10 legújabb Pooja ajtóüveg képekkel 2021 -ben

A Pooja szoba szent hely minden otthonban, és így a legtöbb ember szereti a hagyományos formatervezéssel folytatni. A változó idővel azonban néhányan kísérleteztek a pooja szobával úgy, hogy különböző pooja szobaajtókat terveztek üveggel.

A legjobb Pooja ajtóüveg minták képekkel

Míg egyrészt, ahol ezek az üvegajtók vonzzák a látogatók tekintetét, másrészt ezek az üveg pooja szobaajtók nem viszik túlzásba a pooja szoba hangulatát. Ezek az ajtók fenntartják a tökéletes egyensúlyt a pooja szoba megjelenése és aurája között. Nem lesz tévedés azt mondani, hogy ezek az üvegajtók nagyszerűbb módja annak, hogy belépjenek a kedvező környezetbe.

A legjobb Pooja ajtóüveg minták Indiában:

Ezeknek a pudzsa szobából készült üvegajtós kialakításoknak köszönhetően a kegyelem és az elegancia hozzáadódik a pooja szobához, valamint a pozitív és spirituális hangulat megmarad a házban. Íme néhány pooja ajtó üveg kivitelben, amellyel megadhatja a szükséges átalakítást a pooja szobájába.

1. Üveg panel partícióval:

pooja szobaajtó minták üveggel

Ez az egyik felkapott pooja ajtóüveg, amely nagyon népszerű a felhasználók körében. Fa és üveg felhasználásával készül, gyönyörű mintákkal a tetején. Ennek a kialakításnak a legnagyobb előnye, hogy összehajtott panelekkel rendelkezik, amelyek maximális helyet takaríthatnak meg a pooja szobában.

Ezek az ajtók teljes rálátást biztosítanak az ajtón keresztül, és így láthatja a pooja szoba belsejét is. Ez az egyik pooja szobai üvegajtó modell, amely barátságos esztétikát kölcsönöz a házon belüli teljes térnek.

2. Üvegajtók Isten szimbólumaival:

üvegajtó a pooja szobához

Teljesen kézenfekvő módja annak, hogy ajtó legyen a szobájához. Ezek a pooja szobai ajtóüveg -minták titkosítva vannak Isten szimbólumával vagy képével. Ezek az ajtók nemcsak vonzónak tűnnek, hanem megőrzik a pooja szoba hitelességét.

Az ajtó és a szimbólum színét a belső tér és a szobája általános megjelenése szerint választhatja ki. A legtöbb ember úgy dönt, hogy sima és fehér üvegajtót választ, és háttérvilágítást ad hozzá, hogy elbűvölőnek és vonzónak tűnjön, minimális és minimális erőfeszítéssel.

3. Toló üvegajtók részletekkel:

pooja ajtók üveggel

Ezek a tervek már régóta népszerűek a felhasználók körében. A felhasználók toló üvegajtóval választják el a pooja szobát a többi lakótértől. Ez fenntartja a szükséges távolságot és helyet a pooja szobához.

Az üvegből készült pooja szobaajtók kreativitása révén ezek az ajtók kis és nagy részletekkel is kaphatók. Vagy vágysz néhány rázkódásra az ajtón, vagy hozzáadhatsz néhány pooja -val kapcsolatos dekorációt az ajtón. Ez minimalizálja az ajtó dizájnját.

4. Napra vágyott üvegajtó:

pooja szoba üvegajtó tervez képeket

A nap és a pooja szoba szimbóluma az ókorhoz kapcsolódik. Mivel a pooja szoba maximális pozitív környezetű hely, a nap szimbólumát is az energia és a nagy melegség képviselőjének tekintik. Ezért, hogy mindkét energiát egyesítse, megpróbálhatja a pooja szoba üvegajtó modelljeit a nap szimbólumával ellátni.

Az ajtó színét a pooja szoba színének és belsejének megfelelően választhatja ki. Ezenkívül hozzáadhatja a háttérvilágítás részleteit, hogy vonzóbbá tegye az ajtót.

5. Üveg festett Pooja szobaajtók:

pooja szoba üvegajtó modellek

Annak érdekében, hogy a pooja szobájának ajtaja stílusos és félelmetes legyen, megpróbálhat üvegfestményeket készíteni a pooja szobaajtókhoz. Ezek az ajtótervek különböző színekkel festik különböző Istenek bálványait, ami a végén igazán megragadónak tűnik.

Ezek az üveg kialakítású pooja ajtók meglehetősen népszerűvé váltak az utóbbi időben, és azóta meglehetősen népszerűek a felhasználók körében. Az ajtókat minimális kivitelben tarthatja, vagy megpróbálhat teljes körű tervezést készíteni rajtuk. Mindkét módon, a pooja szoba üvegajtó tervei képei megteremtik varázslatát az Ön számára.

6. Üveg és fa művészi kombinációval:

üvegfestési tervek pooja szobaajtókhoz

Ha nyitott szeretne lenni a pooja szobaajtók üveggel, próbálja meg hozzáadni a művészi érzést az ajtókhoz. Ezekre a művészi üvegajtókra minden kreativitását megadhatja, és hagyja, hogy a végeredmény meglepje Önt és a többieket varázslatával.

A legjobb az ilyen típusú művészeti üvegtervekkel kapcsolatban az, hogy az üvegajtó bármelyik kivitelét megvalósíthatja; közvetlenül Isten bálványától bármely más tervig. Annak érdekében, hogy összeköthető legyen a pooja szobával, apró kis harangokat adhat hozzá a pooja szobaajtóhoz üveg dizájnnal.

7. Divatos üvegajtók a Pooja szobához:

pooja szobaajtó üvegek

Ha lenyűgöző stílust és vonzó megjelenést szeretne ötvözni az üvegajtós pooja szobával, divatos üvegajtókat választhat. Ezek a díszes üvegajtók sokféle dizájn felhasználásával készülnek. Ezenkívül tetszés szerint játszhat kreativitásával ezekkel a mintákkal.

Ezek a pooja szobából készült üvegajtók egyre népszerűbbek az utóbbi időben, mivel minimális erőfeszítéssel sikerült megteremteniük a szükséges varázslatot. Azt is tarthatja a pooja szobáját hitelesnek és kedvezőnek, anélkül, hogy bármit is túl kellene tennie az üveggel ellátott pooja szobaajtóval.

8. Többszínű üvegajtó Pooja szobához:

pooja szoba üvegajtók

A Pooja szoba az a hely, amely minden pozitív energiát és meleget vonz a házban való jelenlétével. Régi ötlet volt, hogy különböző színeket próbálnak ki a pooja szobába, hogy a színek gyönyörűvé tegyék a pooja szobát, és vonzzák az adott színhez kapcsolódó sok pozitív energiát.

Most, a legújabb trend szerint, a különböző színek használata a pooja szobában nem csak a falakra korlátozódik, hanem a pooja szoba ajtajaira is. Megpróbálhat üvegfestményeket használni a szobai ajtókhoz, vagy használhat többszínű ajtót. Az ajtón elérhető többféle szín gyönyörűvé teszi a bejáratot, és megőrzi a meleget a pooja szobában.

9. Egyszerű vágott üvegajtó Pooja szobához:

pooja ajtó üveg kivitelben

Nem kell mindig túlzásba vennie a pooja ajtókat üveg kivitelben, hogy vonzóvá váljon; ugyanezt megteheti úgy is, hogy kipróbálja az üvegajtót egyszerű vágással. Ezenkívül használja a puja szoba üvegajtóit függőlegesen, és egyesítse őket, hogy egyedi üvegajtót kapjon.

A szoba belső tereit szuper stílusosan tarthatja, hogy a szoba mintázatán áttekintve megteremtse varázslatát az emberek számára. Amikor a sima pooja szoba üvegajtókat használja, megpróbálhatja világos és sötét belső színeket használni a falakon, néhány dekorációval együtt.

10. Szekrényajtó a Pooja szobához:

puja szoba üvegajtó tervez

Ha korlátozott hely áll rendelkezésére, és mégis a lehető legjobban szeretné kihasználni házon belüli mandirját, akkor mindig bízhat a szekrény stílusú üvegajtóban. Ez az üvegajtós pooja mandir helyet takarít meg, és kompakt megjelenésében is szuper stílusosnak tűnik.

Különböző színeket és formaterveket kombinálhat az üvegajtókhoz, valamint a szükséges apró részleteket. A kialakítást minimálisra vagy extrémre tarthatja, a rendelkezésre álló helytől függően, valamint az Ön választása és ízlése szerint. Egy másik fontos dolog, amire ügyelni kell, hogy a mandir falai illeszkedjenek a kiválasztott pooja mandirhoz az üvegajtó kialakítással.

Ezek azok a pooja ajtóüvegek, amelyek népszerűek a felhasználók körében egyszerű, mégis vonzó kialakításuk és részletes munkájuk miatt. Kövesse a jelenlegi trendet, hogy a pooja ajtók üvegből készülnek, és hagyja, hogy mások csodálkozva nézzék a pooja szobaajtók üvegajtós mintáit. Teljesen szeretni fogja, ha erre felhívja a figyelmet.

Ha segítségre van szüksége a legmegfelelőbb pooja szobaajtó üvegek kiválasztásában, kérjük, tegye meg észrevételeit az alábbiakban. A legjobb segítséget nyújtjuk Önnek abban, hogy a poojaajtót az egyik legjobb puja szobai üvegajtóvá tegye, minden gond nélkül..