10 legjobb Pooja szoba szín ötlet képekkel

A Pooja szobák valóban szent hely az otthonban, és így sokan nagyon különlegesek a kialakításával és felépítésével. A Pooja szoba méretétől függetlenül szinte mindenkit érdekel a Pooja szoba színe. A Pooja szoba színkombinációja elengedhetetlen, mivel segít eldönteni a megjelenést, az érzést és a hangulatot, nem csak az adott szoba, hanem az egész ház számára.

pooja szoba szín ötletek

Az indiai házak hiányosak Pooja szobák nélkül, és ha Ön is a tökéletes Pooja szoba színkombinációt keresi, akkor a megfelelő helyre jött.

Legújabb Pooja szoba szín ötletek Indiában:

Itt van a 10 egyszerű és modern pooja szobai színtervünk képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Békés fehér:

Legújabb pooja szoba szín ötletek

Az egyik legkedveltebb pudzsa szoba szín kétségkívül fehér. A Pooja szoba falainak fehér színben tartása soha nem hibázik, mivel a szín megbízható, minden gond nélkül. Szinte mindenhez és mindenhez jól illik.

Ha érdekes tapintást szeretne adni a fehér színhez, használhatja a tiszta fehér színt. Párosíthatja Pooja szobája fehér színű falait bármilyen tervezett és típusú dekorációval. Csak tartsa észben egy egyszerű tippet, amely a fehér szín kiválasztása, amely könnyen tisztítható és karbantartható.

2. Színes hátsó falak:

puja szoba színe

A legtöbbünk számára mindig ez a fehér szín, mint a Pooja szoba falszíne. A fehér színű fal minden bizonnyal pozitívumot és békét hoz a szobába, amelyet mindannyian keresünk a mai életben.

Szép és érdekes változás azonban az lenne, ha élénk színű falak lennének a Pooja szobához. A Pooja szoba élénk színű falai érdekes ötletek, mivel segítenek Pooja szobájában kiemelkedni saját varázsával. Ezenkívül bármilyen dekoratív darabot kipróbálhat a világos, de vonzó Pooja szoba falszínével.

3. Vonzó Cerulean:

pooja szobafesték színek

Ha azt szeretné, hogy Pooja szobája elegánsnak és hitelesnek tűnjön, akkor vonzó cerulean vagy égszínkék szín használata jó választás lehet. Mivel ez a szín szokatlan választás az emberek körében, ezért biztosan hozzáadja a szükséges varázst a helyiségben.

Ennek a színnek az egyik lényeges előnye, hogy meglehetősen friss, és megnyugtató hatása mellett vonzza a pozitivitást. Ez az érdekes Isten szoba színe sok tekintetet vonz majd hozzá, és teljes odaadással inspirálja az embereket az istentiszteletre.

4. Mustár sárga:

vastu színek pooja szobához

Ha nem látja az élénk színeket a legjobb színnek a pooja szoba számára, akkor mindig választhat olyan színeket, amelyek nem olyan fényesek, de hasonló érzést nyújtanak. A mustársárga az egyik ilyen szín, amelyet előnyben részesítenek, mivel se nem túl világos, se nem kevésbé Isten szobai színe.

A szín leginkább a modern dekorációhoz illik, de másként is használható. Ez a szín biztosan melegséget és szakralitást kölcsönöz a pooja szobájában, és így a legjobb választás a pooja szoba falszínéhez.

5. Zöld szín:

pooja szoba színkombináció

Sokan közülünk soha nem gondolnánk arra, hogy a zöld színt használjuk a púja szoba színének, de meglepő módon a szín nagy igen a pooja szobák számára. Kétségtelen, hogy a finom zöld szín a legnyugtatóbb a szem számára, és nem ugyanaz, amit egy pooja szobában várnak? A zöld nyugodt lehet a szobájában, hogy zavartalan odaadást biztosítson.

A szín csökkentheti a stresszt és segít ellazítani az elmét, és így tökéletes választás lehet a színek kombinációjához a pooja szobában.

6. Vermilion színe:

pooja szoba szín ötletek

Annak ellenére, hogy egy kicsit a világosabb oldalon van, ez a vermilion vagy narancssárga szín nagyszerű választás a pooja szoba falszínéhez. A szín energiát képvisel, és így teljesen életre kelti a pooja szobát.

Ezenkívül a lelkesedést és izgalmat is jelenti, amely segít a bhaktáknak, hogy boldogok és élénkek legyenek. Ezzel a színnel minimalizálhatja a dekorációt, hogy fenntartsa az egyensúlyt a szobában. Mivel ez a szín javítja az energiaszintet, teljes hittel és odaadással imádkozhat.

7. Élénk vörös szín:

pooja szoba fal színe

Mindenféle gondolkodás nélkül a vörös szín az egyik legkedveltebb választás a pooja szobafestékekhez. Amellett, hogy az emberek kedvence, a színt is a legjobbnak tartják, mint a Vastu színek a pooja szobában.

A szín összefügg azzal, hogy jó és isteni. Bármilyen vörös árnyalatot választhat tetszése és választása szerint, csak ügyeljen arra, hogy ne vigye túlzásba ugyanazt a színt. Ha nem szeretné, hogy az egész szoba egyforma piros színű legyen, akkor kipróbálhatja a szín különböző árnyalatait is.

8. Két szín kombinálása:

legjobb festék szín a pooja szobához

Sokan vannak, akik nem akarják, hogy csak egy szín legyen a szobájukban. Ha te is közéjük tartozol, akkor megpróbálhatod két különböző szín kombinációját a szobában, és ezt a legjobb színkombinációvá teheted a pooja szobához.

Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb ember szívesebben kombinálja a piros és a fehér színt, mivel mindkét szín jól néz ki együtt, és segít abban is, hogy a szükséges pozitivitást megteremtse a pooja szobában. Mindkét szín jól mutat minden típusú dekorációval, és így gond nélkül használható.

9. Világítótestek:

színkombináció a pooja szobához

Amellett, hogy Vastu szerint különböző színeket használ a pooja szobaszínként, megpróbálhat világítótesteket is használni a pooja szobájában. A világítótestek használata az egyik felkapott divat a pooja szobában, hogy a lehető legkevesebb erőfeszítéssel egyszerűen szép legyen.

Javasoljuk, hogy legyenek lámpatestek, mivel mindenféle dekorációhoz és dekorációhoz illeszkedhetnek. Ez segít abban is, hogy az emberek összpontosítsanak a gyönyörű Isten -szoborra, amelyet a szobájában helyeztek el. Továbbá, mivel nem lesz túl sok dekoráció vagy semmi, nem fog zavarni az odaadás ideje alatt.

10. A Pooja szoba háttérvilágítása:

vastu szín a pooja szobához

Annak érdekében, hogy a pooja szobája különleges szobává váljon otthonában, elhagyhatja a pooja szobafesték nyilvánvaló színeit, és gyönyörű háttérvilágítást használhat. Ezek a háttérvilágítások nemcsak stílusossá teszik a szobát, hanem egyszerűvé és rendezetté is teszik.

A lámpák fényerejét fénytől világosra tarthatja tetszése és tetszése szerint. A legjobb háttérvilágítások általában azok, amelyek minimális díszítéssel tartják a fényt. A háttérvilágítások nyugodt és összetett kikapcsolódást biztosítanak az embereknek, és így segítenek a sovány és megszakítás nélküli odaadásban.

A Pooja szoba színkombinációja minden bizonnyal jólétet és varázst kölcsönöz a ház általános aurájának. Nagyon fontos lesz minden negatív energia eltávolításában, és meghozza a szükséges boldogságot és pozitivitást, amelyek segítenek az életben való fejlődésben. Ezért különös figyelmet kell fordítania a Pooja szoba színének kiválasztására.

Ha további információra van szüksége a Pooja szoba Vastu színeiről, vagy kétségei vagy problémái vannak, kérjük, tegye meg megjegyzését alább. Hamarosan felvesszük Önnel a részletes információkat, amelyek eloszlatják minden kételyét és aggodalmát.