A 9 legjobb lista Batman pólók nőknek és férfiaknak

Batman népszerű fiktív szuperhős, amely különböző könyvekben és regényekben jelenik meg. Manapság vannak különböző médiumok, ahol láthatjuk a batmant, mint a filmek és regények. De most Batmant pólókra is nyomtatják. A többi szuperhős karakterhez hasonlóan Batman is különböző pólókra van festve. Különböző típusú Batman pólók állnak rendelkezésre férfiaknak és nőknek egyaránt. Ezt művészi munkának nevezik, amelyet művészek végeznek. Indiában számos platformon lehet Batman pólót vásárolni. A Batman pólók ma nagyon népszerűek és divatosak.

Női és férfi Batman pólóminták:

Itt vannak a különböző minták, amelyek egy Batman pólóban lehetnek,

1. Batman Logo férfi szőtt gombos póló:

Batman Logo férfi szőtt gombos póló

Ez elősegíti a professzionalizmust, ez a denevérember -megközelítés a felsőbbrendűséget is elősegíti. Ez egy rövid ujjú póló, és ez a póló tökéletes az alkalmi péntekhez, és ez hivatalosan engedélyezett dc képregény.

2. Batman Silhouette férfi póló:

Batman Silhouette férfi póló

Ez a művészi megközelítésű póló úgy néz ki, mint Batman az ajtóban. Ez az ütőember képe azt jelenti, hogy Batman belép a sötét szobába. 100%pamutból készült, és ez a piros ütős póló különböző méretben kapható.

3. Batman vs Superman póló:

Batman vs Superman póló

Ez a batman vs superman póló sötétszürke póló acélból készült szövött denevér szimbólumot tartalmaz, amelyet Ben Affleck Batman Batman v Superman című filmje díszít. 100% pamutból készült, és a legjobb viselet az ütők rajongóinak. Ez egy rövid ujjú póló szürke színben.

4. Batsman női póló:

Női ütő póló

Ez az ütőpóló azoknak a nőknek szól, akik rajongnak az ütőért, és szeretnek viselni ütő embléma pólót. Klasszikus és karcsú női méretben is kapható, amely lehetővé teszi, hogy megmutassa a Dark Knight iránti szeretetet.

5. Batman Sugar-Glitter póló:

Batman Sugar-Glitter póló

Az ilyen típusú pólók azoknak a kislányoknak valók, akik szeretik a rózsaszínt, és szeretik viselni ezt a kis Batman cukor csillogó pólót. Az elején egy Bat girl logó van, és nagyon lányosnak tűnik. Éjszakai sétákra vagy alkalmi napokra ez a típusú póló mindig minden lánynak megfelel.

6. Batman szimbólum hosszú ujjú férfi póló:

Batman szimbólum hosszú ujjú férfi póló

Ez a batman szimbólum póló szürke színű, világos és sárga Batman szimbólummal. Ez egy teljes ujjú batman póló. Ha rajongó rajongó vagy, akkor ez a szimbólum póló lesz a választásod a többi póló kollekció között.

7. Batman Caped Kid pólója:

Batman sapkás gyerek póló

Ennek a pólónak az egész oldalán nyomtatott póló van, a köpeny pedig az ütő szimbólumát és páncélját tartalmazza. 100% poliészterből készül, fekete színben kapható. A köpeny horoggal és hurokkal rögzíthető egy ing vállához.

8. Batman Bright City férfi póló:

Batman Bright City férfi póló

Ez egy pamutból készült póló, és ez a tökéletes póló az ütők szerelmeseinek. Ez az ütő csillagos éjszakai pólója. Használhatja rendszeres vagy alkalmi viseletként, szerezze be ezt a pólót, hogy lenyűgözze kis barátait.

9. Batsman Mid-Night futó póló:

Batsman Mid-Night futó póló

Ezen a pólón egy ütő fut le a háztetőkről, hogy megölje a rossz embereket, akiket találhat. Ez egy 100% pamut fekete póló. Különösen gyerekeknek való. A gyerekek szívesen kipróbálják az ilyen formatervezést és a sötét színű pólókat, hogy lenyűgözzék barátaikat. Ez a póló jól néz ki, ha farmert és cipőt használsz.

Ezek az ingek férfiaknak és nőknek egyaránt szólnak, és ez azt mutatja, hogy az ember szereti a kitalált karaktert. Kisgyerekekre is vonatkozik. Így különböző pólókat terveztünk különböző helyzetekben.