A 10 legjobb Pooja polcminta képekkel 2021 -ben

Van elég pooja polc a mandirodban? Tudod, hogy Isten két bálványának nem szabad szembenéznie egymással? Mindannyiuknak elöl kell nézniük, hogy a maximális pozitívumot elérjék a pooja szobában. De hogyan fogja ezt megoldani a szobája korlátozott helyével? A megoldás erre egészen egyszerű. Kipróbálhatja a különböző pooja polcokat, hogy megfelelően megszervezhesse az isteni bálványokat, amelyek a mandirban vannak. Ezekkel az egyszerű pooja állványtervekkel kezelheti, hogy elegendő hely legyen a pooja szobájában minden szükséges igény megszervezéséhez.

Legújabb Pooja polcok

A legújabb Pooja polcminták Indiában:

A megfelelő pooja szekrény kialakítással a halántéka nagynak tűnik, és így biztosítja a bőséges szellőzést. A megfelelő szellőzés biztosítása alapvető fontosságú minden szoba számára, hogy megőrizze dekorációját. Tehát érdekli a legjobb pooja szekrénytervezési ötletek megismerése?

Íme néhány egyszerű és modern pooja szoba polcmodell, amelyet kipróbálhat a pooja szobájában a kívánt és várt előnyök elérése érdekében:

1. Pooja szoba üvegpolcokkal:

A legjobb Pooja polc minták

Az egyik alapvető és gyakori pooja polcötlet az, hogy üvegpolcok legyenek a pooja mandirban. Ezek az üvegpolcok egyszerű megjelenésükben is meglehetősen vonzóak. Ezenkívül valóban nagyon könnyű tisztítani ezeket a polcokat, és ezt gyakran megteheti, hogy ezek az üvegpolcok hosszú élettartamúak legyenek.

Ezeket az üvegpolcokat sokféle formában és méretben kaphatja meg, és sokféle kivitelben próbálkozhat velük. Manapság az egyik legnépszerűbb dizájn az, hogy egy egész üvegpooja szobabemutató van, egyszerű és elegáns dizájnnal.

2. Pooja szoba fa szekrény:

pooja szobai polc

A pooja szobájának fából készült pooja polccal való felkarolása az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy a csillogó tényező fenntartásával együtt megkapja a szükséges helyet a pooja szobájában. A fa szekrényt sok dolog tárolására is használhatja, ha kiválasztotta a megfelelő kis pooja szekrényeket.

Ez a legjobb lehetőség a kis méretű mandirra, mivel a piac tele van számos lehetőséggel a kis pooja szekrények kialakításához. Ezek is megfizethetőek, és minimális erőfeszítéssel könnyen karbantarthatók és tisztíthatók. A pooja szobát sok más kiegészítővel díszítheti, ami jól illik a pooja szekrény képeihez.

3. Kis Pooja fa polc:

pooja polc ötletek

Ha nem akarja a nyilvánvaló nagy és egyszerű fa polctervezést választani a szobájában, akkor mindig kereshet kis fa polcokat. Összeállíthat néhány apró, fából készült polcot, és fantáziáját és kreativitását felhasználva pooja szobaszekrényként szolgálhat.

Ez a pooja polcötlet az egyik legjobb, ha korlátozott hely áll rendelkezésre minden bálványod megőrzésére, és mégis stílusos megjelenést szeretnél elérni. Használhat üvegpolcokat vagy fa polcokat, vagy a kettő kombinációját, a szobája színétől függően.

4. Pooja szoba fa szekrény és fa polcok:

pooja fali polc

A fából készült szekrény és a fa pooja polc ötletek megfelelő és megfelelő kombinációjával egyszerűen nem kell aggódnia semmi miatt. Ez a kombináció maximális teret kínál, minimális helyet lefedve. A szekrényt használhatja pooja dolgok tárolására és fából készült polcokat a bálványai elhelyezésére.

Az egyik legutóbbi trend, amely meglehetősen népszerű a felhasználók körében, az, hogy világos fala van a fából készült szekrény és a fa polc kombinációjával. Ezt a kombinációt az Ön rendelkezésére álló méretnek megfelelően készítheti el, és kétségkívül, ha megpróbálja ezeket a pooja szoba szekrényeket, a legjobb döntéseket hozhatja a pooja szobájához.

5. Falra szerelhető Pooja polcok ajtókkal:

pooja szoba polc kialakítása

Megpróbálhatja a pooja szoba polcát is falra szerelhető kivitelben szerezni. A teljes kis pooja szekrény falra szerelhető kivitelben kapható, amely helytakarékosan használható az ügyben. Próbálja meg egyszerűvé tenni a pooja szobapolc -modelleket, és megpróbálhat egy elegánsabb pooja -szobaajtót, hogy stílusos legyen.

Kipróbálhatja a különböző méretű polcok különböző kombinációit, hogy minden dolgot gond nélkül tároljon. Az egyetlen dolog, amire szükség van, a megfelelő tervezés a pooja szoba polc kialakításával, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki belőle.

6. Márvány Pooja polc kialakítása:

pooja polcmodellek

A fából készült pooja polc kialakítással együtt kipróbálhatja a márvány polc kialakítását a pooja szobájában. Az ilyen típusú szekrény kialakítások a pooja szobához egyszerűen elegánsak, és mégis a varázslatot nyújtják a pooja szobához.

Megpróbálhat különböző formákat és méreteket elhelyezni a márványpolcokon, hogy a lehető legjobban kihasználhassa a helyet, és elbűvölővé tegye a szobáját. Ezenkívül legyen saját pooja mandir szekrénye a márvány polc kialakításában. A pooja szobájának teljes megjelenését kiegészítheti, ha a pooja szoba polcát néhány díszítéssel kíséri.

7. Fa Pooja állvány polcokkal:

pooja szobai polc modellek

Mindig támaszkodhat a fából készült pooja állványra, polcokkal, hogy tökéletes kombinációban legyen elegendő hely és gyönyörű megjelenés. Az egész pooja szobaállványt úgy tervezték, hogy elegendő helyet biztosítsanak a mandir minden részletéhez. Megpróbálhatja beszerezni a kész pooja állványt, vagy személyre szabhatja azt igényei szerint.

A piac tele van különböző formájú egyszerű pooja állványokkal, valamint fantasztikus pooja állványokkal. Párosítsa az egyszerű pooja állványt egy kicsit sötét színű fallal, és párosítsa az elegánsabb pooja állványt nagyon kevés pooja szoba dekorációval, hogy tartós benyomást keltsen.

8. Kis Pooja Almirah polcokkal:

pooja polc képeket

Manapság az egyik legnépszerűbb dizájn az, hogy kis pooja almirah modellek vannak a helyedben. Rengeteg pooja almirah tervezés érhető el a piacon, az egyszerűbbektől a csinosabbakig. Nem csak díszítheti az almirah belsejét, hanem használhat néhány pooja szobai kiegészítőt is, hogy az almirah külseje stílusos és csodálatos legyen.

A legjobb előny, amit ezekkel a pooja almirah mintákkal megszerezhet, az, hogy ha nem használja, lefedheti az egész teret. Játszhat kreativitásával, hogy egyedi dizájnt kapjon a pooja almirah modellekben.

9. Pooja Rack minták polcokkal:

pooja rack minták

Még ha korlátozott hely is van a pooja szobájához, és nem szeretne a pooja szoba polctervezésének vagy a pooja szobaszekrény tervezésének nyilvánvaló stílusára törekedni, mindig számíthat a pooja állványra. Ezek a pooja állványos modellek a végső megmentés ahhoz, hogy tiszta és vonzó pooja teret kapjanak a helyedben.

Minden szabadságával személyre szabhatja saját pooja állványtervét az Ön igényei és követelményei szerint. A pooja szobaállványokhoz néhány apró dekorációt és mintát is hozzáadhat, hogy stílusosak és vonzóak legyenek.

10. Egyetlen Pooja polcbemutató:

egyszerű pooja állványtervek

Egyetlen polcos pooja szobabemutató minden, amire szüksége van a jelen időben, amikor sok mindent be kell állítania korlátozott helyen. Ezek az egy polcos vitrinek hatékony megoldás azok számára, akik nem akarnak nagy és nagy kész pooja szobaszekrényt használni.

Van néhány lehetőség a pooja kirakattervekben, amelyek meglehetősen vonzóak az emberek számára. Ezeknek az egyetlen polcos vitrineknek az a legjobb előnye, hogy gond nélkül és gond nélkül elhelyezheti bárhol, és ragyogóvá és lenyűgözővé teszik a sarkot.

Ez csak néhány a pooja polc ötletek közül, amelyeket megpróbálhat a mandir valódi látványossággá alakítására. Rengeteg más opciót találhat a piacon polia kialakítással, amelyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a pooja szobát olyan félelmetessé tegyék, amennyire csak akarják. Kipróbálhatja a kész pooja szekrényt, vagy testreszabhatja saját pooja szekrényét.

Ha további segítségre van szüksége a pooja szobaszekrény tervezési ötletével kapcsolatban, kérjük, tegye meg megjegyzéseit az alábbiakban. A lehető legjobb segítséget nyújtjuk Önnek, ha pontos információkkal és részletekkel szolgál az ügyben.