9 népszerű Jack Daniels pólóterv férfiaknak és nőknek

A Jack Daniel Tennessee Distillery kiváló minőségű whisky -ről ismert. A legjobb minőségű whiskyt faszénné égett juharcukorból készítik. Márkanevük nemcsak whiskysüvegük miatt vált népszerűvé elülső bélyegzőként, hanem pólónyomatként is, amely a legjobb ajándékként használható azok számára, akik őrültek a Jack Daniel márkáért, azoknak, akik szeretik, itt a legjobb 9 Jack Daniel T ing design férfiaknak és nőknek egyaránt.

A legújabb és leghíresebb Jack Daniels pólók férfiaknak és hölgyeknek a trendben:

Nézzük meg a legjobb Jack Daniels pólót Indiában.

1. Sima Black Jack Daniel nyomtatott férfi póló:

Sima Black Jack Daniel nyomtatott férfi póló

A férfiak határozottan kedvelik a fekete színű ruhákat, legyen szó pólóról vagy nadrágról, ez a szín kedveli a jack Daniel nevű póló megalkotásához használt sima fekete pólót. A név kiemelkedő fehér tintát használ a nyomtatáshoz.

2. Sima fehér Jack Daniel nyomtatott női póló:

Sima fehér Jack Daniel nyomtatott női póló:

A sima fehér póló jól illeszkedik minden típusú farmerhez vagy laza színhez, ezt az ideológiát arra használják, hogy egy sima fehér pólót készítsenek a szemet gyönyörködtető nyomathoz, pusztán a kalligráfiával írt Jack Daniel név használatával, amelyet a lányok is szívesen viselnek.

3. Ujjatlan férfi Jack Daniel póló:

Ujjatlan férfi Jack Daniel póló:

Nyár, strandparti, majd a srácok ezt a hűvös megjelenésű ujjatlan férfi Jack Daniel pólómintát választják, a márkanév nyomtatásának mérete közepes és nagy között változhat. Az ujjatlan kar laza szabással készülhet, így a póló hosszúnak tűnik.

4. Ujjatlan női Jack Daniel póló:

Ujjatlan női Jack Daniel póló

Ugyanaz az ujjatlan minta Nők számára készíthető, szemet gyönyörködtető színnel. A lányok határozottan szerelmesek a rózsaszínbe, a rózsaszín szín józan vagy fényes lehet. A világos ujjatlan tartály tetejéhez fekete tintát használnak a márkanév nyomtatásához.

5. Crop Jack Daniel póló:

Crop Jack Daniel póló

A termés felsők a divatos designer ruházat nők számára a jelenlegi divatirányzatban. Annak érdekében, hogy a márkanév nyomtatott pólója más megjelenést kapjon, terménymintát adnak ki, amelyben a felső hossza csökken, és az ujjak ujjatlan vagy fél ujjú mintázatúak.

6. Vintage Jack Daniel Unisex póló:

Vintage Jack Daniel Unisex póló

A 80-as évek híres sztárjaira emlékezhetünk, ha ilyen nyomtatott jack Daniel pólót vásárolunk, ahol a híres személyiségek arcát nyomtatják, ami nemcsak más megjelenést kölcsönöz a pólónak, hanem segít az emlékek felidézésében is.

7. Baseball által tervezett Jack Daniel férfi póló:

Baseball által tervezett Jack Daniel férfi póló

A baseball design egy egyszerű dizájn, amelyet két szín felhasználásával terveztek, amelyek a póló testét és karját alkotják. A test sima fehér vagy krémszínű, élénk színű karral. Ahelyett, hogy baseballcsapat nyomtatna a pólóra, a whisky szerelmesei számára Jack Daniel nyomtatható.

8. Túlméretezett férfi Jack Daniel póló:

Túlméretezett férfi Jack Daniel póló

A túlméretezett póló a legkényelmesebb anyag egy napsütéses napon vagy strandviseletben. A kar körüli rögzítés meglehetősen laza, és a póló hossza a comb felső részéig esik.

9. Jack vállas Jack Daniel női póló:

Off Shoulder Jack Daniel női póló

A vállon kívüli felső, más néven terményhüvelyes felső, a nők által leggyakrabban használt ruhaminta. A póló ujja eltér a megszokott felsőtől. A hüvely egyik oldala a váll alá esik, a hüvely másik oldala normális.

A fent felsorolt ​​Jack Daniel pólók birtoklása klassznak számít, és könnyű választani alkalmi viseletként bármilyen nadrág vagy farmer mellett. Az unisex Jack Daniel póló a legjobb, ha azonos típusú nyomtatott pólómintát kell viselni.