Ørepiercing til babyer – tips og pleje – vores top 9

Ligesom dig, vil din babypige også se godt ud, og selvom USA normalt venter på, at babyen vokser op til en formidabel alder, indtil den øver ørepiercing, engagerer de fleste af de østlige lande sig i tanken om at gennembore babyens ører. Nu er en af ​​ulemperne ved denne idé, at babyerne føler smerten mere i deres alder, og smerten kan ikke hjælpes af receptpligtige smertestillende midler. Alligevel er der forskellige ideologier, som vi respekterer, og hvis du vil fortsætte med din ørepiercing, er her en liste over alle de typer, du måske vil vælge.

Nyfødt baby ørepiercing er en religiøs skik i mange samfund. Disse teknikker stammer oprindeligt fra Indien og senere blev de bevaret og modificeret af kinesere. Den ydre del af dine ører bærer mange vigtige akupunktur- og akupressurpunkter. Det punkt, hvor ørerne på en baby er gennemboret, er kendt for at helbrede astma. Det er derfor, selv gamle indianere, både mænd og kvinder, plejede at bære øreringe. Men med tiden dør denne praksis med babyørepiercing en langsom død. Det er en del af tradition og ritualistisk tradition, men er nu en bred modeerklæring. Uanset om du tager din baby til en kosmetisk ørepiercing eller går til en guldsmed for det samme, vil formålet blive tjent. Men du bør være dobbelt sikker, før du følger den kosmetiske måde.

Før dette skal du dog tage din baby til en rutinemæssig kontrol, og sørge for at alle hendes kropsvitaliteter er i de rette niveauer og klar til proceduren.

Design et hoved:

ørepiercing til babyer 1

Når vi gør noget, er det sædvanlige mål at udføre proceduren med perfektion, noget der er dybt skildret i dette billede her. Billedet her viser, hvordan du kan sætte denne runde chakra ørering på din baby og få hende til at flaa uden problemer. Dette er en pyntet guld ørering let med et lille perlesæt lige på midten. Match dem med hendes hvide hagesmæk eller en hvid hat, hvis du kan. Dette er et godt smykke til babyøre.

Typer af ørepiercing til babyer:

Vi ved, at ørepiercing er en smerte, og vi er sikre på, at du ikke vil torturere dit barn med det. Her er nogle typer ørepiercing til din baby, som du måske vil overveje.

1. Medicinsk ørepiercing:

Dit barn gennem medicinsk ørepiercing vil modtage professionel pleje fra en læge eller en børnelæge. Han/hun vil blive uddannet i steril teknik og sårbehandling. Brug af et system til piercing eliminerer muligheden for patient-til-patient kontaminering. Udstyret kommer ikke i kontakt med huden.

2. Needle Piercing:

Nålepiercing udføres normalt af en guldsmed. Nålen er hul og har et skarpt spids nok til at lave et hul på øreflippen. Nålen betragtes som sikker. Sørg for at lave øreringe af et godt metal for at undgå infektion.

3. pistolskud:

Den næste metode er pistolskuddet til baby piercing. Pistolskud er ret smertefrit i forhold til nål. Babyens øreflip er normalt indsat mellem disse to dele af instrumentet. Når der trykkes på aftrækkeren, frigøres fjederen, hvilket får instrumentet til at lukke med et betydeligt tryk. Studen tvinges gennem øreflippen og griber den ind i friktionsryggen.

Smerter enten gennem nålen, medicinsk eller skud vil medføre nogle smerter. Selvom nålen er relativt smertefuld, er den ikke desto mindre sikker. Pistolskud er helt smertefrit.

  • Anæstesi kan være en god mulighed for babyer. De kan ikke bære den mindste smerte, og derfor kan du bede lægen om lidt bedøvelse.
  • Blødning er en anden almindelig bivirkning af piercing. Når der er et skud eller en nålepiercing, vil der være en vis blødning. Vær forberedt på det, og lad dig ikke skræmme, når du rent faktisk ser det på din babys ører.
  • Infektion og allergi er en anden almindelig bivirkning af babyørepiercing. Sørg for, at udstyret og de smykker, der bruges, er sterile og bakteriefri. Sørg for, at personen bruger rene hænder og et håndsprit.

Efter piercing er pleje af babyørepiercing afgørende.

  • Vask hænder grundigt.
  • Brug en vatpind eller vatpind til at påføre gnidningssprit eller antibiotisk salve på øreflippen eller lapperne.
  • Drej forsigtigt øreringen i øret.

Når øret er helet, skal du fjerne øreringene, inden du går i seng hver nat. Gnid alkohol, når du fjerner dem først, og sørg for, at de er rene, før du tager dem på igen.

Hold det enkelt:

ørepiercing til babyer 2

Nu er dette den bedste måde at holde tingene ydmygt stilfulde. Du vil ikke chikanere dit barn med et tungt øreringestykke, der ville tynge hende og holde hende utilpas. Derfor er den bedste måde at vælge en enkel stud, lys i farven, der matcher hendes alder, men stadig får hende til at se trendy ud. At holde den knap så lille er bare endnu en stilerklæring. Dette er også en god baby dreng ørepiercing.

Bøjler:

ørepiercing til babyer3

Øreringe findes i forskellige stilarter og mønstre, og her er en anden klassisk stil, som du måske kan lide. Denne særlige ørering hænger lidt, som i øreringe starter fra kilden, men hovedattraktionen ved stykket er en smule lavere end lappen. Ofte er disse øreringe lidt tunge, selvom de specialfremstillede også har lette funktioner.

Den klassiske ring:

ørepiercing til babyer 4

Alle de barndomsår, hvor du trak ringen af ​​med den klassiske stil, har endelig betalt dig godt, og nu vil du implementere det samme for dit barn. Dette er sandsynligvis en af ​​grundene til, at dit barn skal vælge en lille gylden ring, der holder den ældgamle klasse på plads og samtidig holder ørerne attraktive.

Pearly Affairs:

ørepiercing til babyer5

Match også hendes perlehvide med en perle på ørerne. Denne ørering er udelukkende baseret på en formidabel skinnende perle, der udgør hele øreringen. Endnu en gang er dette en bøjle, der ender ud over øreflippen, og derfor bør der lægges særlig vægt på ringens vægt.

Lidt blænding:

ørepiercing til babyer 6

Diamantbolten er endnu en barndomsklassiker. Du kan implementere denne øreringe måske med nogle andre ændringer i dit barns øre, men der er altid en chance for, at den blændende sten kan øge vægten. På tidspunkter som dette skal øreringens bund gøres let for at udjævne vægten.

Ildkuglen:

ørepiercing til babyer 7

Ildkuglen er ikke andet end en sød lille flammende studring, rød og smuk, som simpelthen ville være et hit som ingen anden. Den er lille og rund og hård og vil helt sikkert være dit barns favorit. Du kan også prøve dette på din baby dreng for at producere lignende effekt.

Tvillingerne:

ørepiercing til babyer8

Begyndende med en lille stang, blænder og gnistrer de to tvillingesten i hendes ører, en hel sæt diamantøreringe med en sølvbase. For at holde tingene lette eller sikre kan du dog endda vælge faux diamanter. Dette er virkelig en stilfuld affære parret med en trendsættende opfattelse.

Bare en stjerne:

ørepiercing til babyer 9

Den sidste på listen ligner en stjernefisk, smuk og dragende med en blød havblå sten lige i midten omgivet af mine små specifikationer af blændende sten. Dette vil helt sikkert være det perfekte sæt til din lille baby.

Babyer har sensitiv hud. Selvom du måske vil overveje de bedste muligheder for piercing til den nyfødte baby, skal du sikre dig, at du kun vælger det bedste. Sørg for at give tilstrækkelig efterbehandling og lad barnet ikke lide mere tortur. Hold konstant øje med enhver anden infektion eller væske, der typisk vil dukke op. Sørg for, at kun professionelle gør dette for dit barn.