10 modern Pooja szoba kialakítás apartmanokban

A nukleáris családok mai idejében meglehetősen nehéz nagyméretű helyet találni a megélhetésére. Az ország lakosságának csaknem több mint fele jól lakik kis lakásokban. Az embereknek korlátozott helyük van minden igényük és luxusuk kielégítésére, beleértve az apartmanok pooja szobáit.

A kis lakások pooja szobájának innovatívnak és modernnek kell lennie, hogy a kívánt szintet biztosítsák, és kevesebb helyet igényeljenek. Erre az igényre sokan kipróbálják a kész kis pooja mandir terveket, míg sokan kipróbálják a felkapott pooja szobaterveket kis lakásokban.

Pooja Szoba Designs In Apartments

Hogyan válasszuk ki a Pooja szobaterveket az apartmanokban?

Bár fontos, hogy pooja szoba legyen a házban, ugyanolyan fontos, hogy a lakásokhoz a legjobb és legmegfelelőbb pooja szobaterveket válasszuk. Előfordulhat, hogy néha nem olyan egyszerű kiválasztani a megfelelő poojaszoba -ötleteket olyan apartmanokban, amelyek igazán jól sikerülnek. Ha azonban rendelkezik ismeretekkel a megfelelő poojaszobák kialakításának kiválasztásához az apartmanokban, a dolgok másképp lehetnek.

Íme néhány módszer a megfelelő pooja szoba kialakításának kiválasztására az apartmanokban:

  • Használja ki jól a rendelkezésre álló teret.
  • Válassza ki a kialakítást a rendelkezésre álló hely függvényében.
  • Játssz a színekkel.
  • Ügyeljen a pooja mandir irányára.
  • Válasszon olyan dizájnt, amely tükrözi személyiségét.

A legjobb Pooja szobatervek az apartmanokban:

Mivel a kis lakásban nincs lehetőség külön pooja szobára, ki kell próbálni a legjobb és modern pooja szobás apartmanok kialakítását. Érdekli a trendi pooja szobaötletek lakások megismerése? Íme a 10 egyszerű és legújabb pooja szobatervünk apartmanokban, amelyeket kipróbálhat:

1. A sarok Pooja szoba kialakítása az apartmanokban:

modern pooja szobás apartmanok

Az egyik legjobb módja annak, hogy kis lakásokban készítse el szobáját, egy megfelelő sarok használata. Győződjön meg arról, hogy a választott sarok az, amelyet nem gyakran használnak, hogy megszerezhesse imáit és odaadását. A sarkot úgy használhatja, hogy a pooja szoba dolgait meghatározott módon helyezi el.

Továbbá, miközben felveszi a sarkot, fontolóra veheti Vastu kipróbálását lakások pooja szobájához. Ezzel megbizonyosodhat arról, hogy a pooja szobát a megfelelő helyre és irányba helyezi el az esetleges problémák elkerülése érdekében.

2. Polcos Pooja szoba lakásokban:

vastu lakások pooja szobájához

Egy másik egyszerű és kényelmes módja a kis lakás pooja szobájának elkészítéséhez a rendelkezésre álló polc használatával. Ez is az egyik leggyakoribb lakásforma, amelyet sokan kipróbálnak és használnak. Ahogyan a hely polcait használja dekorációs tárgyak elhelyezésére, ugyanúgy használhatja őket a mandzsettájához is.

A Vastu tippekre is támaszkodhat a lakások pooja szobájában, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a helyes irányba halad. Választhat egy széles polcot vagy egy keskeny polcot, attól függően, hogy milyen helyigényű a szoba.

3. Pooja szoba apartmanokban:

pooja szobatervek lakásokhoz

A legtöbb ember számára a legjobb megoldás a nappali használata a szobájukban. Ez biztosítja számukra a szükséges helyet, valamint jól illeszkedik a ház dekorációjához. Ön is biztosan sok pooja szobaképet látott a lakásban.

Válasszon egy tetszőleges helyet a pooja mandir elhelyezéséhez a lakóterületén, ami függhet az Ön ízlésétől és preferenciáitól. Különböző dekorációkat is használhat, hogy kiemelje szobáját a hely többi részéből.

4. Pooja szoba a konyhában:

pooja szobatervek kis lakásokhoz

Bár nem ajánlott pooja szoba a konyhában, de ha nincs más hely, akkor ugyanezt használhatja a pooja szobájához. Ez a keleti fekvésű lakás pooja szobájának egyik közös tervezése.

Ahhoz, hogy a konyhájában kialakítsa szobáját, használhatja a többi szekrénynél kevésbé használt szekrényt vagy polcot. A szekrény használata azonban előnyösebb, mivel segít elkülöníteni a szobát a többi konyhai tevékenységtől, és bezárhatja az ajtaját is. Kipróbálhatja a Vastu for pooja szobát lakásban, amikor pooja szobát készít a konyhában.

5. Pooja szoba a falon:

pooja szoba ötletek apartmanokban

Ha nehéz megtalálni a megfelelő helyet a lakás elhelyezéséhez, akkor bármikor használhatja bármelyik falat. A falak a pooja szobához szintén az egyik leggyakrabban használt ötlet a kis lakások pooja szobájához.

A teljes falat készítheti a pooja szobájának elkészítéséhez, és tetszés szerint használhatja. Sok dekoráció, kép és bálvány van rajta, ahogy szeretné a falon. Játszhat a fal színével is, hogy azt saját pooja szobájaként ábrázolja kis lakásokban, megkülönböztetett módon.

6. Pooja szobatervek lakásokhoz:

pooja szoba ötletek lakások

Gondolt már arra, hogy saját pooja szobai szekrénye legyen? Ha nem, akkor meg kell tennie, mivel ez az egyik nagyszerű ötlet arra, hogy pooja szoba legyen az apartmanokban. Mivel gyakran készít szekrényt háztartási dolgainak tárolására, létrehozhat egy egész szekrényt is a pooja mandir elkészítéséhez.

Méretében és kialakításában kedve és igényei szerint változtathat. Kipróbálhatja ezt a pooja szobát a keleti fekvésű lapos ötletben saját alkotása és innovációja segítségével. Ezzel a kialakítással a legjobb előny az, hogy elegendő helyet kap az összes pooja -val kapcsolatos dolog tárolására és tárolására.

7. Pooja szoba egy szegélyen:

pooja szoba képek lakás

Ez a pooja egység kis lakásokban ötlet egyre népszerűbbé válik a könnyű és kényelmes használat miatt. Nincs szüksége semmi különlegesre ennek a kialakításnak a használatához, ez az egyik fő oka annak, hogy a legtöbb kis lakás most ezt a gondolatot használja, hogy mandir legyen a helyén.

Csak győződjön meg róla, hogy elegendő hely áll rendelkezésre a mandirhoz szükséges összes lényeges és szükséges dolog megtartásához, és készen is van. Annak érdekében, hogy vonzóbb legyen, hozzáadhat annyi dekorációt, amennyit csak akar, és más hátteret is kipróbálhat, hogy megkapja a pooja szobai ötletek hangulatát az apartmanokban.

8. Falra szerelt Pooja szoba az apartmanban:

pooja szoba kis lakásokban

Amellett, hogy egy teljes fal a szobája, megpróbálhatja falra szerelt pooja mandirját is kis lakásában. Ez az egyik leggyakoribb pooja szobaterv kis lakásokhoz, de ami megkülönbözteti, az a saját kreativitása és a díszítés módja..

Ezek a pooja szobai ötletek lakások nem csak a maximális helyet takarítják meg, de jól is mutatnak mindenféle lakberendezéssel. Ezenkívül különböző méretű falra szerelt mandirokat is használhat, hogy elegendő helyet kapjon ahhoz, hogy minden szükséges alapvető Pooja mandir elemet gond nélkül tartson a megfelelő helyen.

9. Állj egyedül Pooja Mandir lakásba:

pooja szobatervek kis lakásokban

Ha külön pooja mandirot szeretne kapni, de a korlátozott helyprobléma miatt nem tud, akkor megpróbálhatja az önálló pooja mandirot a helyén. Ez az egyik trendi ötlet a lakások pooja szobájához, amelyet a legtöbb ember próbál.

Ezek a tervek ugyanazt az érzést nyújtják, mint ha saját külön szobájuk lenne. Ezeket a pooja szobaterveket kis lakások számára is növelheti kis ajtók vagy jaali használatával, ami még vonzóbbá és vonzóbbá teszi az emberek számára. Ezzel a mandir dizájnnal különböző háttér -ötleteket is használhat.

10. Pooja szoba a szekrényben:

pooja tér kis lakásokban

Ha nem szeretne befektetni abba, hogy külön szekrényt készítsen a pooja mandir számára, akkor a meglévő szekrényekben is elkészítheti a pooja szobáját. Ez a kis lakások egyik közös pooja tere.

Ennek a kialakításnak megvannak az előnyei, például nem kell extra vagy különleges hely a mandirként való használathoz, és nincs szükség további dekorációkra. Egyszerűen elhelyezheted Isten bálványát a szekrény polcán, és a pooja mandir készen áll. Kipróbálhatja ezt az egyik legegyszerűbb pooja szobatervet kis lakásokhoz, anélkül, hogy aggódnia kellene.

Valóban nem csodálatosak és érdemesek kipróbálni ezeket a pooja szobaterveket az apartmanokban? Ezek a tervek egyre népszerűbbek, egyszerűen a lakások kompakt mérete és korlátozott területe miatt. Bármelyik rendelkezésre álló pooja -területet kiválaszthatja kis lakásokban, figyelembe véve a Vastu tippeket a lakások pooja szobájához, hogy a gyönyörű pooja szobát a helyén kaphassa, anélkül, hogy a méretben kompromisszumot kötne.

Ha további segítségre van szüksége a megfelelő modern pooja szobás apartmanok kiválasztásában, akkor írjon nekünk az alábbi megjegyzéssel. A lehető legjobb segítséggel fordulunk Önhöz az Ön problémájával kapcsolatban.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80