9 szép zöld póló férfi és női ruhatárhoz

A pólók egyike a menő és megdöbbentő ruháknak, amelyeket gond nélkül viselhet életének sétáin, mégis leereszkedő és kecses megjelenést kölcsönözhet Önnek. Különböző színű ruhákat találhat közöttük, zöld pólókra van szükség, ez a szín az életet jelképezi; gyógyító ereje van, sőt megnyugtató megjelenést kölcsönöz az ember szemének. Ez az egyetlen domináns szín, amely széles körben látható a természetben, és ez a színes póló szikrát ad a személyiségnek.

A legjobb zöld pólók férfiaknak és nőknek 2018 -ban:

Vessünk egy pillantást a 9 különböző típusú zöld pólóra, amelyek fülkéje növeli személyiségét.

1. Megdöbbentő zöld póló férfiaknak:

Megdöbbentő zöld póló férfiaknak

Ez a fajta sima zöld póló nagyon könnyű és rendkívül kényelmes viselet, és lebilincselő megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ez a V-nyakú zöld póló, rendszeres illeszkedéssel, ideális alkalmi viseletként, valamint ünnepélyes viseletként is. Sötét farmerrel és hűvös cipővel párosítva teljessé válik a megjelenés.

2. Zöld divatos póló férfiaknak:

Zöld trendi póló férfiaknak

A hihetetlen és sokoldalú megjelenésű póló minden férfi ruhatárának elengedhetetlen kelléke, és e nélkül elég nehéz fenntartani. A pólón fehér és fekete, zöld színű nyomtatáson a padló csillogó megjelenést kölcsönöz a viselő öltözékének és tökéletes pólójának, amelyet partikra és szórakozóhelyekre lehet viselni.

3. Elegáns Kelly Green póló férfiaknak:

Elegáns Kelly zöld pólók férfiaknak

Mivel a pólók elengedhetetlenek és nélkülözhetetlenek a férfiak ruhatárában, és túlélés nélkülük meglehetősen nehéz, itt van egy vonzó pár minden férfi számára. Ez a Kelly zöld póló klassz szabással rendelkezik, és tökéletes kollázsviseletre és rendszeres használatra is.

4. Fenséges férfi zöld póló:

Fenséges zöld póló férfiaknak

Mivel ez a szín könnyen felkeltheti a másik figyelmét, és ha a pár kifejezetten lenyűgöző nyomatokkal rendelkezik, szokatlan megjelenést kölcsönöz az ember személyiségének, így csinosabbnak tűnik. Ennek a zöld pólónak az egyik oldalán a nyomat vonzó megjelenést kölcsönöz, és ha hűvös nadrággal vagy farmerrel összeáll, mennyei megjelenésű.

5. Lenyűgöző zöld pólók nőknek:

Lenyűgöző zöld pólók nőknek

Kezdetben a galléros pólókat csak férfiak öltöztették, de a neves márkák még ezeket a párokat is női testhez igazítják. Ez a fajta pólózöld póló ideális ünnepélyes viselethez, vásárláshoz is.

6. Mennyei zöld pólók lányoknak:

Mennyei zöld pólók lányoknak

A lányok nagyon különösek a megjelenésükkel és megjelenésükkel, és azt a ruhát választják, amely gyönyörű vonzerőt kölcsönöz nekik. Ezen a limezöld pólón a kis virágszerű motívumok a nyak körül elvarázsolják az embereket, és biztosítják, hogy minden fej felfelé forduljon.

7. Zöld, csábító pólók nőknek:

Zöld, csábító pólók nőknek

A csodálatos dolog ebben a színben az, hogy sokféle árnyalatban kapható, és minden árnyalat elragadó megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ez a neonzöld póló zárt nyakkal és rövid ujjal rendelkezik, és bármilyen nadrággal, szoknyával vagy farmerral párosítható, hogy meghosszabbítsa megjelenését.

8. Zöld, gyönyörű pólók nőknek:

Gyönyörű zöld pólók nőknek

A pólók típusa kiválóan néz ki a nagyon sovány lányoknál, mivel némi gravitációt kölcsönöz öltözékének, így istenibbnek tűnik, mint mások. Ez a fajta magas nyakú zöld póló teljes ujjal nagyon vonzónak és kecsesnek tűnik a női öltözéken, és minden alkalomra tökéletes.

9. Csábító zöld pólók lányoknak:

Csábító zöld pólók lányoknak

Az ilyen típusú, pompás megjelenésű olívazöld pólók némi tágító nyomatokkal halálos megjelenést kölcsönöznek, és a rövid hosszúságú pár párosítható farmerral azoknak, akik gyilkos megjelenést mutatnak.

A zöld színű pólók időtlenek és soha nem mennek ki a divatból, így ha megvásároltad, a kívánt időpontig felöltözheted. A zöld színnek sok árnyalata van, és kiválaszthatja azt, amelyik megfelel a személyiségének, és fenséges megjelenést kölcsönöz Önnek.