9 különböző színű szatén pizsama férfiaknak és nőknek

Kényeztesse magát egy kis extravagancia szatén anyaggal, amely könnyűnek és selymesnek érzi magát. Ez a tökéletes öltözék, ha minden kényelemre szüksége van a békés alváshoz. Ez az elegáns kialakítású szatén pizsama ideális ajándék lehet szeretteinek is. Ezek a kifinomult és modern pizsamák feltűnő megjelenésükben gazdagok, és a legjobbak a pihenésre.

Modern és stílusos szatén pizsama minták férfiaknak és hölgyeknek 2018 -ban:

Íme a szatén pizsama legjobb 9 modellje férfiaknak és nőknek, képekkel.

1. Hímzett folt zseb szatén pizsama:

Szatén pizsama

Kényelmesen viselheti ezt a gombos elülső szatén pizsama szettet, hímzett foltzsebbel. Puha poliészterből és pamutból készült, kontrasztos díszítéssel. Elasztikus derékaljjal rendelkezik, gyönyörű mintájú rózsaszín árnyalattal.

2. Női klasszikus szatén pizsama:

Női klasszikus szatén pizsama

Lenyűgözi a megjelenését ezzel a luxus lebennyel, mint mindennapi kényeztetés sima szatén anyagból. Ez a női szatén pizsama könnyű és selymes, hosszú ujjú ingével és divatos bevágású gallérjával. Két oldalsó varrási zsebbel és mandzsettával rendelkezik, dupla lapos ékezetes csövekkel.

3. Virágcsipke szatén pizsama szett:

Virágcsipke szatén pizsama szett

Íme a káprázatos kétrészes hosszú ujjú ing és hosszú nadrág szatén pizsama nőknek. Ennek a női szatén pizsamának a kocka egyedi mintázata van a gallérrészen lévő virágpedálokon. Kényelmes nyakkendővel ellátott nappali nadrágja van a beállításhoz.

4. Pántos felső női szatén pizsama:

Pántos felső női szatén pizsama

Ez egy vadonatúj, tervezett fehér pizsama hölgyeknek, kiváló minőségű puha szatén anyagból. A legnagyobb kényelmet biztosítja minden alkalommal, amikor viseli. Elasztikus derékpántos nappali nadrággal és kényelmes nyakkendő zsinórral van ellátva.

5. Vágott sziluett szatén pizsama szett:

Vágott sziluett szatén pizsama szett

Aludjon ezzel a kényelemmel rendelkező szatén pizsama rövidnadrág -készlettel, amely szűkített sziluettet és állítható cami pántokat tartalmaz. Hozzáillő rövidnadrágja van, rugalmas derékpánttal. 95% poliészterből és 5% elasztánból készül, és mosógéppel is mosható.

6. Virágmintás szatén pizsama nadrág:

Virágmintás szatén pizsama nadrág

Ezek a szatén pizsama nadrágok kézzel készültek csillogó selyemszaténból, és a tervező orchidea mimóza nyomatával vannak nyomtatva. Tónus-sárga árnyalattal érkezik, és antik rózsaszín stílusban széles lábszár alakú. A kényelem érdekében rugalmas derékpánttal rendelkezik.

7. Lány rózsaszín szívű szatén pizsama:

Lány rózsaszín szívű szatén pizsama

Ez egy aranyos rózsaszín szatén pizsama lányoknak, teljes hosszúságú nadrággal, széles szárú modellel, és nyakkendő húzózsinórral. Elrejthető gombos elülső nadrággal, rugalmas opcióval is. Két oldalsó varratzsebbel rendelkezik, és kontrasztos csővezetékkel is rendelkezik.

8. Férfi kontrasztcsöves stílusú szatén pizsama:

Férfi kontrasztcsöves stílusú szatén pizsama

Stílusosabbá teheti pihenőidejét ezzel a férfi szatén pizsamakészlettel, amelynek belső része csiszolt pamut, túl puha, lélegző, nedvszívó és kényelmes. Hosszú ujjú gombos inggel rendelkezik, bevágott gallérral és mellzsebbel. Mandzsetta ujjakkal és kontrasztcsövekkel is rendelkezik.

9. Fogott hajtóka galléros férfi szatén pizsama:

Fogazott hajtású galléros férfi szatén pizsama

Nézze meg ezt a fekete szatén pizsamát, amely két darabból áll, inggel és nadrággal. Háromszögű rovátkolt hajtókával és hosszú ujjú, háromszög alakú mandzsettával mintázott. Mindkét oldalán két derék feletti zsebbel és egy bal oldali mellkasi zsebbel rendelkezik.

Fentebb a szatén pizsama szettek egyedülálló kollekciói férfiaknak és nőknek egyaránt. Mindegyik kivitel rendkívüli mintázatú és sajátos jellemzőkkel rendelkezik. Az ezekhez az öltözetekhez használt szövet kiváló minőségű és kiváló minőségű. Ezek a szatén pizsamák rendkívüli kényelmet nyújtanak, amikor aludni és pihenni szeretne. Számos, modern, stílusos kivitelű kollekció létezik, és könnyen megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbbet.