan vi ikke alle huske de dage, hvor vi blev slæbt til salonen, hvor den slemme dame ville bede os om at vente på vores tur for at gennembore vores ører? Rædslen over smerten, der går til vores ven de næste par dage, forlod al lykke fra os, og så ville tiden komme, hvor vi ville sidde højtideligt, alle bange, da de markerede og målte stedet. Inden få sekunder ville der være et højt klik og se og se! Vi havde huller, der kiggede fra vores øreflipper. Dagen ville ende godt med en is til vejen og en chokolade til hjemmet. I dag i denne artikel ville vi genopleve disse øjeblikke igen med, hvordan man kan øre piercinger.

Sådan gør du ørepiercing

Sikkerhed først:

Nu hvor vi ved bedre, er det altid let at være i god behold, mens du prøver enhver kropsform og piercing er bestemt en type kropskunst, der kræver en afklaring af de medicinske tilstande. Nu er den primære sikkerhedsforanstaltning for dig at tjekke historien tilbage for at huske, om der tidligere var hævelse eller pusdannelse under nogen anden piercing. Normalt kan det være det sted, der ikke er egnet til piercing, så vælg i så fald et andet sted.

Personer med diabetes eller hepatitis eller andre hudtilstande er bedre at være lidt mere forsigtige end de andre, medicinske konsekvenser kan bare være et fatalt problem, mens du prøver at få dine tendenser sat.

Forberedelse:

Normalt nu om dage vælger vi pistolen, hvilket er en nem måde at lave en piercing på, end den ældgamle metode til nåle og handsker. Men her vil vi diskutere begge dele. Inden dette steriliseres dit udstyr godt for at undgå infektion eller bakterier. Du skal selv vaske dit hår med et desinfektionsmiddel. Saml nu en lille pude og hæld lidt sprit i den. Ethvert andet medicinsk desinfektionsmiddel ville også gøre det og derefter gnide det på øreflippen. På denne måde bliver alle bakterier ryddet væk.

Nu går vi videre til forretninger, hvor du med en pen bestemmer det rigtige sted. Normalt får vi begge huller i ørerne, og brug af en markør kan hjælpe os med at indse, hvor den perfekte justering af begge piercinger i lapperne ville være. Når du er færdig med markeringen, og hvis du er tilfreds, skal du gå i gang med arbejdet.

Gun det igennem:

Inden dette skal du vælge en ørering med åben ende og sterilisere det også. Normalt har kanonerne et sted at holde øreringen, så ringen automatisk glider ind i den, mens du laver hullet. Placer nu pistolen ved markeringspunktet. Tag altid hjælp fra et andet par hånd, så du ved, at du gør det rigtigt. Start derefter med at trække i aftrækkeren hurtigt, men kontrolleret. Bliv ikke nervøs, hvilket får dine hænder til at ryste.

Den traditionelle måde:

Den traditionelle måde denne gang er ikke foretrukket, da smerten er to gange siger de, men den traditionelle er en af ​​de bedste måder til hurtigt at helbrede din hævede piercing. Start med at bære en handske og steriliser derefter nålen og studsen godt. Sæt nåleenden ved markeringspunktet, og sørg for, at den er spids nok. Til dette skal du bruge en professionel hånd. Mål din hastighed, da du skal gå helt igennem og derefter med en hurtig håndbevægelse stikke markørpunktet hurtigt og hårdt, så nålen går igennem til den anden side.

Afslut det:

Afslut looket med endnu en gang at bruge gnidningsalkoholen til at rengøre piercing og sørg for, at du ikke blander dig meget i det, før det er fuldstændig helet.