15 kényelmes női pamut hálóing különböző formatervezéssel

A pamut a hölgyek első választása, mert fizikai könnyedséget biztosít a testednek. Olyan tulajdonsággal rendelkezik, hogy ellazítja a testet. A pamutszövet pamutmagból készül, és sok termék készülhet ebből a pamut anyagból. A különféle pamut textiltermékek közül az egyik pamut hálóing a nők számára.

A pamut hálóingeket lányok, hölgyek és nők használják éjszaka. Alvás közben a nőknek zavartalan és mély alvásra van szükségük. A pamut ártatlan anyag. Nem lesz ártalmas senkinek a bőrére. Évek óta a pamutot hálóruhában használják. Vasalni kell. Sokféle pamut éjszakai. A pamut nem sok költséges anyag, és könnyen elérhető minden üzletben. Mindenki kedveli, páratlan és első osztályú anyag.

A legjobb hosszú női pamut hálóing különböző nyakkal

A női hálóing új modelljei pamutszövetből:

Itt van egy lista 15 egyszerű pamut hálóingről azoknak a lányoknak, akik otthon éjszakáznak.

1. Egyszerű Cotton Nighty:

Egyszerű Cotton Nighty

Egyszerű pamut éjszakai, fehér alapszínnel. A jobb oldalon egy kis zseb is található. A nyakon és a hüvelyen a rózsaszín csövek józan kialakításúak a nyakon. Nők naponta viselhetik. Jól érzi magát a forró nyári napokon.

2. Kerek nyakú pamut Nighty:

Kerek nyakú pamut NIghty

Ez a pamut éjszakai nagyon szépen megtervezett, vörös színű és fehér színű hímzéssel a nyakán. Ujjban is van egy fodor. Ez egy fantasztikus darab pamut éjszakai. A hímzőmunka kialakítása is elegáns.

3. Batik Print Cotton Nighty:

Batik Print Cotton Nighty

Ez a pamut éjszakai batikolás, amely népszerű a hölgyek körében. Batik -nyomat ruhában és estélyiben kapható. A Batik minden idők kedvenc nyomtatványa. Minden évszakban viselhető. A hölgyeknek különleges őrületük van a batikolásért. Tökéletes megjelenést kölcsönöz a hölgyeknek.

4. Kaftan ujjú pamut Nighty:

Kaftan ujjú pamut Nighty

Ez a pamut éjszakai kaftán ujjú. Nem mindenki használja. Szokatlan megjelenést kölcsönöz. A Kaftan hüvely könnyű és laza illeszkedésű hüvely a test számára. A levegő könnyen átjuthat a hüvely belsejében. V -nyakú és kicsit a bokája felett van.

5. Cool Cotton Nighty lányoknak:

Cotton Nighty lányoknak

A Cotton nighty a lányok számára is elérhető. Ez rövid, éjszakai illeszkedés a térd felett és ujjatlan. Ez is egy kis aranyos medve nyomtatott éjszakás. A lányok nagyon aranyosak lesznek ebben az éjszakában. Előnye, hogy éjszaka vigaszt nyújt a lányoknak.

6. Nyomtatott pamut hálóing nőknek:

Nyomtatott Cotton Nighty

Ez a pamut éjszakai nyomatok vannak rajta. Különböző színekben kapható, fehér színű kerek foltokkal van ellátva. Teljes hosszúságú és jó kialakítású. A nyomtatott nighty sok tetszetős dizájnnal és szép megjelenéssel rendelkezik. Más megjelenést kölcsönöz viselőjének.

7. Lány ujjatlan pamut hálóing:

Ujjatlan pamut Nighty

Ujjatlan és sima pamut éjszakai illeszkedés lányoknak. Kerek, magas nyakú, fekete színű szegéllyel a nyakán és az ujján. A vízkék szín fantasztikusan néz ki a lányoknál. Az éjszakai alján dombornyomott virágmunka található. Fiatal lányok számára vonzónak tűnik.

8. Legújabb Cotton Nighty:

Új érkezés Cotton Nighty

Ez a pamut éjszakai minta újonnan érkezett. Két árnyalatú, mangó motívumokkal. Gyönyörűen tervezték, hogy lenyűgöző megjelenést kölcsönözjön. A fekete és a vörös színkombináció rövid ujjú. Ez egy új stílus éjszakai és őrült lesz.

9. Teljes ujjú hosszú pamut Nighty:

Teljes ujjú pamut Nighty

Ez a pamut hálóing teljes ujjú, szép színű és virágos kivitelben. A hölgyek ezt télen és monszunban is megkaphatják. Elöl gombok vannak. Ez minden hölgy számára tisztességes lesz. Nem csak alvás közben, de a hölgyek is viselhetik ezt a tisztességes éjszakát, miközben otthon is dolgoznak.

10. Cotton Nighty gyönyörű nyakkal:

Különféle nyakminták is találhatók a nyakrészen pamut éjszakai. Egyikük ez a hímzőmunka. Az egész éjszakai sima. A nyakon csak egyszerű, de kiváló hímzőmunka készül. Oldalsó zsebbel is rendelkezik.

11. Stílusos elöl nyitott pamut Nighty:

Elöl nyitott Cotton Nighty

Ez az éjszakai szokatlan kialakítású. Elölről gombbal nyitható. Piros színű, rövid ujjú pamut éjszakai. általában gombokkal van ellátva. Úgy kell viselni, mint magát az inget. Könnyűvé teszi a viselését és eltávolítását. Ez a minta nem túl népszerű. Hasznos lesz azoknak a hölgyeknek, akiknek gyermekeik vannak az egyszerű etetéshez.

12. Kényelmes pamut anyasági éjszakai:

Pamut kismama Nighty

Ez a kismama estéje a terhes hölgyeknek. Plusz méretben kapható, így a nők könnyen ráillenek. Rövid és puha. A terhes hölgyek szívesebben használják ezt az éjszakát, mivel ezzel vigasztalást kap. Az első éjszakai igénye az, hogy éjszaka nyugodtan érezze magát a baba dudorával.

13. Lányos pamut éjszakai viselet fehérben:

Fehér pamut Nighty

Ez a fehér színű pamut éjszakás, amelyet kifejezetten a fiatal lányok kedvelnek. Fehér camisole és rövid. A Camisole szép nyakkialakítással rendelkezik, kevés sallanggal. A lányok imádják viselni ezt az éjszakai nyarat. A lányok szexinek fognak mutatni rövidnadrágban. Mivel a fehér színű, a kamizol vékony anyagú.

14. Kids Cotton Nighty Smooth:

Gyerek Cotton Nighty

Ez a pamut éjszakai kislányoknak való. Csak aranyos hercegnőnek tűnnek benne. A fehér éjszakai, fekete és rózsaszín színű kerek foltokon kis nyúl dombornyomott. A kislányok szeretik ezt a fajta nyomtatást. Úgy tervezték, hogy pólóként viselje.

15. Designer Cotton Nighty:

Legújabb Cotton Nighty

Ez a legújabb dizájn pamut estélyi hölgyeknek. Rendkívül szép szőrme és csipke munkája van a nyak területén. Tényleg lenyűgöző munka. Egyedülálló mintás, pamut éjszakai. Ez a minta továbbra is nagy a kereslet. Itt a hölgy pompásan néz ki ebben a pamut éjszakai tervezőben.

A pamut hálóing sokféle nyak- és ujjmintában kapható. Különböző stílus és dizájn áll rendelkezésre hölgyek és lányok számára. A hölgyek valóban csodálatosnak és pompásnak fognak tűnni az éjszakai pamutban. Fogó személyiséget kölcsönöz neki. A pamut nighty előnye, hogy megfizethető és bájos. Néhány pamut éjszakai minta egyszerűen lélegzetelállító. Megdöbbentő érzést kelt éjszaka viselése közben. Az elismerés azoknak a tervezőknek köszönhető, akik ilyen félelmetes mintákat és mintákat adnak a pamutból.