10 legújabb Pooja szoba csempe és márvány minták képekkel

A Pooja szoba kétségtelenül minden ház szíve. Olyan nagy melegséget, pozitivitást és boldogságot vonz, amit szavakkal nem lehet megmagyarázni. Mivel a pooja szoba olyan fontos helyet foglal el életünkben; nem kell -e különlegessé tenni néhány csodálatos márvány pooja mandir mintával vagy pooja szoba fali csempével?

A legújabb Pooja szobacsempék & amp; Márvány minták képekkel

A különböző és egyedi márvány- és csempeformák pompás varázst kölcsönöznek, és gyönyörűek is. Ezenkívül gondtalan, hogy hosszabb ideig megőrizze ragyogását, mint bármely más formatervezési vagy falfesték. Ezek a pooja szobaburkolatok és a márványból készült pooja szobatervek minden típusú helyhez használhatók – legyen az otthon vagy az iroda. A legjobb az ilyen formatervezési minták kipróbálásában, hogy megfizethető áron kaphatók, és nagyon sokáig tartanak.

A legjobb Pooja szoba csempe & Márvány minták Indiában:

Változatos kivitel esetén lehetőség nyílik más hangulatot adni a szobájához. Érdekli az egyedi, mégis szemet gyönyörködtető tervek megismerése? Íme néhány a márványból készült modern pooja mandir mintákból, valamint néhány felkapott puja szoba csempe, amelyek közül választhat, hogy a pooja szobája valóban isteni legyen, mégis a vonzerő központja.

1. Nyomtatott Om fallapok:

A legjobb pooja szobacsempék

Az Om szimbólum a hindu vallás isteni jelentését jelenti, és így különleges helyet foglal el a bhakták számára. Most képzeld el, hogy a szobádat jól díszített nyomtatott Om fali csempe díszíti. Nem hozna -e friss levegőt pozitív levegőbe és melegségbe?

A nyomtatott Om falcsempe az egyik leggyakoribb és legnépszerűbb pooja szobacsempe az emberek körében. Ezek a csempe kerámia csempe, és fényes felületet kínál, amely vonzóvá teszi a szobáját. Ezek az Isten szobához készült csempe 250X375 mm -es méretben kapható, és a legjobb választás otthonokba és irodákba egyaránt.

2. Nyomtatott kerámia csempe:

puja szoba csempe

Ez a piacon kapható trendi pooja mandir csempe, amely nemcsak igazán gyönyörűvé teszi a pooja szobáját, hanem minden pozitívumot is vonz. Ezek a kerámia csempék pooja szobába tökéletes választás mindenféle otthonhoz.

Lényegében, hogy segítse a bhaktákat az isteni erővel való kapcsolatteremtésben, ezek a lapok különböző színekből készülnek, amelyek saját varázsa és lelki jelentései vannak. Ezek a púja szoba fali csempék élénkebbé teszik a kedvező szobát, és így segítenek pihenni és imádkozni puszta figyelemmel a pooja szobában.

3. Kis Mandir márványban:

pooja szoba csempe színek

Egy másik kialakítás, amely minden pozitív és jó hírt közöl a felhasználók körében, egy kis márvány templom az otthonában. A márvány pooja mandir egyszerű, de a lehető legjobb módon vonzó.

Ahelyett, hogy túl sok szín használatával vonzaná a szemét, inkább a tisztaságot és az őszinteséget jelképezi a szobában. Kipróbálhatja kreativitását a márvány pooja mandap segítségével, vagy egyszerűen és józanul is tarthatja. A fehér színű márvány minden bizonnyal maximális békét és ellazulást hoz az elmének, és segít az embereknek az isteni erővel való könnyű kapcsolatteremtésben.

4. Shree nyomtatott fallapok:

pooja szoba padlólap

Ha azt szeretné, hogy a pooja szobája egyszerű és szép legyen, akkor ez a megfelelő pooja szoba csempe. Ezekre a lapokra Shree szimbólum van nyomtatva, és otthoni és irodai használatra is alkalmas. Ezek kerámia anyagúak és 250X375 mm méretűek.

A fehér színű csempe ezzel a szellemi szimbólummal jelzi, hogy minden szerencsét, békét és boldogságot hoz a házba. A csempe egyszerűsége sok tekintetet vonz majd a szobájába, miközben felajánlja a szükséges ima rezgéseket, hogy becsületet és őszinteséget mutasson Istenünknek.

5. Egyszerű Isten bálványok nyomtatott fallapok:

pooja mandir csempe

A pooja szobacsempék tervezésének egyik kreatív módja az, hogy kipróbálja az egyszerű falcsempéket vagy az Isten bálványa nyomtatott csempéket. Mindkét fali csempe nagyon jól néz ki, és szépíti a szobáját. Egyrészt az egyszerű puja szobacsempék modellek segítenek abban, hogy jobban összpontosítsanak az ima során, valamint kiemeljék a elhelyezett szobrokat..

Az Isten -bálvány nyomtatott csempe minden tekintetet a szoba felé vonz, mivel fokozza a szoba spirituális energiáit. Annyi variációt kipróbálhat, amennyit csak akar, és használhatja ezeket az Isten szoba csempéket mind az irodában, mind a házában.

6. Digitális nyomtatott fallapok:

istenszoba csempe

Hagyja el a régi tervezési módokat a pooja szobájához, és próbálja ki ezeket a felkapott és legújabb digitális falstílusokat, hogy a pooja szobájának a stílus és a szellemi aurák vonzó kombinációját adja. Ezek az Isten szobához készült csempék a piacon trendnek számítanak, mert legújabb kialakításuk elérhető, elérhető áron.

Ezek a pújaszobához készült fali csempék rengeteg kivitelben kaphatók, hogy egyszerűbbek és stílusosabbak legyenek. Ezeket a burkolólapokat leginkább otthonokban használják a sok kreatív lehetőség miatt. Próbálja ki ezeket a pooja mandir csempéket, és alakítsa pooja szobáját stílusos hellyé, hogy kapcsolatba léphessen mindenható alkotónkkal.

7. Nyomtatott szimbolikus fallapok:

puja szoba csempe design

Mindig csodálatos, hogy minden lelki szimbólum a szemed előtt van a szobádban, miközben imádkozol. Nem? Ez minden bizonnyal fokozza a figyelmet és a koncentrációt az ima során. De egy dolog, amit ezek a nyomtatott kerámialapok a pooja szobához adnak a pooja szobához, az a stílus hányadosa.

Ezek a nyomtatott szimbolikus pudzsa szobacsempék az egyszerűség és egyediség tökéletes kombinációja a pooja szobához. Ezek a legjobb választás az otthonok és az irodák számára, és elérhető áron is elérhetők. Teljesen szeretni fogja azt a melegséget és pozitivitást, amelyet ezek a csempék hoznak a szobájába.

8. Márvány Mandir Design:

pooja szoba minták márványból

Ha kicsi hely van otthonában vagy irodájában, és kompakt, mégis stílusos módszert keres a pooja szoba elkészítéséhez, akkor kipróbálhatja az otthoni márvány templomterveket. Ezek a kialakítások nem sok helyet foglalnak el, de ugyanazt a szellemiséget kínálják, mint a nagy pooja szobák. Azt is vonzóbbá teheti, ha egy kis részletet ad hozzá hozzájuk.

Helyezze kedvenc Istenének bálványát ezekbe a márvány pooja mandir mintákba, és találja meg a legpihentetőbb és legegyszerűbb módot arra, hogy imádkozzon gondolatainkhoz egyetlen alkotónkhoz..

9. Márvány platform Pooja szoba:

márvány pooja mandir tervek otthonra

A különböző márvány kő pooja mandir minták kipróbálása mellett kipróbálhatja a márvány platformokat is a pooja szobájában. Ezeket a márvány platformokat használhatja Isten szobrainak és bálványainak elhelyezésére, valamint néhány díszítő elemet is elhelyezhet.

Ez az ötlet a fehér márvány pooja mandirodban pozitivitást és tiszta áldást hoz a házadba. A szobát különböző színekkel is díszítheti, hogy stílusosabb és kreatívabb legyen. A különböző színek használata szintén fokozza a helyiség szellemiségét, minden okból. Kétségtelen, hogy ezek a márvány platformok az egyik legjobb otthoni márvány templomtervek.

10. Márvány Mandir háttérvilágítással:

márvány pooja mandir minták

Ez egy másik stílusú márvány pooja mandir tervezés az otthon számára, amelyet kipróbálhat. Bár ezek a mandir minták olyanok, mint a többi márvány mandir minták, és a mandir háttérvilágítási hatását is kínálják. A márvány mandir és a háttérvilágítás kombinációja fokozza a pooja szoba szépségét, miközben finom marad.

Azt is kipróbálhatja, hogy vágyik Isten szobrára vagy bálványaira a háttérvilágítással együtt, hogy még vonzóbbá tegye a márvány Isten mandir terveit. Egy másik fontos szempont ezekben a mandir tervekben, hogy nem sok helyet foglalnak el, és így otthonában és irodájában is elhelyezhetők.

Kipróbálhat annyi mintát, amennyit csak szeretne a pooja szobacsempékhez, amíg elégedett és elégedett ezzel. A puja szoba csempe kialakításának fő motívuma az kell, hogy hozzáadja a szükséges melegséget és pozitivitást, hogy a pooja szoba egyszerűen vonzó és bájos legyen.

Ha segítségre vagy javaslatokra van szüksége a legjobb márvány pooja szobatervek kiválasztásához, vagy az egyedi pooja szoba fali csempék kialakításának kiválasztásához, kérjük, írjon nekünk. Egyedülálló ötleteinkkel teljes mértékben segítünk Önnek abban, hogy a szobája otthonának szíve legyen.