Hvordan laver man Tragus Piercing?

Tragus er den del af dit øre, der hjælper med at holde øretelefoner og er primært placeret i den region for at stoppe den direkte strøm af støv ind i øret og fungerer som en barriere for støv og snavs til at komme ind i øret. Tragus piercing er ret ualmindeligt, og derfor er det ret trendy, når det er gjort. Det er ikke hårdt, men ganske smertefuldt og adskiller sig ikke meget fra næsepiercing eller mavepiercing. Processen er næsten den samme, men kræver masser af omhu, da risikoen for infektion er høj, vær forsigtig, når du gør dette, fordi traguspiercing er ganske smertefuld annonce derfor kræver præcision og omhyggelige hænder for at udføre processen effektivt.

Metoderne til traguspiercing adskiller sig ikke fra metodens involverede i mavepiercing og tungepiercing og skal derfor udføres på samme måde med kun visse meget små ændringer, fordi øret er i tvivl-

Værktøjer:

Piercingværktøjer

Inden du starter, skal du have alle dine værktøjer til at udføre denne proces effektivt klar, så du ikke går glip af noget i processen. Værktøjerne er afgørende i processen med traguspiercing. Hold en klemme klar, smykkerne, en nål, handsker, der er blevet desinficeret og lidt bedøvende creme, så smerten reduceres. Tragusen, når den først var gennemboret, vil være ganske smertefuld i et par uger, men vil blive forpligtet til at blive desinficeret i mere end et par uger for at undgå infektion. Holdes væk fra chloreret vand hele tiden.

Rene hænder:

Rene hænder

Desinficer dine hænder ved at vaske dem med en antibakteriel sæbe, så du ikke får en infektion ved at røre den frisk gennemborede tragus med dine hænder. Rengøring af dine hænder giver dig mulighed for at føle dig mere sikker, når du gennemborer din tunge. Rengøring af dine hænder sådan hver dag i et par måneder er påkrævet, da du ikke ved, hvornår du ved et uheld rører ved øret.

Ren øre:

Rengør øret

Desinficer øret, så du ikke står over for nogen form for infektionsfare, når tragus er blevet gennemboret.

Rene værktøjer:

Desinficering af de værktøjer, du vil bruge, er et must ved brug af alkohol. Disse værktøjer skal slippe af med alle bakterier, så der ikke er nogen årsag til infektion, når man bruger værktøjerne til at gennembore tragus. Brug ethvert andet desinfektionsmiddel, der er let tilgængeligt på det tidspunkt, fordi du hele tiden skal være forsigtig med de værktøjer, du bruger.

Klemme:

Brug en klemme til at holde området på din tragus på plads, så du ikke fejler i processen med piercing. Spænd det nøjagtige område, som du har markeret for de bedste resultater. Der er ikke behov for markering, da tragus er lille, og derfor vil klemmen være på det rigtige sted hele tiden.

Gennembore:

Pierce nu det er du har klemt fast med præcision, når du har følelsesløs området, smerter er naturlige, og det vil helt sikkert gøre ganske ondt, men gå igennem smerten og gennembore tragus effektivt.

Vrikke:

Vrikke

Vrid nålen i tragus for at åbne hullet, så du kan indsætte smykkerne.

Smykker:

Indsæt de desinficerede smykker efter eget valg, så hullet forbliver åbent i de kommende måneder, mens det heler. Smerter er normale de næste par uger på grund af piercingens akavede placering.

Rens området:

Vask området med et desinfektionsmiddel, og du er færdig og har nu en trendy tragus piercing, som er både sjælden og fashionabel.