15 különböző férfi pizsama modell a divatban 2021

A férfi pizsama elengedhetetlen, mivel egész nap fehérneműben töltődik, és éjszaka jól kell pihennie. A tipikus pizsamák a selyemfajták, de manapság fantasztikus változáson mentek keresztül. Most nagyon kényelmes és megfizethető áron kaphat pizsama nadrágot és könnyű pamut pizsama nadrágot.

A legnépszerűbb és legmenőbb férfi pizsama képekkel:

Íme a legjobb 15 puha és legmenőbb designer pizsama férfiaknak. Manapság nagyon sok elfoglalt embernek kell kipróbálnia ezeket a ruhákat, mert ezek nagyon kényelmes ruhák, és ezek a formatervezések is igazán divatosak és menők.

1. Burgundi kockás pizsama:

Burgundi kockás pizsama

Ezek a legjobb férfi pizsamák, 100 % pamutból, és nagyon kényelmesek is. Elasztikus derékpánttal és húzózsinórral rendelkezik a beállításhoz. A kockás kialakítás igazán divatos és menő. Csatlakozzon hozzá egy szép tengerészpályás nyakú felsővel, és készen áll egy igazán kényelmes éjszakai alvásra.

2. Flanel pizsama:

Flanel pizsama

Nézze meg ezt a csodálatosan kényelmes férfi pizsama öltönyt. Ez a ruha nagyon puha, mivel flanel anyagból készült. A tetején rovátkolt klasszikus gallér és tapasz zseb található. Elöl gombos. A pizsama nadrág rugalmas derékpánttal és húzózsinórral van ellátva. Gombos legye van.

3. Puha portugál pizsama:

Puha portugál pizsama

Ez puha fiú pizsama. Nehéz súlyú flanelből készült, amely nagyon puha és ügyesen szabott. A stílus hagyományos. A tetején bevágott gallér és gombos zseb található, amely teljes hosszában fut. Mandzsetta ujjakkal rendelkezik, a teteje pedig jól látható csővezetékkel rendelkezik. A pizsamák rugalmas derékpánttal, húzózsinórral állíthatók és gombos légy.

4. Medusa selyem pizsama szett:

Medusa selyem pizsama szett

Nézze meg ezt a klasszikus darabot, amely az egyik legjobb férfi pizsama szett. Ez 100 % -ban simább selyemszövetből készül. Felül gombos, barokk motívummal készült. Mivel az anyag 100% selyem, vigyázni kell mosás és vasalás közben.

5. Nyomtatott selyem pizsama szett:

Nyomtatott selyem pizsama szett

Itt egy csodálatos férfi pizsama öltöny nyomtatott selyemből. Modern megjelenésű, elöl a szívek királya nyomtatva. A felső rövid ujjú és laza szabású. Van egy kis elülső zseb is. A gombzár gyöngyből készült gombokkal díszített.

6. Rövid ujjú pamut férfi pizsama szett:

Rövid ujjú pamut pizsama szett

Ezek egy menő férfi pizsama szett a nyári időszakban. Ez az alkalmi otthoni pizsama szett 100% pamut anyagból készült. Felső része rövid ujjú, és nyakkivágással rendelkezik. A nadrág rövid, rugalmas derékpánttal rendelkezik. Tökéletes szett a forró nyárra.

7. Gyapjú pizsama öltöny:

Polár pizsama öltöny

Csodálatos puha férfi pizsama öltöny karácsonyra !!! Ez a zöld pizsama öltöny flanel anyagból készült. Ez egy lábas pizsama stílus, amelynek fogantyúi vannak a talpán, és megakadályozzák a csúszást. Hátul tépőzárral rendelkezik az alapvető tevékenységekhez.

8. Fehér Khasto pizsama:

Fehér Khasto pizsama

Ez a lélegző férfi pizsama öltöny a legszebb voile -ban szőtt. Laza szabású, és nagy mozgékonyságot biztosít alvás közben. A 100% pamut anyag nagyon puha a bőrön. A felső laza, és tipikus ing megjelenésű, gallérral és elülső gombos zsebbel.

9. Keresztrejtvényes pizsama öltöny:

Keresztrejtvényes pizsama öltöny

Nézze meg ezt a szép férfi pizsama öltönyt keresztrejtvény mintával. Ez az öltöny nagyon hangulatos és kényelmes, 100% -ban szálcsiszolt pamutból készült. A pizsama öltöny teljes hosszúságú nadrággal rendelkezik, és a teteje is teljes ujjú. A pizsama elasztikus derékpánttal, zsinórral és gombbal rendelkezik.

10. Elvis Presley Print Lounge viselete:

Elvis Presley Print Lounge Wear

Ha Ön Elvis Presley rajongó, akkor ez az egyik pizsama férfiaknak, soha nem szeretne lemaradni. Biztosan szeretné, ha ez szerepelne a pizsama kollekciójában. A pizsama nadrág teljes hosszúságú, rugalmas derékpánttal, a felső pedig teljes ujjú, kerek nyakú.

11. Selyem nyári pizsama szett:

Selyem nyári pizsama szett

Egy pillantás erre a gyönyörű 100% -ban természetes selyem férfi pizsamaruhára, és biztosan megfogja mindkét kezével. A pizsama nadrág rövid. Felső fele ujjú, kerek nyakú, amely egy rövid gombos zsebbe fut. A nyak és a felső ujja széles szaténszalaggal rendelkezik a szegélyhez. A rövidnadrág vékony, rugalmas derékpánttal rendelkezik, és szaténszalaggal szegélyezett.

12. Egyrészes Footie pizsama férfiaknak:

Egyrészes Footie pizsama férfiaknak

Ha kényelmesen érzed magad, és inkább egyrészes férfi pizsamaöltönyt szeretnél, akkor itt egy 100% poliészter pizsama szett. Ez az Onesie elülső cipzárral és két oldalsó zsebbel rendelkezik. Ez a pizsama szett nem csak kényelmes, de könnyen kezelhető is. Mosógépben mosható.

13. Monkey Print pizsama szett:

Monkey Print pizsama szett

Ha szórakoztató ember vagy, és szereted kihozni magadból a gyereket, akkor itt a fiú pizsamaöltönye, hogy majmolj !!! Ennek a férfi pizsamaruhának aranyos majomarca van nyomtatva a hosszú nadrágon és a felső ujján. A teteje kerek nyakú. Ez a pizsama szett pamut anyagból készült.

14. Piros pamut pizsama férfiaknak:

Piros pamut pizsama férfiaknak

Ez a piros pamut férfi pizsama öltöny puha pamut pamutból készült. A teteje egyenes vágású. Az eleje természetes gyöngygombokkal gombolható és teljes ujjú. A pizsama nadrág teljes hosszúságú, rugalmas derékkal és húzózsinórral. A nadrág légyén gombos zseb található.

15. Jogger pizsama nadrág:

Jogger pizsama nadrág

Ezekből a kocogós nadrágokból nagyon jó pizsama készül. Nagyon kényelmesek és a legjobbak a nyári éjszakákra, mivel nem igényelnek semmilyen felsőt vagy inget. Ezek a kocogók nyújtanak, nagyon szellősek és lélegzőek. Ezenkívül puha tapintásúak, és nem károsítják a bőrt, mivel kiütéseket okoznak.

A pizsama szó a hindi szóból származik, ami lábruhát jelent. Kényelmes laza és könnyű pizsamát viselni a nyugodt alvás érdekében. Választhat a hosszú nadrágtól a rövid nadrágig és a hosszú ujjú felsőtől a rövid ujjú felsőig.