A 10 legjobb harang a Pooja ajtóhoz képekkel 2021 -ben

Nem lenne nagyszerű, ha hallod a kellemes harangzúgást, amikor belépsz a szobádba? Egy ilyen pihentető és kellemes hang, amelyet a pooja szobaharang -ajtó kialakítása generálna, nem igaz? A függő harangok használata a pooja szobába ugyan ősi hagyomány, de az utóbbi időben meglehetősen trenddé vált.

A legjobb harangok a Pooja ajtóhoz Indiában

Mivel a pooja szoba szent hely, a bejáratának is meglehetősen egyedinek kell lennie. Nincs jobb mód, mint ha csengőket kapunk a pooja ajtóhoz, hogy kellemes és megnyugtató hangot adjunk a bhaktáknak minden alkalommal, amikor belépnek a pooja szobába imáikért.

A Pooja Door legújabb harangjai Indiában:

Ezek a harangok különböző stílusokban, színekben és mintákban állnak rendelkezésre, hogy vonzzák a felhasználókat és elbűvölő vonzerőt kölcsönözzenek a szobához. Íme néhány pooja szobaajtó -tervező csengő, amelyeket a maga módján használhat a tartós benyomás létrehozásához:

1. Harangok üvegajtóval:

pooja szobaajtó tervek harangokkal

Az egyik legjobb stílus a hajakkal ellátott pooja szobai ajtók használatához az, ha az üvegajtót harangokkal kombinálják. A kombináció egyedi, és elképesztően szépnek tűnik. Kombinálhat korlátozott harangokat az ajtón, vagy hozzáadhat annyi harangot, amennyit csak akar.

Ez a fajta csengő az ajtóhoz szintén a Vasoja pooja szobacsengőjének ajánlott kialakítása, és ezáltal biztosítja a maximális boldogságot és meleget a házban. A harangok színét és kialakítását is kiválaszthatja a szobája belsejének megfelelően.

2. Bell sóvárgás a faajtón:

pooja szobaajtók harangokkal

Mindig jó ötlet a hagyományokat a stílussal kombinálni, és ezt is megteheti a pooja ajtó ötletével. Az egyik egyszerű, mégis vonzó ötlet a pooja szobaajtók harangokkal történő használatához az, hogy vágyakozunk a csengőre a faajtón.

Annak érdekében, hogy ez a kialakítás reálisabb legyen, valódi harangokat is elhelyezhet a sóvárgásban, és szükség szerint megkaphatja a harangok kellemes hangját. Ugyanazt a kialakítást létrehozhatja a teljes ajtón, vagy feloszthatja az ajtót a felére ezzel a kialakítással, és használhat más formatervezést a fennmaradó ajtó felén.

3. Tervező lógó harang a Pooja ajtón:

pooja szobaharangok

A tervezőcsengő használata a pooja ajtón egy finom ötlet a tartós és egyedi benyomás létrehozásához, valamint annak elkerülése, hogy túlzottan használja a harangokat a pooja ajtóhoz. Csak használhat 1 vagy 2 designer függőharangot a pooja ajtaján, és készen áll a szükséges díszítésekkel.

A piacon rengeteg tervező lógó harang található, amelyekbe a felhasználók befektethetnek. A függő harangot stílusának és személyiségének megfelelően választhatja ki. Az ilyen tervezői függő pooja szobaharangok használatának legjobb része az, hogy nem igényelnek különleges erőfeszítéseket a pooja ajtókon való elhelyezéshez.

4. Sárgaréz ajtócsengő Ganesha szoborral a Pooja ajtóhoz:

lógó harangok a pooja szobához

Ha valami egyedit és elegánsat szeretne a pooja ajtócsengő kialakításában, akkor ez az, amit teljesen szeretni fog. Ez nem hagyományos csengő kialakítás a pooja szobához, hanem egyedi és eltérő ajtócsengő kialakítás a pooja szobához. Sárgaréz anyagból készül, és kísérheti Lord Ganesha szobrával vagy akár bármely más Isten szobrával.

Ez szintén nem függő csengő, de egyszerűen használhatja ezt a pooja szobaharang -ajtót úgy, hogy a csengőt a pooja szobaajtó tetejére helyezi. Ennek a csengőnek a felszerelése meglehetősen egyszerű, és nem igényel erőfeszítéseket.

5. Oldalsó lógó harangok a Pooja szobaajtóhoz:

pooja ajtócsengő kialakítása

Nem számít, ha nagyméretű vagy kis méretű temploma van, ezek az oldalra akasztható harangok mindkettőhöz használhatók. A legújabb trendek szerint ezeket az oldalra akasztható harangokat előnyben részesítik a kis mandirokon, mivel nemcsak jól néznek ki, hanem maximális helyet is megtakarítanak.

Ez az oldalra függeszthető csengőajtó a pooja szobához különböző méretű és kialakítású, így könnyen kiválasztható a pooja szoba összképének megfelelően. Használhat néhány egyéb díszítőelemet is ezekkel a szobai függő harangokkal együtt, hogy fantasztikus vonzerőt hozzon létre a felhasználók számára.

6. Egyedülálló hagyományos ajtócsengő a sárgaréz Pooja szobához:

harangok pooja mandirhoz

Ha nem szeretne lógó csengőt használni a szobájához, akkor próbálja ki a hagyományos csengőt is. Az egyedi hagyományos sárgaréz anyagú csengő kategóriájában jó néhány lehetőség áll rendelkezésre. A harangokkal ellátott pooja szobaajtók ötletének legjobb része az, hogy ezeket a harangokat egy adott pozícióba lehet helyezni, különösen a pooja ajtó tetejére, és ennek következtében nem avatkoznak be a felhasználó útjába.

Ezek a rövid és rögzített harangok stílusosan és elegánsan néznek ki a pooja szobaajtón is. Ezek szintén meglehetősen megfizethetőek, és akár egyetlen alapon, akár több számban használhatók.

7. Shubh Labh lógó harangok a Pooja szobaajtóhoz:

csengőajtó a pooja szobához

Sokan szeretnek mindent megtartani a hagyományoknak megfelelően a szobájukban. Ezért a stílusos ajtócsengők helyett inkább a hagyományos harangokat használják. Ha te is közéjük tartozol, akkor ez a Shubh Labh függőharang teljesen felizgat.

Ez a Shubh Labh csengő a pooja szobához szintén az egyik ajánlott Pooja szoba ajtócsengő Vastu, amely minden pozitívumot és melegséget magával ragadhat a pooja szobája ajtajában. Az egyik ilyen harangjátékot elhelyezheti az ajtó közepére, vagy használhat egy pár ilyen harangjátékot mindkét ajtóhoz.

8. Harang Diya dizájnnal a Pooja szobaajtóhoz:

pooja szoba harang ajtó tervez

A harangok és a diyák két alapvető dolog minden mandir számára. Mindkét dolog jelentős szerepet játszik a pooja teremben a pooja szoba hitelességének megteremtésében, valamint kellemes környezet kialakításában a pooja szobában.

Most képzeld el, milyen elképesztő lesz, ha a pooja szoba mindkét fontos eleme együtt van. Ezt a Diya kialakítású csengőt használhatja a pooja szobájának ajtajában, és megkaphatja a csengőajtó előnyeit a pooja szobához. Ezeknek a harangoknak a kialakításában sokféle lehetőség áll rendelkezésre, és ez is különböző színválasztékban.

9. Om Bell Design a Pooja szobaajtóhoz:

harangok a szoba ajtajában

Egy másik trendi pooja ajtócsengő, amely sok ember kedvence lett, az Om Bells design. Egyesíti az Om szimbólum és a harangok dizájnját, és ezáltal lenyűgöző dizájnt hoz létre a pooja szoba lógó harangjaiban.

Az ilyen típusú Om harangok széles választékát találja, és ezt is megfizethető árkategóriában. Egyetlen Om csengő használata a pooja szoba ajtaján csodálatos látványt nyújt az embereknek. A pooja mandir harangjainak kiegyensúlyozásához használhat 2 ilyen Om bell tervezett ajtócsengőt a pooja szoba mindkét ajtaján.

10. Hagyományos Pooja ajtócsengő kialakítás:

pooja szobaajtó harangokat tervez

Ez az egyik hagyományos kialakítás a pooja szobai harangok típusában. Megpróbálhatja a csengő kialakítását akár az üvegajtón, akár egy faajtón. Kétségtelen, hogy a harangterv jól néz ki minden típusú ajtón.

Annak ellenére, hogy valódi harangokat használ a pooja szoba ajtaján, létrehozhatja a harangok kialakítását a pooja szoba ajtajában. Ez a tervezési ötlet nem csak más dekorációk számára biztosít teret, hanem a maga módján is jól és modernnek tűnik.

Ezek a leggyakoribb és legnépszerűbb pooja szobaajtók harangokkal, amelyek vonzóvá és különlegessé teszik a pooja szobáját. A piacot elárasztja a pooja szoba csengőjének sokféle formatervezése. Biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet ízlése és preferenciái szerint. Ezen kívül ezeknek a lógó harangoknak a felszerelése a pooja szobába meglehetősen egyszerű és kényelmes a felhasználók számára.

Ha további segítségre van szüksége a pooja szobaajtó tervezésű harangok kiválasztásában, kérjük, tegye meg megjegyzését alább. A lehető legjobb információval fogunk kapcsolatba lépni Önnel a haja kialakításával kapcsolatban.